Борба с ранното остаряване... Как?

• 203 141
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Да, така е.
Аз също купувам небелен. Освен, че е по-полезен, той е и по-вкусен.   Peace

# 601
  • UK
Направо ми се дояде  Joy Pinco благодаря  bouquet

# 602
Като стана дума за тахана - преди време купих и...така си седи...Сега отидох да видя какъв вид точно е. Пише 100% чист тахан от леко запечени семена. Но, когато отворих бурканчето да го опитам, най-отгоре - може би около 1/4 от бурканчето седи течно, като чисто олио, надолу е много гъсто със светъл кремав цвят. Аз май за втори път купувам тахан, първият не беше така, седеше си хомогенен... newsm78. Само си спомням, че ми горчеше малко, но взимах по 1 лъжица на гладно като лекарство за стомах.
Сега опитах и този, и той ми нагарча. А вие пишете, че е вкусен...
Какъв точно вкус и консистенция трябва да има тахана?

# 603
  • Пловдив
Трябва добре да го разбъркаш сега. Нормално е да се утаи, щом е седял непипнат доста време...Simple Smile
Леко нагарча, по -скоро е неутрален- нито сладък, нито солен, на мен ми е вкусен и така, а ако го предпочиташ сладък - бърка се 1:1 с пчелен мед <аз го бъркам с по-малко мед, защото ми става много сладък, но рецептата е 1:1>

# 604
И аз намерих тахан тук в турските магазини... Беше се утаил, но го разбих добре, съвсем леко нагарча наистина.. Смесих го с течен мед и стана много приятен... Похапвам по 1-2 лъжици когато се сетя... Heart Eyes
Сега напролет е време за пречистване и детоксикация на организма... Вие правите ли си такова пречистване? Имате ли си изпробван и ефективен метод? Аз доста чета и се интересувам за това, но не съм открила още лесен и ефективен метод за пречистване... Мисля пак да заложа на "лесното начало" на Аквасорс... Ако имате идеи за пречистване на стомаха и червата, моля споделете... Hug

# 605
*Бенджи*, lunna patekabouquet благодаря ви!
Направо мислех да го изхвърля. А голямо обикаляне му направих, докато открия някакъв тахан. И следващият път ще търся вече небелен, ако изобщо пише какъв е.  Thinking

За детокс - не съм правила и ще ми е интересно какво ще споделите.

# 606
  • Добрич
Като стана дума за тахана - преди време купих и...така си седи...Сега отидох да видя какъв вид точно е. Пише 100% чист тахан от леко запечени семена. ...

По-полезен е сусамовият тахан от сурови семена, т.е. сусамов тахан от сурови небелени семена.
...
Сега напролет е време за пречистване и детоксикация на организма... Вие правите ли си такова пречистване? Имате ли си изпробван и ефективен метод? Аз доста чета и се интересувам за това, но не съм открила още лесен и ефективен метод за пречистване... Мисля пак да заложа на "лесното начало" на Аквасорс... Ако имате идеи за пречистване на стомаха и червата, моля споделете... Hug

Правила съм няколко пъти житния режим и няколко пъти гаргара с шарлан. И след двата метода се чувствам добре. Вторият е по-неангажиращ и може да продължи неограничено време.

# 607
Правила съм няколко пъти житния режим и няколко пъти гаргара с шарлан. И след двата метода се чувствам добре. Вторият е по-неангажиращ и може да продължи неограничено време.

Сподели повече подробности за тези методи, как се правят и какво изчистват от организма?

# 608
Точно с Лесното начало си правим профилактиката вкъщи, след това продължаваме с Алоефреш и Ливър Кленз (за черния дроб). Най-щадящо и удобно ми е в сравнение с другите пречиствания, които съм правила.

# 609
  • Добрич
Скрит текст:

Сподели повече подробности за тези методи, как се правят и какво изчистват от организма?

Гаргара с шарлан, т.е. студено пресовано слънчогледово олио.
Коментарите също са интересни. Обикновено го правя по веднъж дневно. Само при зъбобол съм го правила в първите дни по два пъти. /Зъбоболът беше на нервна почва./

Житен режим. Правила съм го многократно и по различно време на годината, но винаги от пълнолуние.

# 610
  • UK
Съвсем наскоро, четох за подобна гаргара,  само че с кокосово масло. Причината за нея, бяха по-скоро проблемни венци и избелване на зъбния емайл Crazy

# 611
 fata_morgana, Алоефреш и Ливър Кленз също ли са на Аквасорс? Аз искам като свърша лесното начало да продължа с Омегите 3,6,9 или нещо друго от техните, трябва да се запозная подробно с асортимента им... Mr. Green

Вела, благодаря... Това с жабуренето наистина ли действа? Малко ми изглежда съмнително с цел прочистване... Thinking

# 612
  • Добрич
Във втория линк е описано по-подробно. Лично аз съм доволна. Всеки, който иска може да опита няколко дни и да реши за себе си  дали да продължи.

Скрит текст:
Преди да опитам за първи път, бях настроена доста скептично и макар, че няколко пъти бях чела за този метод не чувствах потребност да пробвам. Първият път, когато опитах беше заради зъбобол на нервна почва. Останах доволна от цялостното повлияване и продължих, а после през годините по различно време съм повтаряла метода.

# 613
  • UK
Като споменахте за Омегите, верно ли е, че същите не се приемат през летния сезон? 
Нещо такова сякаш бях чела наскоро,освен ако не се бъркам нещо  newsm78

# 614
fata_morgana, Алоефреш и Ливър Кленз също ли са на Аквасорс? Аз искам като свърша лесното начало да продължа с Омегите 3,6,9 или нещо друго от техните, трябва да се запозная подробно с асортимента им... Mr. Green
Да, техни са. Омегите ги пия едновременно с Лесното начало и изобщо - с всичко могат да се комбинират.
Като споменахте за Омегите, верно ли е, че същите не се приемат през летния сезон? 
Нещо такова сякаш бях чела наскоро,освен ако не се бъркам нещо  newsm78
Пия си ги ежегодно - действат ми много добре на кожата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт