AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 155
  • 418
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора

Точно затова го написах, защото дамата преди мен пита за мнение.

# 76
Благодаря,дами.Значи го бъркам с друг аромат,а всяко ново е добре забравено старо Embarassed

# 77
Ето чантата и флашката
https://plus.google.com/u/0/photos/112726217453176755423/albums/ … 96231287303604049

Искам да ви попитам има ли някакъв каталог с цветовете на боята за коса?

# 78
Някой ме е изтрил покрай другите  ooooh!  а аз бях толкова позитивна и дружелюбна!
Кате мерси за новата тема   bouquet
На всички упех в новата кампания.

Hug

п.с. само да спомена че мострите отново са с отстъпка, при постигане на куотърно ниво.
Благодаря много за отговора в предишната тема.

# 79
Аз от Q1 имам 1103 лв, което значи, че трябва да съм на максимални проценти , нали? Но в междинната сума ми ги изчислява на по-малко , а съм направила 150лв.  За бронз 1300 ли е ( много съм невежа, но съм нова), а додох на координаторката си поръчка към 200 лв от моите, че и трябвало, това значи ли, че ако не ги бях дала съм щяла да се класирам? И въобще какви са превилегиите на постигналите 1300 лв? Същалявам за многобройните и объркани въпроси, но ще съм много благодарна, ако ми отговорите.

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 15:47 от lita_2003

# 80
Ето чантата и флашката
https://plus.google.com/u/0/photos/112726217453176755423/albums/ … 96231287303604049

В сайта на ейвън в " новини" после" последни новини" след това " допълнителни материали "  и там има "Справочник на продуктите за грижа за косата". Само за това знам аз.

# 81
  • Варна
     lita_2003 , моля, махни цифровото изражение на процента и всички конкретни цифри, касаещи отстъпка. Говорим за максимален, достигнат и фиксиран процент.

Сумата, която пишеш, че си достигнала, ти дава право на максимален процент. Междинната сума може да ти смята на процента, който би постигнала със съответната поръчка, без да си достигнала ниво за максимален % в предния куотър. После, при фактурирането, всичко си идва на мястото, стига наистина да си изпълнила условията.

Ако наистина координаторката ти е "взела" 200 лв. оборот, действително те е лишила от класиране в ниво бронз. Все още не знаем точните привилегии, но засега изглежда, че имаме подаръци, може би еднократно след класиране за куотъра и отстъпка върху мострите.

А масажора не е на посочения от теб процент, а на още по-малък, защото е некозметичен продукт, а те винаги са на фиксиран %.

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 18:35 от beljata

# 82

Ако наистина координаторката ти е "взела" 200 лв. оборот, действително те е лишила от класиране в ниво бронз. Все още не знаем точните привилегии, но засега изглежда, че имаме подаръци, може би еднократно след класиране за куотъра и отстъпка върху мострите.

ето пак случай на координатгор който подронва авторитета на ейвън.
Тази координаторка знае от поне месец за нивата за куотъри и незяависимо от всичко е прецакала представителката си. Верно че подаръците за бронз с направо смешни, но са безплатни! Сега Лита щеше да има един дезодорант и един лосион за тяло в повече.

# 83
 Преди доста години моята видна и изявена координаторка  в първата кампания , на втората поръчка, щеше да ми събори % отстъпка. Не се дадох, сетих се навреме, че бижутата не участват за формиране нивото на отстъпка и точно тях и дадох да ми ги пусне тя, а за мен оставих другите продукти, които формират ниво. Положението бе такова, че си надвишавах лимита за нов представител, а поръчката бе големичка.

Моите чанта и колие ги чакам в понеделник, а за таблетите - изчаках се вече...
Относно междинната сума- там системата ми показва реалния % отстъпка- максималният, изключвам аксесоарите и тези с фиксирана отстъпка продукти.

# 84
  • на североизток от Рая
Преди доста години моята видна и изявена координаторка  в първата кампания , на втората поръчка, щеше да ми събори % отстъпка. Не се дадох, сетих се навреме, че бижутата не участват за формиране нивото на отстъпка и точно тях и дадох да ми ги пусне тя, а за мен оставих другите продукти, които формират ниво. Положението бе такова, че си надвишавах лимита за нов представител, а поръчката бе големичка.

Тарикатски ход.  Peace Дано мислещите като теб да са повече.
Скрит текст:
Чета за невероятни изпълнения от страна на координатори.  ooooh!

# 85
Благодаря за новата тема и ви пожелавам успешна кампания   bouquet  bouquet
Аз тепърва събирам поръчка така че все още няма да пускам поръчка.
 Hug Hug Hug

# 86
Ето чантата и флашката

Още на времето, когато пунаха боите пуснаха и каталог с "косички", но не знам след това дали може да се поръча някъде.  bouquet

# 87
  • Варна
Камея и Нели, в случая на момичето, обаче, дори и само бижута да бе дало на координаторката си, пак губи сума, която иначе я класира за бронз.

# 88
  • на североизток от Рая
Камея и Нели, в случая на момичето, обаче, дори и само бижута да бе дало на координаторката си, пак губи сума, която иначе я класира за бронз.

Аз ни най малко не съм имала предвид поста на момичето. Накефи ме постъпката на Камея.
 Не очаквах да бъда разбрана накриво.  Confused

# 89
  • Варна
Аз те разбрах добре, не се тревожи... но момичето е ново и не знае доста неща, както личи... та трябва да уточним, че съобразителността на Камея в конкретния случай не би променила нещата, споменати от ре_ге в поста, предшестващ този на Камея. Дано сега аз съм разбрана правилно!

Общи условия

Активация на акаунт