AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 216
  • 418
  •   1
Отговори
# 195
  • София, Западен парк
_re_ge, може версията ти на гугъл хром да е по-нова и затова да я виждаш, а ние - не. Но очаквам да се появи и там, но по-късно.

# 196
_re_ge, като казвам, че нямам, значи нямам, не се виждаше!

Ползвам Хром и Мозила и там не излиза. Стана с Експлорър, за което благодаря на valllensiq. Това се случва не за пръв път, явно си зависи от браузъра, а Екслорър не ползвам иначе.

Беличке
нали затова правя скрииншот на Гугълхрома, за да видите че и при него се вижда без проблем програмата. виждате рамката на хрома отстрани, няма как да я фалшифицирам. Аз имам експлорер, мозила и хром и на трите се вижда. принцпипно встрани от темата  Уикест линк е винаги експлорера, той е тромав и капризен. ако на него се вижда нещо значи с другите интерпретатори няма проблем.

# 197
Причината не е в браузъра при мен. Преди 10 мин не беше видимо, сега виждам вече клуб Принцес- лилавото кръгче с уж"принцесата". Да чакаме или не подаръци във всяка кампания ? Thinking
Точно това е разликата от Клуб Алиби....там се получаваха подаръци всеки месец,а в новия клуб пише,че ще се получават само на тримесечие! Peace
Но аз за първи път попадам в клуба и изобщо няма да се пъна за по-нататък.Ако влизам-да влизам.Иначе не ме бърка дали ще получавам по 1 подарък на тримесечие и да получавам мостри на някакъв процент.Нито пък ме вълнуват годишните подаръци за РД и празници.Не ме блазни този клуб.Допада ми много повече това с Q-отърите,че поне си знаеш процента за кампании напред и ти е изгодно. Peace

# 198
На първо четене виждам разлики. Нека не забравяме обаче че това ще са привилегии за 2015  Joy а до тогава време мноооооого.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 19:12 от _re_ge

# 199
Добре,знаете ли на мен какво ми е интересно...Пише,че клубовете са само за представители,не са за лидери на екипи,зонални мениджъри и служители на Ейвън.....как може примерно за Платина да бъдеш само представител? Rolling Eyes Това са поне 2000 лв на месец.....е не вярвам само представител да може да ги прави тези пари....т.е. и да ги прави да стои на ниво представител....е това не го разбирам Rolling Eyes

# 200
  • София
Добре,знаете ли на мен какво ми е интересно...Пише,че клубовете са само за представители,не са за лидери на екипи,зонални мениджъри и служители на Ейвън.....как може примерно за Платина да бъдеш само представител? Rolling Eyes Това са поне 2000 лв на месец.....е не вярвам само представител да може да ги прави тези пари....т.е. и да ги прави да стои на ниво представител....е това не го разбирам Rolling Eyes

На предишна конференция наградиха с платина моя позната-представител. Отдавна беше, когато правеха конференциите в НДК.

# 201
Много си права....Нека се чувстваме значими- "Само ние може да участваме"!!!Но с тези космически цифри,незнам как ще стане

# 202
  • Варна
Ре,
Скрит текст:
съжалявам, че се налагаше да излизам, което не ми даде време да направя, и кача, скрийншот на мозила. Факт е, обаче, че, след твоя на хром, в мозила все още въпросната принцеса я нямаше. Не желая да споря... това се случва и с обновяването на сайта в началото на кампанията. Нямам навика да ползвам експлорър, ейвън отварям обикновено именно в мозила, защото хром ми е натоварен с друго, а и не ми е жизненоважно да бързам. Така или иначе, забавяне при различните браузъри/техни версии се получава. Както виждаме, и при други потребители.

Отивам да чета с какво са решили да ни съблазняват Mr. Green

# 203
  • Русе
И аз го видях това най-накрая снощи в страницата си и ме хвана яд, как едва след 4-та кампания обявиха нивата за Q.  #Cussing out Аз не го покривам първото с 38лв. е дали щеше да бъде така, ако знаехме предварително. Поредното прецакване от Ейвън.  Crossing Arms

# 204
  • Варна
*Elina*, съжалявам за това разминаване... и аз имам подобно преди, именно то ме амбицира за миналата година. В Q2 ще покриеш нивото.

Скрит текст:
Преди известно време, в темата за К3, на стр. 14, venelia беше качила таблицата и там тези нива ги имаше. Не ги промениха, макар да очаквах, заради високите обороти с парфюмите.

# 205
  • Русе
*Elina*, съжалявам за това разминаване... и аз имам подобно преди, именно то ме амбицира за миналата година. В Q2 ще покриеш нивото.

Скрит текст:
Преди известно време, в темата за К3, на стр. 14, venelia беше качила таблицата и там тези нива ги имаше. Не ги промениха, макар да очаквах, заради високите обороти с парфюмите.

Явно не съм го видяла на време. Но друга година листовката си пристигаше в кашончетата ни още почти по НГ. Както и да е - това да ми е проблема Wink

# 206
  • Варна
Така е, идваха. Нали затова го коментирахме... както и да се възприемат тези коментари, определено смятам, че не може да ни дават целите за определен период, след като той е изтекъл. Това е пълен нонсенс. ooooh!
Успех нататък!

# 207
  • Русе
Така е, идваха. Нали затова го коментирахме... както и да се възприемат тези коментари, определено смятам, че не може да ни дават целите за определен период, след като той е изтекъл. Това е пълен нонсенс. ooooh!
.....

Peace  Peace  Peace

# 208
Момичета,колко дни след последната дата на фактурата може да се закъснее,и какви са лихвите?

# 209
  • о`майна лунна нощ е
Аз ли съм алчна или нищо в тая принцеса не ме мотивира  Thinking Тъничко са я намазали, и постно. Че то повечето от така наречените им привилегии ги имаше до сега. Лошо, Седларов, лошо.
Пуснах една почти изцяло 10-процентова поръчка през моя профил, колкото да остана в списъка на моята координаторка. С нищо не ми е виновна жената за малоумщината, която се излива от горните етажи.

Общи условия

Активация на акаунт