AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 153
  • 418
  •   1
Отговори
# 300
  • о`майна лунна нощ е
Откакто пуснаха сериите боя, през няколко месеца купувах /първо на мен, а после и за свекърва ми/ точно 7.0. И така вече повече близо 3 години.
Видях, че изкарали от каталога въпросния цвят, но ако си мислят, че спирайки нещо, което сме взимали, защото ни е харесвало, ще ме накарат да купя "заместител" от останалите предлагани - НЕ СА познали. Не желая да ме поставят пред такъв избор и щом се налага да сменя купувания цвят, то на пазара има достатъчно качествени бои за по 6-8 лева и ще се насоча към друг производител.
Не им цепя басма за нищо вече. Махат продукт - търся му алтернативата, но НЕ при тях.
Нали се сещате накъде върви каруцата щом най-верните им клиенти в лицето на представителите си харчат парите за козметика от друг.

# 301
  • София
Някой звънял ли е да пита за таблетите?Доста време мина вече,не мислите ли? Rolling Eyes

ДНЕС , разпратили мейли  на всички ,че ще получим смс ... толкова размотаване не бях виждала... първо пишат смс да се обадиш и да провериш дали печелиш,сега пускат мейл ,че ще разпратят смс ,че печелиш и пак ще трябва да се обаждаме да си кажем данните  за получаване Simple Smile)))))))))))) ще ме уморят

# 302
  • Варна
Аз нямам мейл newsm78

# 303
# 304
# 305
И аз нямам,а дали изобщо някой ще има?????????????

# 306
Здравейте, пишеше че в Клуб"Принцеса" могат да участват само представители. Това е така , защото за лидерите има друг клуб"Queen" няма да ги ущетят със сигурност, само дето не си помагат на представителите които са под тях.

# 307
Момичета, не виждам крема с термичен лифтиг на Аню, а не си спомням да е бил за последен път в брошурата  newsm78. Дайте някакви отзиви за терапевтичния крем Anew Genics.

# 308
Благодаря,за каталога.Погледнах малко в бъдещето Simple Smile.Видяхте ли,че пускат жълт Персив? А този какъв сте е newsm78

# 309
re_ge_, може би си права Simple Smile Или по-точно май е важно да имаш пълно съдействие от лидера си наистина Simple Smile

За таблетите:
Във връзка с мотивационната програма с парфюма Avon Femme, бихме искали да ви информираме за следното:

Финален списък с Представителите, които печелят таблет
    Представителите, които се класират за подаърк-таблет, трябва да изпълняват и последното условие на програмата, а именно да са изплатили фактурите издадени в К03 в срок.

Доставка на таблетите
    Всеки таблет ще бъде доставен на печелившия Представител лично, на посочен от него/нея адрес за доставка, през К06/2014, от организиран от Avon куриер.

Комуникация към Представителите, класирали се да получат таблет
    Комуникацията ще включва поздравителен SMS с молба Представителят да въведе точен адрес за доставка на следния интернет сайт: http://adobe.ly/1g6SXek
    Представителите трябва да направят това най-късно до 16.04, за да може да се обработи информацията и да се организира навременна доставка на таблетите в К06. В случай, че има Представители, които не са успяли да попълнят актуален адрес за доставка до тази дата,  Информационният Център на Avon ще се свърже с тях, за да уточни адрес за доставка на таблета.

# 310
re_ge_, може би си права Simple Smile Или по-точно май е важно да имаш пълно съдействие от лидера си наистина Simple Smile

съжалих че не си ми координатор наистина.

Момичета, не виждам крема с термичен лифтиг на Аню, а не си спомням да е бил за последен път в брошурата  newsm78. Дайте някакви отзиви за терапевтичния крем Anew Genics.

не не не са го спрели от производство... просто с офертите две за еди си колко не са го предложили

Hug
Дженикс е един от най-купуваните кремове сред моите приятелки.Офертата 2 за 26,00 просто ги подлуди.Казват че не може да бъде сравнен с никой друг крем. аз лично все си го вземам, но понеже винаги точно в този момент доизмазвам нещо друго, докато стигне реда до Дженикс все някой ми го изкупува.Затова нямам лични наблюдения.

Благодаря,за каталога.Погледнах малко в бъдещето Simple Smile.Видяхте ли,че пускат жълт Персив? А този какъв сте е newsm78
Щял да бъде на хубава мотивация каза as-g а като аромат щял да е свежо-цитрусов.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 10:52 от _re_ge

# 311
Супер,а дано се окаже и траен както синия. newsm78 Simple Smile

# 312
здравейте момичета имам един въпрос,някой пращал ли е продукти в чужбина и по какъв начин,за пощата  разбрах че е невъзможно,може би с куриерски фирми или..но предполагам че е солено,всяка информация ще ми бъде от полза,благодаря предварително  Wink

# 313
Нека малко да разнищим нещата за програмата на Anew , как мислите , кои точно продукти са серията на Anew ?  newsm78 Hug

# 314
  • Стара Загора
здравейте момичета имам един въпрос,някой пращал ли е продукти в чужбина и по какъв начин,за пощата  разбрах че е невъзможно,може би с куриерски фирми или..но предполагам че е солено,всяка информация ще ми бъде от полза,благодаря предварително  Wink

Защо да е невъзможно? По принцип само парфюми и дезодоранти не позволяват, макар че имам позната в пощата и казва, че това са глупости, но е факт - не искат да приемат на гишетата пратки с такова съдържание. Другите продукти няма проблем да се изпратят. До коя държава трябва да пускаш пакет?

Общи условия

Активация на акаунт