Къде да си намеря половинка

• 197 230
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 330
...и имам фетиш към хора, и мъже и жени, които играят шах. В интерес на истината ми е трудно да харесам мъж, който не е поне приличен на шах и покер, защото баща ми е супер на шах, всичко с карти, табла и прочее игри.

Сега ме притесни още повече, да вземе да попадне на някоя откачалка фетишистка. Още по-лошо от кифла.  

да, не ти е лесно Simple Smile но от друга страна, обикновено момчетата, отгледани със синдрома "никой не е достатъчно добър за маминия" не стават за нас, откачалките фетишистки. Ние харесваме мъжки мъже, както уточних и разни "ох на мама златния" няма как да ни харесат Stuck Out Tongue Тия са заедно с астролозите йогисти. Mr. Green и друг тип жени им се кефят.

# 3 331
Отдъхнах си, но сега кажете какво да измислим за другия ми син, който пък е грозничък. На какво да го запиша?

# 3 332

Ох, Янечек, престани да се опитваш да контролираш, прогнозираш и планираш. От теб ще излезе страшно свекървище, две жени ще пропищят в БГ-Мамата.

# 3 333
Пак добре ако са 2, мога да накарам много повече да пищят. Шегувам се с ох'аман, всъщност съм много миличка.

# 3 334

Не си убедителна. Даже имам предчувствие, че ще слухтиш пред вратата на спалнята на младите.

# 3 335
  • Sofia
Не си убедителна. Даже имам предчувствие, че ще слухтиш пред вратата на спалнята на младите.

Е, те дано не живеят заедно, че иначе... smile3544 smile3538

# 3 336
Отдъхнах си, но сега кажете какво да измислим за другия ми син, който пък е грозничък. На какво да го запиша?
На школа по математика, таекуондо и класическа китара Simple Smile. Е може и него на шах.

# 3 337
На школа по математика, таекуондо и класическа китара Simple Smile. Е може и него на шах.

Не знам как ги нацели всичките. И на школа по математика ходи, и на класическа китара, и на шах. На теакундо вече не, смени с футбол.
Вълк, как на вратата, бе? Те у нас ли ще живеят?

# 3 338

Не знам как ги нацели всичките. И на школа по математика ходи, и на класическа китара, и на шах. На теакундо вече не, смени с футбол.
Вълк, как на вратата, бе? Те у нас ли ще живеят?
е съжалявам, няма да има оттърване от откачалки фетишистки Stuck Out Tongue

# 3 339
И на школа по математика ходи, и на класическа китара, и на шах.

Я, и моята щерка ходи на тези неща. И тя е хубавица. Да хващаме да ги събираме?   Laughing

# 3 340
Да де, но поне трябва да мине известно време от началото на връзката, за да отвори тази тема за бебетата. Темата я отваря жената. Когато реши, че е готова.

не бих започнала тази тема. за мен мъжът е този, който прави крачките къ мсериозност на връзката и това е един от признаците че той иска нещо повече.

# 3 341
А какво стана с моя овен?

# 3 342
Конкретно за теб - ако вярваш, че несъществени неща са причината за щастието или нещастието ти, значи правилно съм употребил думата ненормално, защото от една личност се очаква да взима рационално-обосновани решения, да носи отговорност за тях, за действията си и да може да ги защитава. Помисли си сериозно - нещата никак не ми изглеждат добре, и в твоя случай май салсата е за предпочитане, защото заключвам, че астрологията е нанесла непоправими щети.
Пиша горното с най-добри чувства, не се обиждай, както писа татко Мецан, изказа ми е малко по-рязък, отколкото подобава като говориш с жени.

не се обиждам  Peace даже може да не е само астрологията, аз вярвам и в други неща, които са извън мен, като това, че като имам нужда от помощ тя ще се появи и най-вече че в обкръжението ми вече е точният човек, който да ми свърши работа; като си пожелая нещо то ще се сбъдне, а и в Бог вярвам, но не го натрапвам (и това май ще е от темите табу на среща Flutter), вярвам и че като се захвана с нещо всичко ще се нареди така, че да ми се получат нещата, вярвам и в съществуването на spirit world,  вярвам и че няма случайни неща на този свят. въобще - само в салсата не вярвам  Mr. Green

# 3 343
Въпросът кога е роден може да се вмъкне и в друга тема.

Може, да. Например: Извинявай, колко е часът? А колко беше, когато се роди?   
(ако се чудиш за асцендента)  Laughing

Mr. Green Mr. Green оооо като се опитвам да разкарам някой със скоростта на светлината ще го цитирам точно това. Mr. Green

# 3 344
Ами по принцип е хубаво да се говори на тема, която да е интересна и за двамата. Ако на някой не му е интересно, защо трябва да му се говори за това. На колко мъже им се говори или слуша за диети, епилация или за астрология? Аз на тези теми си говоря с приятелките си, все пак аз си търся мъжествен мъж, а не приятелка с пенис.

ще си дойдем на думата. и аз искам мъжествен мъж. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт