Къде да си намеря половинка

• 197 106
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 450
  • SF
Леле…. що за генерализиране!
Да не очаквам мъж на 33-34 да е като манекен??? Е как да не го очаквам! И на 20+  има много готини гаджета, но и след 30 също. Имали коремчета? - е не е масово. Повечето са във фитнесите. Дебели има от всички възрасти.
А пък на пуберите как им миришат краката… И после им миришат пак. Аз затова харесвам метросескуалните мъже - тези, които искат да си премахват космите и го правят и си мият краката. Носят кожени обувки и нищо не се вмирисва.
А какво да направим с това, че на някои им липсва свежестта на младостта Thinking Ми на който много му е залипсвала, по-далече от нас и по-близо до някоя мацка, която също се е уморила да е млада.

Ако аз съм супер енергична натура, моята половинка също ще да е някоя супер енергична натура. Аз обаче не съм чак толкова супер енергична, а само енергична, така че в това не виждам проблем.

Е да, не са чак толкова добре осигурени във финансов аспект. Бг заплатите са кофти.

Нито с напредването на възрастта, нито в първите мигове на младостта човек трябва да прави някакви огромни компромиси и да се учи, и да го учат да търпи нетърпимото.

И не съм забелязала, че след 30 години вече не се общува с приятели и не се харчат пари за удоволствия. Сигурно има и такива, които не могат да си го позволят или са скъперници, но заведенията са пълни, и то не с тийнейджъри. Може би след 30 не се ходи по детски дискотеки, в "Билкова" и не се пие бира по дворовете, хората си излизат, забавляват се и си гледат кефа като за 30-годишни.
В общи линии, с нищо от това, което си написала не мога да се съглася. Много смело обобщаваш.
Че не мога да очаквам мъж на 33-34 да изглежда готино и да мирише скъпо???  Shocked Е, кой тогава?

# 3 451
  • SF
Жасмин, скиорът има ли си гадже? Praynig

Аз също познавам такива мъже. Не всички изглеждат добре, естествено!!!!, не всички са поддържани, но това си зависи от човека. Познавам и хубави, и чували с картофи -  и са на една възраст. Познавам интересни и забавни, познавам и скучни и сърдити на живота. Но и на 20 не всички са чисти, ароматизирани и прекрасни. Да не говорим за финансовото им състояние.

# 3 452
  • Sofia
   Е, виж, сега, защо се засягаш? И ти си хубавица, и приятелите ти биват. Laughing Особено 35+, хм. Heart Eyes Аз не казвам, че всички са така, но болшинството са, факт – огледай се следващия път на улицата и си направи мисловна статистика. Ако не е едното, ще е другото, няма какво да се лъжем. Мисълта ми е, че ако за себе си можеш да направиш някои "компромиси", шансовете бързо-бързо да срещнеш някой подходящ господин, които ще те обича и уважава, са доста големи (нямам в предвид коректно ти, а принципно).

За мен това не са компромиси, ни май-малко. Моят любим и сега е оплешивял и с шкембе, а има още няколко годинки, докато стане на 30, но го обичам повече от всичко на този свят и не го заменям за друг. Heart Eyes Просто слушам някои приятелки как си представят мъжа за тях и ме съмнява да го срещнат в реалността – хем да е абсолютен мъжкар, хем да има очи само за тях; хем да е нацепен като древногръцка статуя, хем да има невъобразим интелект; хем да има много пари, хем да е скромен младеж; хем да е лошо момче, хем да ги слуша и изпълнява всеки техен каприз. Ами, това си е нереално вече – точно това имам в предвид, като казвам, че компромиси трябва да се правят, а не да се живее само с илюзии и блянове.

# 3 453
  • Sofia
   Е, момичета, не съм казвала всички!!! В никой случай, казах повечето. Wink Естествено, че има и поддържани мъже и след 34, примерно, но какъв % са, според вас? Т.е. повече поддържани или повече неподдържани виждате по улиците?

Имах в предвид, че ако държите на строго определени изисквания, с възрастта, на който и да е от партньорите, е по-трудно да се покрият. Изборът би бил по-ограничен, и съответно не е сигурно, че ще се стигне до съвместимост, дори и да са налице тези предварителни условия.

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 02:11 от Black Cat 13

# 3 454
  • Sofia
   Esmee, каня те в тази тема, да изразиш мнение: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=787617.0;topicrefid=19. Mr. Green

# 3 455
Esmee, има си жена. Всъщност, имам доста запазени приятели на 40+, доста поддържани и суетни.

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 09:15 от Анонимен

# 3 456
  • SF
Значи, виж…. Приятелките ти си приказват. После срещат някой, който притежава само половината от това, което са си представяли и се влюбват в него, щото може да извади и някое  ценно качество, което пък да не са си представяли, за сметка на нещо ново и интересно. Ето ти го компромиса.

Ако е само като древногръцка статуя, умен и има и пари, може да не се сетят за това, че са искали да е скромен, а да харесат и нафукаността му.

Освен това много зависи и как изглежда и другият. На някоя мъжът бил плешив, имал коремче, имал косми - е как ще се чувства такъв мъж до Жасмин! Като чувал с картофи ще се чувства. Ако до него обаче има една жена с малко килца отгоре, също с шкембенце, дано да не е плешива и тя, но с нехубава коса… са си окей двамцата. Затова не бива да се дават примерте "виж на тази мъжа, виж на онази…" Е, виждам ги, ама не са това моите мъже и не ми се протяга ръка към тях.
Но до господина с червения екип на ските, не си представям…. (опитвам се да дам пример с някоя популярна бг водеща или актриса, но не се сещам сега за някоя по-кръгла женица), а си представям нещо като мене. Laughing Високо, стройно с дълги крака, с дълга коса, пък ми отива и червеното….

# 3 457
  • SF
Добре де, пропусни ги тези с жени, дъщери…. Говори ми за свободните.
Но не ми казвай как имали косми насам-натам, имали кисти, мазоли, пера и други израстъци.
Разкажи ми колко са хубави, приятни, мили, как обичат да пътуват, да снимат, да галят….

Блатечки не е моя пример за поддържан, красив и излъскан мъж. Малко ми е набеден за секссимвол, но това е мое мнение. Дано не се разсърдиш сега, ако сте много близки, но понеже е форум, си казвам, без да се притеснявам. Simple Smile

# 3 458
  • SF
BlackCat мерси за поканата, ще я видя темата утре, но като цяло какво повече да напиша по въпроса от едно "Да, хубаво е!"

А на въпроса ти поддържани или неподдържани има по улиците…. За мое огромно съжаление има много повече красиви жени, отколкото, дори не и красиви, а симпатични мъже…. Това неведнъж сме го констатирали с приятели. В Холандия е обратното. Ама…. Rolling Eyes

# 3 459
Esmee, не мога да сватосвам аз така хората, но нещо друго се сетих - луксозните фитнеси са място, където можеш да срещнеш тези мъже. По заведенията не знам, те работят доста и не знам излизат ли всяка седмица, но на фитнес ходят редовно.  Peace

# 3 460
  • Sofia
   Да, за чужбина наистина е така – има много привлекателни мъже, или поне типажът, който аз харесвам.

За Блатечки и аз споделям мнението ти, дано наистина Жасмин не го приеме лично, но все пак е въпрос на вкус.

Аз пък много, ама много се радвам на комбинацията: грозен мъж – жена-хубавица или красавица – поочукан мъж. Ако елиминираме потенциалния финансов аспект в подобни отношения, то на мен винаги ми е изглеждало, че са свързани от някаква мистична нишка, неразгадаема за останалите, някаква невидима душевна спойка, по-силна от материалното и обозримото. Абе, романтично ми изглежда. Sunglasses Иначе, двама красиви млади хора също е поетична комбинация, и все пак твърде тривиален поетичен мотив...

# 3 461
А, що да го приемам лично, просто се сетих да го дам за пример, нищо повече.

За мен вече външната красота е доста маловажна, на преден план са други качества - интелект, чувство за хумор, сила, устои, отговорност, да можеш да разчиташ на този човек, да му вярваш, да гледате и вървите в една посока, да споделяте сходни интереси и възгледи и т.н.

# 3 462
  • SF
Абе за мене си е важно да си е готин и секси.
Хубавите и привлекателни хора не изключват качествата, които ти харесваш.
Външният вид показва много от характера и за това какъв е човекът. Е, изненади винаги са възможни и в едната, и в другата посока, но всичко започва от привличането.
Не ме интересува какво е чувството за хумор или за отговорност на човек, който ме отблъсква физически. Нито къде е позициониран материално, нито професионално, нито социално - нищо не ме интересува.
Дори ти си ми една идея по-симпатична заради това, че си И хубава, без да имам желание да спя с тебе.

# 3 463
По-добре да не си секси, че да не те занимава една камара хора с глупости.

# 3 464
Даааа по-добре да си смотан, че никой да не те забелязва Laughing

Общи условия

Активация на акаунт