Къде да си намеря половинка

• 197 136
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 480
Специално на Есме искрено ѝ пожелавам да го срещне желания мъж и да публикува снимка с идеалната двойка Simple Smile Съвсем сериозно.
Моят идеал за мъж е подобен. Дори познавам такъв Simple Smile Жив, красив, мъжествен, желан и ...сам Simple Smile Отне ми години приятелство да разбера, че този човек обича единствено себе си и няма никакъв смисъл да се намесвам в тази любов, въпреки че имах уникалната възможност. Мъжът, с когото съм сега е абсолютна противоположност на външност, а като характер е 10х повече мъж. Мислела съм си дали 'онази тръпка' не ми липсва. Липсва ми понякога, но тя е само в главата ми. Дори си проведох експеримент, за да се убедя, преди да направя фатална грешка.

# 3 481
Специално на Есме искрено ѝ пожелавам да го срещне желания мъж и да публикува снимка с идеалната двойка Simple Smile Съвсем сериозно.

И аз тъй  Peace

# 3 482
Доколкото разбрах Esmee говори за това, че ако някой не и допадне визуално, няма какво повече да се занимава с него. Не мисля ,че ставаше въпрос за някакъв мега-гига красавец.
Не може една красива,образована и умна жена с дълъг крак , секси тяло и т.н., да се хване с някой "шкембясал ахмак".
Та аз съм ниска и закръглена,почти  на 30 години,ама си искам млад и симпатичен  мъж  Mr. Green  Mr. Green и си го получавам.  

# 3 483
  • SF
А дано и мерси! Grinning Party Въпреки че снимка със сигурност няма да сложа във форума.
Има доста не така аткрактивни, живи, красиви, мъжествени и желани, които също са сами поради причина, че не умеят да обичат и обичат единствено себе си.
И пак, ако ги видя застанали един до друг красив и себичен -и- некрасив и себичен, ще взема първия. Simple Smile Както богат и красив срещу беден и красив - пак първия! Simple Smile

# 3 484
  • SF
Доколкото разбрах Esmee говори за това, че ако някой не и допадне визуално, няма какво повече да се занимава с него. Не мисля ,че ставаше въпрос за някакъв мега-гига красавец.
Не може една красива,образована и умна жена с дълъг крак , секси тяло и т.н., да се хване с някой "шкембясал ахмак".
Та аз съм ниска и закръглена,почти  на 30 години,ама си искам млад и симпатичен  мъж  Mr. Green  Mr. Green и си го получавам.  

Hug Ти пък си много сладка!
Мерси, че правилно си ме разбрала.

# 3 485
Esmee, понякога ми идваш прекалено откровена, несвойствено за жена. Пресоляваш манджата малко.
Дано наистина си жена, а не мъж, който се гъбарка.

# 3 486
  • Sofia
   Еххх, за една бройка изпуснах снимките на "моделите". Laughing Язък!

# 3 487
  • SF
А малко яснота да внесеш? Щото така пуснато просто едно "пресолваш манждата" дори не знам метафора за какво е. А прекалено откровена??? Че аз не се и старая да се "преправям". Ако нещо ми казваш и искаш да го разбера, кажи го така, че да го разбера. Може и мъж да съм. А може и да се редуваме няколко човека зад този аватар. Форум!

# 3 488
А малко яснота да внесеш? Щото така пуснато просто едно "пресолваш манждата" дори не знам метафора за какво е.

Ами не знам как да го обясня, просто нямам позната жена, която да е толкова непримирима с мъжките несъвършенства.  Grinning
"Всичко, или нищо" - готино, но нереално.

# 3 489
  • SF
хм.... Не е пресолена манджата. Идеална ми е на сол.
А колко съм непримирима всъщност...  Thinking Кой може да каже... Ще ми се да съм непримирима. Що ли пък и да трябва да се примирявам? Но не знам дали съм достатъчно или все се намира по някой, който да ми се качи на главата и да се разположи удобно там...
Всичките ти примери с приятели над 30 бяха сполучливи. Всичките бяха хубави момчета. Е, едните бяха голи и от тримата се зарадвах най-много на облечения. Пък и хубаво облечен беше! Не се непримирих с това, което ми каза, че слагал рога на жена си - приех го. Кое точно мое изказване те наведе на мисълта, че аз съм най-непримиримата? Може би това, че харесвам хубави мъже. Ми... ок. Нека съм непримирима, тогава. Нека ми е зле!  Wink

# 3 490
Няма лошо да се стреми човек към висоти, само полека и с предпазни средства, че да не се изтърси при катеренето нагоре и да се отзове на дъното.

Минутки за реклама.  Laughing Без снимка не вярвам.  Mr. Green

# 3 491
Всичките ти примери с приятели над 30 бяха сполучливи. Всичките бяха хубави момчета.

Да, ама и тримата са женени. А ти нали искаше и да е богат, не само хубав и умен, пък и да е неженен, та хептен сложно става.  Simple Smile

# 3 492
Всичките ти примери с приятели над 30 бяха сполучливи. Всичките бяха хубави момчета.

Да, ама и тримата са женени. А ти нали искаше и да е богат, не само хубав и умен, пък и да е неженен, та хептен сложно става.  Simple Smile
Затова тези ги хващаш от рано -в университета примерно Simple Smile

# 3 493
Затова тези ги хващаш от рано -в университета примерно Simple Smile

Е, ама те там още не са богати. Нито пък знаеш дали няма да им опада косата и да пуснат шкембета, а нали Есме не ги иска плешиви и шкембести.  Simple Smile

# 3 494
  • SF
А който ги иска плешиви и шкембести, да си вдигне ръката.

Общи условия

Активация на акаунт