Къде да си намеря половинка

• 193 040
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 945
Ванко, сигурен ли си, че не си объркал цифрите в ника си при регистрация?
Не трябва ли да е Vanko98 ?

И аз имам подозрения,че е объркал цифрите,това мъж на 25 години такива разсъждения прилягат на някъв тийн  Peace

На толкова съм си.Нищо не съм объркал.И съм на 24,а не на 25 години.Ваш е проблема че ме мислите за незрял.Сега видях че си ми наборче. Rolling Eyes

# 3 946
Ванко ти какво правиш още в тая тема?
Не си ли намери някоя Минка за половинка?

# 3 947
Най-лесния начин да те забележи жена е да се блъснеш в нея уж случайно и да си сложиш ръце върху тялото и опитвайки се да я хванеш,а всъщност тя да усети ръцети ти по нея. ooooh!

После като уж за извинение я каниш някъде да се извиниш и така.

Да бе, знаеш ли кво ще му се случи на човека. Никак няма да ми е приятно някакъв да си сложи ръцете някъде по мене уж, пък и да ме опипа.

Аз така ще ги сложа,че да ти е приятно(около ерогенните зони-Вътрешната част на бедрото,блузките на дупето,Задната част на врата) Grinning.Няма да имаш времеда реагираш,a ще ме зяпаш с отворена уста.

Grinning Laughing LaughingВанка, за едно си прав: ако си сложиш ръцете на бЛузките на дупето на жената, определено ще те забележи. След което такива забележителни шамари ще си отнесеш, че нЕма да ти се вЕрва. Wink

# 3 948
  • София
Бря, Ванко, аз на тез  годин, шъмъуморш с остеопорозата, бря! Laughing Laughing Laughing

Днес броят на болните от остеопороза вече надхвърля 100 милиона и близо 80%  от тях са жени в менопауза  Joy
Нали ти думам, чедо, че съм на 82, а ти не вярваш. Naughty

# 3 949
Най-лесния начин да те забележи жена е да се блъснеш в нея уж случайно и да си сложиш ръце върху тялото и опитвайки се да я хванеш,а всъщност тя да усети ръцети ти по нея. ooooh!

После като уж за извинение я каниш някъде да се извиниш и така.

Да бе, знаеш ли кво ще му се случи на човека. Никак няма да ми е приятно някакъв да си сложи ръцете някъде по мене уж, пък и да ме опипа.

Аз така ще ги сложа,че да ти е приятно(около ерогенните зони-Вътрешната част на бедрото,блузките на дупето,Задната част на врата) Grinning.Няма да имаш времеда реагираш,a ще ме зяпаш с отворена уста.

Grinning Laughing LaughingВанка, за едно си прав: ако си сложиш ръцете на бЛузките на дупето на жената, определено ще те забележи. След което такива забележителни шамари ще си отнесеш, че нЕма да ти се вЕрва. ;-)

Аз ако си ги сложа там така ще и хареса,че няма да иска да ги махам.

# 3 950
  • Пловдив

Аз ако си ги сложа там така ще и хареса,че няма да иска да ги махам.
10 жени ти казват, че няма да са доволни, но ти си вярвай. Нали затова си тук, да проучиш какво мисят жени в женски форум. Е казват ти, но ти си знаеш твоето. Просто душа давам да налетиш на някоя по-бойна и да те опердаши.

# 3 951
Не се отказвай, 10, 10, 11-тата ще се обърне и ще те:

# 3 952
 Joy Joy Joy нАдай се   hahaha Joy

# 3 953

Бих казваш че свястна си била?! Shocked

Аз святстната жена си я представям да не е спала с никой друг освен мен.
Да ме чака у къщи със секси бельо и добре заредена маса както по цял ден си мисли само и единствено за мен.Споделя ми всичко и няма никакви тайни.

Точно тъй  bowuu
Ти да не си мислиш, че любовниците са, за да спиш с тях, м?  Whistling  Mr. Green

# 3 954
Бе аз понеже съм нова и още не мога да се ориентирам в ситуацията... Тоя човек трол ли е, или сериозно си ги мисли тия неща? Laughing

# 3 955
  • Пловдив
Бе аз понеже съм нова и още не мога да се ориентирам в ситуацията... Тоя човек трол ли е, или сериозно си ги мисли тия неща? Laughing
Не е ясно. Но... може и да си ги мисли. Което е къде-къде по-зле отколкото ако си прави сеира и само си разнообразява дните тук.

# 3 956

Вярваш ли силно в нещо, то ще се случи.  Smile

Което е къде-къде по-зле отколкото ако си прави сеира и само си разнообразява дните тук.

Защо да е по-зле?

# 3 957
Е как защо...ти представяш ли си верно да тръгне да бута непознати жени и да ги хваща за задниците... Laughing Laughing

# 3 958
  • София
Е как защо...ти представяш ли си верно да тръгне да бута непознати жени и да ги хваща за задниците... Laughing Laughing

Ще отнесе яко шамарите.

# 3 959
Много мои приятелки напоследък също се сблъскват със същия проблем - липса на нови запознанства и връзки с "нормални" мъже. Спийд дейтинга на мен ми се вижда гола вода, наистина съмнявам се там да ги има тези хора. Някои приятелки се отдават на нощния живот с надежда, че там ще ги заговори някой свестен, но досега са им идвали само "прасета", които искат нещо за по една нощ.

Моят съвет са клубовете по интереси след работно време - спортни танци, източни бойни изкуства, бизнес клубове и т.н. по-сериозни занимания, където мъжете, които ще срещате, минимум ще имат някакви интереси и ще са посветени да се развиват в нещо... Успех.

Общи условия

Активация на акаунт