Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 484
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Sanctuary Spa Body sсrub - ползван два пъти
Скрит текст:
Garnier Olia 9.0 - бях се презапасила, но смених цвета
Скрит текст:
Dr. Brandt Pores No More Pore Refiner Sample 7.5 ml неотварян
Скрит текст:

# 211
Ето и моите неща за размяна:

Guerlain by Emilio Pucci
Скрит текст:
Бронзъра е ползван малко, ружа - малко повече
Mac Style blush
Скрит текст:
Останало е количество около половината
Too Faced Pure Bronze mineral bronzer with crushed fresh water pearls
Скрит текст:
Ползван веднъж
Clarins Everlasting Foundation 112 Amber
Скрит текст:
Ползван не повече от 5 пъти
Clinique Even Better 05 neutral
Скрит текст:
Останало количество около 2/3
Chanel Mat Lumiere 50 Naturel
Скрит текст:
Ползван не повече от 10 пъти, изглежда пълен
Max Factor Facefinity 55 beige
Скрит текст:
Останало количество около 3/4
Revlon Colorstay 330 Natural Tan
Скрит текст:
Ползван само веднъж
Скрит текст:
Garnier BB Cream combination/oily skin - light и medium
Скрит текст:
Светлия - останало количество около половината, Тъмния - около 2/3
La Roche-Posay Hydreane BB Cream - Light
Скрит текст:
Garnier 5 sec Perfect Blur
Скрит текст:
Ползван веднъж
YSL Rouge Volupte #8 Fetish Pink
Скрит текст:
Останало е около 3/4
Sleek Blush - Rose Gold
Скрит текст:
Само суочнат

Не търся нищо конкретно. Предпочитам декоративна козметика за лице (база, фдт, пудра, руж, хайлайт) и червила, но ще разгледам всякакви предложения.  Hug Предпочитам да разменя няколко неща наведнъж.  Peace
В процес съм на разчистване, така че ще качвам всичко постепенно. Към което няма интерес ще пусна в Ибей.
Чета от телефона, но мога да отговарям само вечер, затова ако съм пропуснала да отговоря, моля пишете пак!

п.п. Намирам се в Англия и пощенските разходи са малко по-скъпи, имайте предвид!

# 212
  • Австрия
CC cream Clinique superdefese - light medium - пробван само 2 пъти - цвета ми е различен, за кой ли път неподходящ цвят. Кремът е подходящ за всеки тип кожа, oilfree и SPF 30.

Аааа.. подсети ме  Blush Предлагам същото и поради същата причина, с уточнението, че CC-то на Cliniqie e light  Peace

Следните неща са още актуални:

Околоочен крем Dior Capture Totale Eyes - ползвала съм го около 5 дни, добро е кремчето, но не и срещу т.нар. 'торбички'

и околоочен крем на La Roche-posay - пробван е в разстояние на 3 дни, достатъчно, за да разбера, че не е достатъчен в борбата с моя проблем (подпухване).

Цветни спирали за мигли на maybelline mascara colossal volum express:

Скрит текст:
лилава

Скрит текст:
тюркоазено синьо

При желание и необходиност мога да направя снимки на цвета върху четчиците на спиралата или върху мигли.

Спиралите са ползвани по веднъж  Peace За съжаление тюркоазеното не ми 'отива' - твърде ярко и в посока синьо и 'се бие' с цвета на очите ми, а лилавото е в посока люляково, а не в желаната от мен виолетово  Crazy

Бих се зарадвала на размяна с Filorga, Talika (подхранване на мигли), Аrtdeko (грижа за ноктите), както и на цветни спирали за мигли.. Всъщност, отворена съм за различни предложения и ще отговоря задължително  Peace

Спирала Pupa - Vamp! mascara black: разменена

Скрит текст:

пп. Да допълня: до средата на май месец предлагам улеснение за намаляване на пощенските разходи от БГ в моя посока т.е. да се пращат на бг-адрес (майка ми ще идва в края на май и може да се праща до нея - в страната, а не за чужбина) Peace

# 213
  • София
Разменям:

- фон дьо тен - Clinique Anti Blemish Solutions, цвят 02, купуван от Сефора началото на март, ползван 4-5 пъти, без кутия.

- фон дьо тен - Сhanel mat lumiere, цвят 30, купуван от Прити шоп февруари месец, ползван 5-6 пъти, без кутия.

Не търся нищо конкретно, но да е козметика от по-висок клас, може и парфюми.

# 214
разменям
Метеорити от новата формула 04 Doré, само пробвани
Скрит текст:

Желе Ести Лаудер Shimmering Sands, слагано броени пъти
Скрит текст:

Скинфиниш Mac center of attention, също ползван броени пъти
Скрит текст:

NARS Hungry heart Хайлайтър, използвани са между 10 и 20%
Скрит текст:

Палитра сенки Too Faced Joy to the girls без спиралата, някои цветове са ползвани.
Скрит текст:

Ciate Antique Brooch, слаган веднъж
Скрит текст:

Collistar бронзант и хайлайтър в едно. От размяна ми е, но така и не започнах да го употребявам.
Скрит текст:

Всичко, което разменям е на 100% оригинално, повечето ми неща са купувани от чужбина. Метеоритите ми се иска да разменя за по-светъл тон!!!!!

Тук имам още дузина предложения за размяна
http://petrina.snimka.bg/business/razmeni.768638

Търся NARS Orgasm, както и бялата пудра на NARS. Сенки The Balm, Lorac, Шоколадовата палитра на Too Faced, Naked 3, добър хайлайтър със силно мокър ефект. Бих разменила и няколко неща за един продукт, ако е на по-висока стойност. Не търся спирали и фон дьо тени. Моля ви за равностойни предложения!
Simple Smile

# 215
  • София
Подарявам:

Талон за 25% отстъпка на продукти на Мax Factor. Талонът важи само в магазини Lilly и то в периода 01.04.2014г. - 30.04.2014г.

Молив за вежди Flormar No. 402 (Нов)
Снимки: без светкавица в ляво и със светкавица в дясно.

# 216
  • Велико Търново
Разменям  SEPHORA COLLECTION Skin Perfect CC Cream SPF 20 - от размяна - 1/2 от количеството е налично/.

Разменен!

# 217
  • София

Sanctuary Spa Body sсrub - ползван два пъти
Скрит текст:
Garnier Olia 9.0 - бях се презапасила, но смених цвета
Скрит текст:
Maybelline big eyes mascara- чисто нова с фолио
Скрит текст:
Clarins eau ressourcante 12/15ml
Скрит текст:

# 218

Здравейте, разменям руж на Lancome, цвят 21 Pink Splash. Ружът е ползван 6-7 пъти, в отлично състояние е, със четка и фолио, и картонена кутия. Годен е до 02.2016г.
Както и още два ружа, Golden Rose, хайлайтър в нежно розов цвят, използван 2-3 пъти и CATRICE, прасковен руж с добър блясък, използван 4 пъти.

Скрит текст:

Може и за някакъв аромат. Ще рвзгледам всички предложения.

# 219
Разменям:

- Нова палитра матови сенки NYX Bohemian Chic. Снимката е от нета, има видео-ревю в скрития текст.

Скрит текст:

- Комплект минита и мостри на GUERLAIN в брандиран несесер:
Super Aqua Lotion Replumping Toner - Hydration, Radiance (шише 15 мл)
La Petite Robe Noire Velvet Body Milk for Glamorous Skin (тубичка 30 мл)
La Petite Robe Noire Eau de Parfum (виал 1 мл)
Meteorites Perles - Base Perfectrice Anti-Terne (помпа 5 мл)
Abeille Royale Youth Serum - Firming Lift, Wrinkle Correction (тубичка 3 мл)
Orchidee Imperiale Exceptional Complete Care Cream (тубичка 3 мл)
Lingerie de Peau Invisible Skin-Fusion Foundation (2 сашета x 1.5 мл)

Продуктите са неизползвани и в срок на годност, мога да изпратя снимки и кодове за проверка.

# 220

Руж на Инглот. Снимката е реална. Кутийката по принцип се продава отделно и може да се сменя рефила.

Тази снимка е от нета, само за кутийката я показвам.

Shiseido Creamy Eye Shadow Duo - # C5 Navy Profound. Ползвани са веднъж, но явно не се разбирам с кремообразни сенки.

Добавям:
- ФДТ Karaja Skin Velvet цвят 4м
- Коректор Radiant Illuminator, цвят 03 Beige. На мене ми е твърде светъл.
- База за сенки Laura Mercier, цвят Buff. Хубава, но нямам навик да ползвам такъв продукт.
Всички са купувани последните 2-3 месеца, базата може би около НГ, ползвани са по много малко.
Снимка със и без светкавица.

# 221
Все още се интересувам от въпросните сенки.
За София, няма проблем да се срещнем лично  Hug

Здравейте момичета  Hug

Търся Maybelline Color Tattoo, цвят -  On and On Bronz, ако някой го има, нека ми пише –доооста неща имам за размяна, все ще си хареса подходящо за него.
(някой го беше пускал за размяна в темата, но коййй... Crazy)

# 222
Ето и моите неща за размяна:

Guerlain by Emilio Pucci
Скрит текст:
Бронзъра е ползван малко, ружа - малко повече
Mac Style blush
Скрит текст:
Останало е количество около половината
Too Faced Pure Bronze mineral bronzer with crushed fresh water pearls
Скрит текст:
Ползван веднъж
Clarins Everlasting Foundation 112 Amber
Скрит текст:
Ползван не повече от 5 пъти
Clinique Even Better 05 neutral
Скрит текст:
Chanel Mat Lumiere 50 Naturel - запазен
Скрит текст:
Ползван не повече от 10 пъти, изглежда пълен
Max Factor Facefinity 55 beige
Скрит текст:
Останало количество около 3/4
Revlon Colorstay 330 Natural Tan
Скрит текст:
Ползван само веднъж
Скрит текст:
Garnier BB Cream combination/oily skin - light и medium
Скрит текст:
Светлия - останало количество около половината, Тъмния - около 2/3
La Roche-Posay Hydreane BB Cream - Light
Скрит текст:
Garnier 5 sec Perfect Blur
Скрит текст:
Ползван веднъж
YSL Rouge Volupte #8 Fetish Pink
Скрит текст:
Останало е около 3/4
Sleek Blush - Rose Gold
Скрит текст:
Само суочнат

Предпочитам  четки за грим - Зоева, Сигма, Мак, Нарс и др. Също и декоративна козметика за лице (база, фдт, пудра, руж, хайлайт) и червила, но ще разгледам всякакви предложения.  Hug Предпочитам да разменя няколко неща наведнъж.  Peace
В процес съм на разчистване, така че ще качвам всичко постепенно. Към което няма интерес ще пусна в Ибей.
Чета от телефона, но мога да отговарям само вечер, затова ако съм пропуснала да отговоря, моля пишете пак!

п.п. Намирам се в Англия и пощенските разходи са малко по-скъпи, имайте предвид!

# 223
  • Австрия

CC cream Clinique superdefese - light - слагала съм 2 пъти, имам достатъчно ФДТ-и и ББ-та с по-удачен за мен цвят. Кремът е подходящ за всеки тип кожа, oilfree и SPF 30  Peace

Още:

Околоочен крем Dior Capture Totale Eyes - обещан!

Околоочен крем на La Roche-posay - пробван е в разстояние на 3 дни, достатъчно, за да разбера, че не е достатъчен в борбата с моя проблем (подпухване).

Цветни спирали за мигли на maybelline mascara colossal volum express:

Скрит текст:
лилава

Скрит текст:
тюркоазено синьо

При желание и необходиност мога да направя снимки на цвета върху четчиците на спиралата или върху мигли.

Спиралите са ползвани по веднъж  Peace За съжаление тюркоазеното не ми 'отива' - твърде ярко и в посока синьо и 'се бие' с цвета на очите ми, а лилавото е в посока люляково, а не в желаната от мен виолетово  Crazy

Бих се зарадвала на размяна с Filorga, Talika (подхранване на мигли), Аrtdeko (грижа за ноктите), както и на цветни спирали за мигли.. Всъщност, отворена съм за различни предложения и ще отговоря задължително  Peace

Добавям:

Околоочен крем Eluage Avéne:

Скрит текст:

пп. Да допълня: до средата на май месец предлагам улеснение за намаляване на пощенските разходи от БГ в моя посока т.е. да се пращат на бг-адрес (майка ми ще идва в края на май и може да се праща до нея - в страната, а не за чужбина) Peace

# 224
  • Belgium
За размяна body butter на The Body Shop - Vanilla Bliss (ползвано 2-3 пъти)

Общи условия

Активация на акаунт