Укротяване на звяра в розово

• 16 585
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
Днеска опищя света, че иска да отключи сама входната врата (тежка, желязна, армирана, още и на батко й му е трудно сам).
Та - пробва се сама, даже не може да стигне ключалката, камо ли да пъхне ключа  Crazy Рев, блъскане и тръшкане...
Обясних, че не може сама .... поисках да помогна - двете да го направим (обикновено минава номера) - НЕ още повече се разпищя.
Блъска се тръшка се.. накрая я метнах под мишница и се качихме горе, докато огласяше стълбището и се дереше с пълно гърло "Искам да отключааааааааааам" Crazy. И продължи серията - не искам да се събувам, не искам да се събличам, не искам да се мия ... не искам да отключааааааааам, не искаааааааааам  hahaha

...
и подобни по 1001 пъти на ден  Mr. Green

# 76
Много любим мой период duhi_puhi  Hug. Когато усетя, че нещата отиват на там и тя се готви да избухне, гледам да и предложа да суче, за съжаление не винаги става  Grinning

# 77
  • Куциндрел
При мен действа - той изпада в бебешка истерия и започва за всичко не и тръш, аз гооставям да се нареве и до 10 минути е приключил и се е нахилил. Все нещо друго го е разсеяло.
И заради входната врата сме се прибирали в истерия, и заради  копчетата на асансьора, ключовете за лампи и какво ли още не. Влизаме вкъщи, оставям го да си реве и по някое време му писва.

# 78
Вчера се съдра да плаче, защото едно кученце я закачаше. Успокои се, тръгнахме си и тя изпадна в дива ярост, че вече не може да е при кученцето  Joy

# 79
Ceca , по едно време и моят беше така. И аз го оставях да пореве като през няколко минути го питах дали се е наревал вече.... Grinning Първо ми казва Не, после - Да и край, спира да реве. Обясних му няколко пъти, че с рев няма да постигне, каквото иска, даже напротив и се разредиха тръшканията....
Сега обаче има ново 20: Почва да реве и протяга ръце към мен: "Мамооооо!".... newsm78 как да му устоя, не знам....все го гушвам  newsm78

# 80
  • Куциндрел
Ceca , по едно време и моят беше така. И аз го оставях да пореве като през няколко минути го питах дали се е наревал вече.... Grinning Първо ми казва Не, после - Да и край, спира да реве. Обясних му няколко пъти, че с рев няма да постигне, каквото иска, даже напротив и се разредиха тръшканията....
Сега обаче има ново 20: Почва да реве и протяга ръце към мен: "Мамооооо!".... newsm78 как да му устоя, не знам....все го гушвам  newsm78
Докато реве като магаре от инат, хич не го и питам дали се е успокоил и т.н. Изчаквам да се нареве, да спре, да се заиграе и тогава отивам да си общувам с него. Рядко му обръщам внимание за какво се е тръшнал. Ако е за нещо ново, обяснявам, но ако сме се обяснявали, не си правя труда. Много добре знае кое се дава и кое не. Crossing Arms
Отделно, преди да са е затръшкал, съм обяснила защо не давам.
И аз гушкам като поиска.

# 81
Много любим мой период duhi_puhi  Hug. Когато усетя, че нещата отиват на там и тя се готви да избухне, гледам да и предложа да суче, за съжаление не винаги става  Grinning
Мда, ама не става вече, за съжаление.. МНОГО говори вече и не мога да я надприказвам, когато иска нещо или си е наумила да прави - нито цоко, нито приказки, нищо не помага.. оставям я да се натръшка.
Така си мерим инатите - нали сме овчи и двете  Twisted Evil

# 82
Ceca , имам предвид, че като се затръшка от инат, започва да иска гушкане....с това не знам как да се оправя. Хем да го гушкам, пък хем да не се поддавам на ината....не знам,  newsm78 манипулаторче голямо

# 83
  • Куциндрел
Ceca , имам предвид, че като се затръшка от инат, започва да иска гушкане....с това не знам как да се оправя. Хем да го гушкам, пък хем да не се поддавам на ината....не знам,  newsm78 манипулаторче голямо
Гушкаш само, не се опитваш да обясняваш или казваш веднъж. Ако е системно за нещо, то и НЕ-то ти да е системно. Но не влизаш в разправия докато се тръшка.
Всеки ден има за нещо драма вкъщи, сега е периода на не, няма, не искам. За всичко, с тръшкане или без. Ще мине.
Най-ми е смешно като го питам дали ще яде, а той каже - "не, не искам" и идва да яде. Joy Joy Joy

# 84
да се запиша и аз в раз чудна тема за дяволчета в розово  Joy, моето от как стана на годинка е "голяма" и всичко сама иска да прави, сега е на три и не се е спряла за секунда, освен това и както и при вас така и при нас:каквото иска това трябва да се облича и обува, да яде и пие, ако може и във всеки МОЛ и магазин да се влиза и всичко да и се купува ще е най-добре  Mr. Green
Исках момиченце, ми ето ми сега  #Cussing out, а имам и син на почти 14 години, е нямах такива проблеми с него, винаги е било умно, послушно и разбрано дете, до сега - идват матури и той ми къса нервите с не учене  #Cussing out, ще полудея с тези два звяра, ама са си мой и да са ми здрави, а какви са ангелчета когато спят .... Hug
Natali_, моя съвет е да не се поддаваш, че после ще ти е не на главата ами кой знае къде качена  Naughty

# 85
Натали, а замисляла ли си се, че детето не се тръшка от инат?

# 86
  • София
О, вели, у вас като у нас  Laughing

# 87

Знам ли, може и да не е от инат.....Ако усетя, че така, разбира се, се гушкаме, успокояваме и т.н. Ама понякога си е от чист инат. Обаче понеже е разбрал, че може да ме манипулира с искане за гушкане... Whistling newsm78

# 88
Касита, в интерес на истината аз съм забелязала, че ако и обръщам повече внимание, сядаме да рисуваме, лепим, четем ... и какво ли още не, тя е супер доволна и разбрана, но ако имам работа и не мога да направя каквото иска се започва тръшкане и глезов рев, този вече ми е добър приятел, знаем се с него от ...  Joy

# 89
  • Куциндрел
Ние му викаме инат. Повечето пъти децата страдат съвсем сериозно, че не са получили нещо или са им се скарали. Само, че не винаги може да получат това, за което в момента реват.

Общи условия

Активация на акаунт