КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 696
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Цитат
Само не разбрах какво написа Бочко на първият ред:"Хриси съм"? Не беше много ясно.

Със сигурност имаше Обичам те, Хриси. Друго не видях за Хриси. Имаше и Къртицата е ... Жоро.

# 421
  • IT
След Хриси имаше още нещо с три букви и удивителен, видях го сега и на промото на епизода, ама не мога да го разчета.ето го тук

# 422
  • КиТ
Хриси аз съм! май пишеше  newsm78

# 423
_InkA_,
Защо Кирячето го отричаш тъй?

Защото виждам, че не е за тази роля. Поведението му на моменти показва все едно е точно някаква къртичка   Mr. Green - върти очи, подхилква се, слухти, мълчи си, избягва да привлича внимание.
И всичко това го прави много показно, но това е  истинското му поведение. Точно заради това  няма как да е той. Мое мнение.

П.П. Става ми жал за Бочко. Нека си ходи горе при другите. Не заслужава такъв тормоз заради тоя Емил.

# 424
  • София
И защо заради Емил? Тя си им е приятелка, какво й е виновен Емил.

# 425
  • Русе/София
Ивайла много грозно постъпи.

# 426
Добре де, Русеви са главната причина да е там.  Ако беше към лагера на останалите явно нямаше да обере тя негативите на церемонията.

# 427
  • София
Мисля, че тя сама си е избрала в кой лагер да е.

# 428
  • Варна
Започнах да отговарям на въпросите на първият тест  с останалите участници и по този повод изгледах първият епизод. Русев казва че заподозряни му били Сано, Коцев , Ивайла и не помня кой. Киряка се справи блестящо на играта, а Ивайла се изложи максимално.
allexa.7, браво за теста  Wink Ще ми е много интересно да споделиш след това наблюденията си и да ги сравним Simple Smile
Аз като решавах първите два теста със заподозрените на Кети (съответно Бориса на първия и Каменов на втория), наложени към отговори, че Къртицата е Русев, получих логичен резултат: на първия Кети няма нито един верен отговор (и ако не се лъжа Андрей беше казал, че разликата е драстична), а на втория, на който остана по време, с/у Тушева (за която имам съмнение, че е играла с Бориса) им се получава точно 3 на 3 верни отговора Wink
Не знам до колко ясно стана така написано, но тези дни мога да го оформя в табличка и да го обсъдим Simple Smile
ПС: Въпреки че не ни дават броя верни тази година, пак можем да предполагаме по тестовете и отпадналите  Peace

# 429
Чак сега изгледах днескашният епизод, понеже ММ празнува и не ми позволи да го гледам  Mr. Green Малко извън темата ама да ви се похваля
Скрит текст:
доки днес каза,че №4 ще е момче  Mr. Green
Та Ивайла затвърди впечатлението, което започна да ми създава че е лисица и е ужастттттттна !
Лицемерна и изложи най-близкият си приятел /Жоро/.
Русев започна да се държи като мишка.
А ако наистина на огледалото пише "Хриси, аз съм..." може да значи, че тя прави признание, че е къртица  Mr. Green Кирияка и на мен не ми е заподозрян.

# 430
Каменов започва сериозно да ми лази по нервите. Беше ми симпатичен в началото, но вече... Stop

# 431
Каменов започва сериозно да ми лази по нервите. Беше ми симпатичен в началото, но вече... Stop

Подкрепям.
Като цяло Костя и Каменов са две пълни противоположности. Бих се радвала, ако Гери си стане по-близка с Костя след предаването. Отиват си Simple Smile

# 432
Гери е скрита лимонка, тя изобщо не е тип момиче за Костя, виж само как се облича, какъв й е стила, в какви клипове се е снимала.

# 433
  • Варна
Добре де, Русеви са главната причина да е там.  Ако беше към лагера на останалите явно нямаше да обере тя негативите на церемонията.

Е това дето го повтарят и вътре ми е много тъпо. Да не би някой насила да я е вкарал в тоя лагер? Сама си го е избрала, така че никой не й е виновен.  Peace
Тея па лигавщини колко обича Хриси направо ми идват в повече.

# 434
  • in Wonderland
Малко извън темата ама да ви се похваля
Скрит текст:
доки днес каза,че №4 ще е момче  Mr. Green

Честитоо Мамче !!!!! Един здрав юнак да имате ви желая !!!

Не се видя мн мн какво точно пише Бо на огледалото , но едва ли ще е "Аз съм К" . Със сигурност под това " аз .... " пишеше с големи букви : " Жоро е К "

Общи условия

Активация на акаунт