КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 679
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • IT
Аз съм попълнила за всички,които в момента са вътре.Малко по- късно ще сложа, че си взех детето с температура от градина.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 19:12 от allexa.7

# 466
  • Варна
Извинявам се за грешката във втората табличка за броя верни на Тест 2 (не са 3=3, а 4=4)  Embarassed
И я поправям, ето ги пак както трябва да са Wink :

Тест 1

Тест 2

# 467
Много интересни разсъждения, little_beauty, точно това ми липсваше до сега в темата. Не разбирам защо броиш въпрос 10 за верен?

# 468
  • Варна
Благодаря  Simple Smile Според мен тази година освен от жокерите и поведението трябва да се водим и от тестовете (колкото и да се опитват да ни затруднят с криенето на броя  Mr. Green)

Още от началото си разсъждавам за Русев и сигурно омръзнах с дългите си тълкувания на жокерите спрямо него Embarassed, но и поведението му е доста къртиче, а сега и в резултатите от тестовете се вписва Wink

На 10ти въпрос "Кой е къртицата" - отговора не го броя за верен, просто съм използвала реда Wink
В зелено са верните, в червено грешните (на втората табличка просто целия последен ред е зелен, за да се види равенството Wink)

# 469
Костя "пренастройва" лагерите в Базата
Днешното промо, което на мен не ми се отваря  Mr. Green Но доколкото разбирам от описанието, Костя се опитва да ги накара да номинират Баколава, не знам дали ще успее, ама дано да успее понеже много ми падна в очите тази жена.

# 470
Здравейте   Hug bouquet  bouquet . Голяма почитателка съм на Къртицата още от миналата година.Следя с голям  интерес и форума,решила съм тази година да грабна сумата на Къртичката,че ми трябват пари за следване в чужбина... smile3508 , а тук определено помагате с разсъждения и наблюдения. Peace .

# 471
  • София
little_beauty, поиграла си си  bouquet

allexa.7, очаквам твоите таблички, голям мързел съм Simple Smile
Скрит текст:
Вече два пъти ти чета поста като "Попийнала съм....."  hahaha
 Бързо оздравяване!

# 472
  • in Wonderland
Уаууу ,бая  свободно време имате !

Аз пък съм почти на 100 % сигурна ,че Русев не е К. Нз , интуиция , но да видим .

Сериозно съм се замислила  за Евгени .
Има и нещо друго , не трябва вс жокери да се напаснат към даден играч . В миналия сезон имаше и жокери- заблуда .
Но , да ви кажа честно , аз чааак толкова задълбочено не ги мисля нещата , така че  Laughing

# 473
  • София
Защо не гласувате в анкетата,интересно ми е какво мислите. Simple Smile
Така,да се изкажа и аз.Много време се загуби в отстраняването на Кети,после в разбиването на "опасната" тройка.
Играта вече трябва да започне,това ще се случи,когато се посегне на алианса.
Интересно ми стана,когато на един лайф пуснаха видео на участници,които не са под светлините на прожекторите и някак пропуснаха Гергана...Това момиче не съм го чула много да говори,не мога дори да си създам мнение.Но не ми се иска така някак да стигне до финала.
Заподозрени имам трима,но гласувах за Георги.

# 474
little_beauty , добра работа , браво.

Пробвала ли си , дали ако в колонката на Емил е друг участник , няма пак да са верни? С други думи , дали при друг не са същите отговорите , както при Емил?

# 475
  • Варна
dany_nik, не, не съм съпоставяла с друг Wink От самото начало моят основен заподозрян е Русев и затова си направих труда да проверя по тестовете дали тълкуването на жокерите и поведението му не е било напразно  Laughing
Проверете и вие с вашите заподозрени, ще е хубаво да ги сравним  Peace

ПС: Dee_Dee_~ (•̪●)~, относно жокерите според мен в този сезон се поправиха и сега водят само към Къртицата, защото не беше особено коректно миналата година със заблуждаващите такива Wink

# 476
  • IT
нямам много свободно време, ползвам си обедната почивка:)
Табличката ми е не изглежда добре, тя е за вторият тест, за първият забравих да си я пратя от работа

# 477
  • София
allexa.7, аз много трудно я разчитам.. Rolling Eyes

# 478
Интересно ми стана,когато на един лайф пуснаха видео на участници,които не са под светлините на прожекторите и някак пропуснаха Гергана.

Thinking Интересно наистина.  newsm78

Тя имаше и доста странно отпадане в играта в басейна. Rolling Eyes

# 479
  • IT
Ами мн е дълга. Ще я разделя и ще я пусна пак

Общи условия

Активация на акаунт