КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 677
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Ами мн е дълга. Ще я разделя и ще я пусна пак
Няма нужда да разделяш. Ето така се вижда.  таблица
Браво за старанието   bouquet

# 481
Здравейте на всички, направих си регистрация тук, специално за да мога да участвам в тази тема Simple Smile
И минавам по същество - според мен К. е или Илиян К., или Георги. А ето на какво се базира теорията ми:
1. Разиграх ТЕСТ 1 с всички възможни участници. Както е известно на него Кети игра с Бориса, а Роксана (почти сигурно) с Евгени. Резултатът беше голяма разлика във верните отговори в полза на Роксана. При тестване на всеки един участник за К. на този тест, търсех тези участници, чийто профил е максимално далеч от този на Бориса, и максимално близък до този на Евгени. За вероятни Къртици излизат - Евгени, Емил Р., Илиян и Георги.
2. Разиграх ТЕСТ 3 с четиримата заподозрени. Тестът беше между Кети и Емил Р. Кети е играла с Емил Каменов, а резултатът беше много малка разлика в броя верни отговори на двамата участници - така каза водещият. Следователно търсех с кой от четиримата профилът на Емил Каменов е най-близък. И така останаха двамата ми топ заподозрени на базата на обективната логика - тестовете, Илиян и Георги!
Ако имате интерес и въпроси, мога да обясня нещата и по-подробно, просто не исках постът ми да стане прекалено дълъг, затова умишлено съм пропуснала някои детайли Wink

# 482
  • Варна
Добре дошла avalancha Simple Smile
Браво, че си се захванала с тестовете Simple Smile Специално третия според мен е малко проблемен поради първите два въпроса - можем само да спекулираме за верността на отговорите им.  newsm78
На мен ми е интересно имаш ли наблюдения за втория тест, защото той е най-интересен с равенството в отговорите  Crazy И още нещо защо изключи Русев като вариант и на третия тест търсиш профил близък до този на Каменов след като Кети отпадна ?

# 483
  • Bulgaria

krasi_dim , (понеже знам, че ти най-прецизно ги следиш  Sunglasses) надявам се и ти да ни споделиш скоро наблюденията си от тестовете  Peace

Мамчета от днес 01.04.14г.,  НЕ на шега се върнах на работа и съответно няма да ми остава много време да анализирам и да си попълвам таблицата навреме. Но мога и аз да споделя това, което съм направила до момента

Тест 1

линк към тест 1 https://cdn.bg-mamma.com/pgDA/6666d6ee.jpg

Тест 2

линк към тест 2 https://cdn.bg-mamma.com/pgDA/84f1d600.jpg

Тест 3

линк към тест 3 https://cdn.bg-mamma.com/pgDA/1e3033ff.jpg

Тест 4

линк към тест 4 https://cdn.bg-mamma.com/pgDA/d5ae4080.jpg

Ето и PDF документ със записките ми за всички мисии, жокери, тестове и т.н.досега
http://dox.bg/files/dw?a=a7e27117e7

Помагайте ако имате допълнителна информация или имам допусната грешка.  Thinking

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 23:22 от krasi_dim

# 484
  • Bulgaria
А какво мислите за това :
Borissa Tiutiundjieva (Official)
преди 10 часа
Приятели, днес Бориса напусна базата на "Къртицата". Защо и какво се случи, за да вземе това решение, ще разберете съвсем скоро!

Дали е първоаприлска шега?

# 485
Последно надушихте ли каква зодия е Емил Русев. Трябва да е някоя мишкарска, Лъв примерно. Те така лъжат, крият, правят бели и после бягат и се крият като мишлета и са много меркантилни. Пробват на няколко места и като не стане на едно винаги имат резервен вариант. Вики го отрязала и той айде при Хриси щото го търпи и има пари да му спонсорира капризите и кефовете. Много ми е симпатична Хриси ама как може да е толкова глупава бе.

# 486
  • Bulgaria
Последно надушихте ли каква зодия е Емил Русев. Трябва да е някоя мишкарска, Лъв примерно. Те така лъжат, крият, правят бели и после бягат и се крият като мишлета и са много меркантилни. Пробват на няколко места и като не стане на едно винаги имат резервен вариант. Вики го отрязала и той айде при Хриси щото го търпи и има пари да му спонсорира капризите и кефовете. Много ми е симпатична Хриси ама как може да е толкова глупава бе.

Точно лъв е

# 487
Бориса е напуснала????

# 488
Оо, то било първоаприлска шегааа  Mr. Green Не че се притесних за нея  Mr. Green

# 489
Едва ли, според мен е първоаприлска шега.

# 490
Да, да, после й видях фейсбука  Mr. Green Ама видяхте ли днес, още не изкачал Христина да напусне, Русев обяснява, че пак би "минал" Вики.

# 491
Добре дошла avalancha Simple Smile
Браво, че си се захванала с тестовете Simple Smile Специално третия според мен е малко проблемен поради първите два въпроса - можем само да спекулираме за верността на отговорите им.  newsm78
На мен ми е интересно имаш ли наблюдения за втория тест, защото той е най-интересен с равенството в отговорите  Crazy И още нещо защо изключи Русев като вариант и на третия тест търсиш профил близък до този на Каменов след като Кети отпадна ?
Тъкмо заради твоя пост с таблиците се престраших и аз да пиша Simple Smile
Като цяло моята теория е валидна при допускането, че не са сменили К., тъй като ако са, ТЕСТ 1 не трябва да се взима предвид. Аз лично мисля, че не са. Първо, защото все пак е необходимо някакво време за предварителен инструктаж на човека - къртица, което, след като е почнала вече играта, е трудно осъществимо. Второ, заради ТЕСТ 3 - на него Кети, играейки с Каменов, е близо до Къртицата. А профил близък до Каменов имат най-вече Георги и Илиян - заподозрени още от ТЕСТ 1.  Трето - на ТЕСТ 4 и Индира играе с Бориса и отпада, тоест профилът на Бориса пак не е близък до този на Къртицата, както и в началото на играта при ТЕСТ 1
На ТЕСТ 3 търся най-близкия до Каменов профил, защото Иван казва, че разлика в отговорите им е много малка - това не го бях забелязала на първо гледане, но вчера си пуснах тази част и даже се изненадах как съм го пропуснала. За първите два въпроса от ТЕСТ 3, точно понеже са проблемни, допускам, че имат съвпадение с всичките ми заподозрени участници. Така няма да изключа заподозрян участник погрешно заради недостатъчно съвпадения. За да се стане по-ясно последното ще дам пример с твоя заподозрян Емил Русев - сигурните разлики между него и Емил Каменов са четири на следните въпроси:
3. Присъства ли буквата "н" във фамилното име на къртицата ?
6. Колко знаменца имаше в коша на къртицата по време на мисията "Бързи и яростни" ?
8.На какъв пост беше къртицата по време на снощното предверие ?
10.Кой е къртицата?
На първите два въпроса също може да има несъвпадение, с което още по-категорично да се отхвърли в случая Емил Р. като заподозрян, но тъй като не знаем отговорите им, ги приемам за съвпадения. В случая на Емил Русев, ако той е К. и играе със себе си, той би отговорил правилно на всички 10 въпроса (продукцията не казва кой колко верни отговора има), но в такъв случай разликата между него и Кети, играеща с Емил Каменов, нямаше да е малка, както каза Иван, а щеше да е минимум четири отговора. Ето защо изключвам Емил Р. за К.
За ТЕСТ 2 - не съм се занимавала с него досега, понеже не знаех с кого е играла Христина Т.  на него. Може да й намеря интервю след излизането да видя дали казва нещо по въпроса Simple Smile

# 492
 thumbsup уау, krasi_dim, страхотна работа! Мога само да допълня, че Илиян е роден в с. Лесичери (според Уикипедия), а на визитката му пишеше Стара Загора, а те във визитките ги пишат по местоживеене, тоест на Тест 4, въпрос 4, отговорът трябва да е ДА Simple Smile

# 493
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ми се иска Виктория да се окаже Къртицата и да прибере парите.Ей така,да им го натресе на всички.Киряков също заслужава,както и Борислав.Сано ми харесва,но преиграва и дразни на моменти.

Костя е такава мишка,дори Русев вмомента ми е по-симпатичен от него.Досега се скатаваше,уж бил единак,уж не участвал в коалиции,а вече започна да крои планове за групичка.Усети,че му идва реда,макар,че предпочитам лисичката Ивайла да си замине преди него.

# 494
Виктория би била много интересен избор за къртица точно, защото никой не би я заподозрял, но жестоко се съмнявам да е тя. Rolling Eyes

Аз клоня към Евгени още от самото начало. За кратко се отклоних към Русеви и Бо, но в крайна сметка пак съм за Евгени. Самото му поведение когато говори за къртицата ми е съмнително, а отделно, че има и качествата.

Общи условия

Активация на акаунт