Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 505
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Драмата с поръчката чрез ФБ страницата продължава. Днес сутринта ми писаха, че доставката ми е 4лв. и ще пращат нещата. След 1-2 часа ми звъни телефона. Едно много мило момиче ми обясни, че са официални вносители на Филорга и като такива им е забранено да продават. Каза, че е насреща за всякакви въпроси, но не върти търговия  Laughing Laughing Та тогава за какво беше всичката тая епическа поръчка?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 556
Преди време и аз им писах във фейсбука за един мезо уайт. Момичето се оказа много точно и ми каза от коя аптека в София да го взема най-изгодно. Явно не продават на крайни клиенти.

По въпроса за професионалната серия има в аптеките, но само 2-3 продукта. В козм.салоните би трябвало да ги продават,предполагам  newsm78 , ако някой намери да пише   bouquet

# 557
  • Пловдив
Сдобих се с професионалната маска за лице на Филорга- много,ама много съм доволна! Повече ми харесва от тази която купуваме от аптеките Peace Единственият минус,ако е минус изобщо е ,че като ,че ли по бързо ще  свърши newsm78

За коя маска става въпрос и от коя аптека я взе? Че вчера в няколко аптеки питах за професионалната серия и нямаха Sad

Маската ми я взе моята дружка от салон,предполагам всеки салон в който работят със Филорга могат да ти я продадат Peace

# 558
Здравейте! И аз съм се съветвала с ФБ на Филорга. Много са точни, няколко пъти са ми помагали с избора, но не продават. От там научих за проф. серия , купувам си я от козметичката ми. Малко по-скъпа е от другата по аптеките. Мога да похваля пилинга, много добре ми се отразява.

# 559
Здравейте дами ,интересувам се някой ще пуска ли обща поръчка и ако да ,моля да ми пише на лс Hug

# 560
Здравеите,нова съм в темата.Имам голям интерес кьм марката Филорга,но се нуждая от вашата насока.На 35 години съм,кожата ми е нормална кьм суха,предразположена е кьм появата на церни то4ки,лесно изгаря на сльнце,бяла имам и луни4ки.В момента на привьршване ми е бялата козметика на CLARINS.Когато ми се появи пьпка особенно преди цикьл отшумява бавно и остава лек белег.Благодаря предварително

# 561
Здравейте момичета,
Някоя от вас има ли тази светеща мишка:
FILORGA LUMITHERAPIST SOIN TRAITANT

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/idees-cadeaux/24234-filorga … 401399364242.html
И ако да, то може ли да сподели впечатления? Много малко мнения намирам в нета и са разнопосочни.

# 562
  • в 1001-та нощ
Спомням си, че 2 съфорумки я взеха, но май не са споделяли отзиви  Blush

gabriela, преди да купиш каквото и да е - вземи тестери  Peace

Мога да ти предложа за пробвале:

1. Крем за през деня - Iso Structure
2. Нощен крем Sleep & Peel
3. Мезо маската
4. Neocica - за местата, в които си имала пъпк, за да не остава белег  - не се прилага на открита рана  Peace

Не съм ползвала по-специфичните терапии и не мога да препоръчам от тях. На мен околоочният крем ми харесва, има 2 вида - можеш и тях да пробваш  Peace

# 563
Аленка,благодариа ти ,4е се отзова на моето запитване. за сьжаление не мога да се сдобия с тестери.Живея в Германия и Филорга сте порь4ам от интернет.Сте рискувам,и сте си взема кремовете които ти ми препорь4а.Искам и да те попитам, какьв вид добавки мога да приемам.Онзи ден си купих Омега 3-6-9,и сьм в  4уденка да ги по4вам ли. Thinking Какво сте ме посьветва6.Преджарително  bouquet

# 564
  • София
Аленка,благодариа ти ,4е се отзова на моето запитване. за сьжаление не мога да се сдобия с тестери.Живея в Германия и Филорга сте порь4ам от интернет.Сте рискувам,и сте си взема кремовете които ти ми препорь4а.Искам и да те попитам, какьв вид добавки мога да приемам.Онзи ден си купих Омега 3-6-9,и сьм в  4уденка да ги по4вам ли. Thinking Какво сте ме посьветва6.Преджарително  bouquet

След като си го купила - го изпий
Ако няма някаква причина да се приема Омега 6 /  напр. масло от вечерна иглика, масло от пореч/ - не е много желателно да се приема Омега 6 / това е напр. олиото, което ползваме ежедневно - царевично, слънчогледово, рапица и т.н./
Омега 3 е от масло от риба
Омега 9 - зехтин
Ползвай само Омега 3

Добавки за кожа - може да си вземеш продукт за коса, кожа и нокти
ХК
Колаген
Омега 7

# 565
  • в 1001-та нощ
gabriela  Hug моята кожа е подобна на твоята, затова очаквам да ти харесат  Blush

Като правиш поръчката - впиши в забележка или съобщение след това, с референция към номера на поръчката - какво те интересува да пробваш - да ти добавят тестерчета  Blush

Към предложенията на denis, бих добавила (на пролет) и астаксантин - за равномерен тен и по-малко лунички лятото.

При мен маслото от пореч има много добро действие за кожата, а маслото от вечерна иглика за ПМС и точно да нямам отоци и пъпки преди цикъл  Blush Не знам в добавката коя точно ЕМК е включена  за омега 6  Blush

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 23:58 от a.l.e.n.a

# 566
Alena,denis bлагодаря ви Hug,ве4е направих порь4ката.To4но тези, които Алена ми препорь4а.Дано паснат на кожата ми.Ще дам отзиви,нека да добия впе4атления.Видях,4е  имат нов нощен крем 4ерен на цвят  skin  absolute night cream с цена 119 евро.Имам още въпроси ,но те са свързани с по4истването на кожата и  не са за тази тема. Peace                                                                                         

# 567
  • в 1001-та нощ
Очакваме го с нетърпение този крем, а и още някакъв нов продукт мернах, сега не си спомням точно кой беше  Thinking

# 568
  • София
Очакваме го с нетърпение този крем, а и още някакъв нов продукт мернах, сега не си спомням точно кой беше  Thinking
Да не би да е новият серум PERFECT+ ?   Simple Smile

# 569
  • в 1001-та нощ
О, да  newsm51 Точно твое мнение четох за него, но беше след полунощ и не помнех точно Simple Smile

Ще припомниш ли пак за двата продукта?  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт