Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 518
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
И при мен няма реакция. Също стоя повече от 30 мин.

След нея ми идва да се целуна в огледалото  Laughing

# 541
  • София / Перник
Някой може ли да направи сравнение между Филорга и Скинкод? Аз основно Филорга ползвам и съм доволна, но една аптекарка днес ми каза, че Скинкод били малко по-добри  newsm78
Даде ми 2 мострички и наистина са добри, но само от толкова не мога да си направя окончателен извод кой е по- по- най-  Hug

# 542
Скинкод няма нищо общо с Филорга и не виждам как може да са" малко по-добри"!?Т.нар.аптекарки често са много некомпетентни.

# 543
  • In transit
Спечелихте ме и мен като фен на Филорга. Взех си слийп енд пийл и мостри на хидра филър и тайм филър.
А това изречение
И при мен няма реакция. Също стоя повече от 30 мин.

След нея ми идва да се целуна в огледалото  Laughing
за мезо маската ме убеди да я купя и нея.  Mr. Green

Искам да ви питам какъв продукт да си взема за едни малки пигментни петна около горната устна от слънцето  Blush Много ме дразнят, появиха се това лято. Искам с нещо да ги изсветля, че съм като Хитлер. 

# 544
  • Варна
Ах, Mikkey, недей така Simple Smile

Винаги малко се притеснявам да хваля някой продукт, защото ако някой си го купи след това и не е доволен, изпитвам известна доза вина, че съм го подвела.

Няма много логика, но на мен не ми е особено спокойно Simple Smile

Някой беше писал за кир ефект от Гуна. И при мен понякога се получава, но винаги покрай ушите и никъде другаде. Обяснявам си го с това, че там не разнасям добре и се напластява.

И на мен в началото ми беше твърде странен - и консистенцията и миризмата, дори опаковката, но свикнах. Дори се жалвах на  Мagnollia, тук в темата и бях леко притеснена, що за крем е това. На мен твърде много ми прилича на окислител / май така се казва /, напълнен в тубичка за боя за коса Simple Smile

# 545

Някой беше писал за кир ефект от Гуна. И при мен понякога се получава, но винаги покрай ушите и никъде другаде. Обяснявам си го с това, че там не разнасям добре и се напластява.

И при  мен има кир ефект и то само покрай ушите...

# 546
Момичета, някой поръчвал ли е чрез фб страницата на Филорга? Маската и хидра крема пътуват към мен, но викам като е гарга да е рошава, та се залакомих за слийп енд пил. Та стана едно историческо поръчване- аз им пиша, питам ги нещо, те само ОК ми отговарят или "добре". Направо ме нервират вече. Работили с не знам си каква куриерска фирма, щели да ми пратят пратката ден, когато излизало по-евтино...  ooooh! Какви са тея глупости не знам.

Отделно се пазарихме за цената на слийп, казах им, че в аптека Марви е на промоция, те ми казаха по-скъпа цена, после пък написана, че ще ми я продадат на цената като в аптеката.....

# 547
  • София
А, защо не си я взе от аптеката, след като ти е по - евтино?

# 548
Simple Smile) за мезо-маската и аз съм за! имам петна по челото от раждането и мисля,че избледняха. ползвах я преди лятото и едновременно със sleep and peel. иначе като цяло съм доволна от нещата-всички купени "на сляпо"  Embarassed skin sructure и мезо-с -втория е супер и особено с тази помпичка. тайм-филър -лек и много бързо го изхабих. iso-structure -ползвах го зимата,попива бавно и малко тежко го усещах. optim-eyes- беше в някакъв комплект и така се сдобих:-) май само него няма да повторя! чета ви и ще си харесам нещо ново да пробвам за което благодаря   bouquet

# 549
А, защо не си я взе от аптеката, след като ти е по - евтино?
Аз от аптеката си поръчах маската и хидро-крема. Но ми дойде приумица, че фб на Филорга може да продават и по-евтино. Попитах-казаха ми доста завишена цена. Като им написах, че съм намерила слийп за 100лв. ме попитаха къде съм видяла такава цена. Дадох им линк и те написаха "добре, ще ви пратим крема за 99лв."  Laughing Laughing След това започна драмата с доставката. Помолих да кажат на куриера предпочитан час за доставка до 13 часа. На следващия ден попитах пратиха ли ми крема и колко ми е доставката. Отговориха, че ще пратят утре или четвъртък- щели да видят кога е по-евтина доставката. Написах, че в Марви доставката ми е 4лв., не ми е удобно да се отказвам от поръчката, само заради цената на доставката. Попитах коя е куриерската форма- Европът. Давам калкулиране- излиза ми доставка 10.80  Shocked Пиша им за калкулирането  отговор (естествено на латиница и много ме дразнят) ОК. След няколко минути "спокойно няма да излезе по-скъпо от доставката ТИ от аптека Марви". Шокирана съм!!

# 550
  • София
Звучи непрофесионално, да не кажа посредствено. 
Четох те в някоя тема, че предпочиташ био козметика. Разликата е чувствителна и дано да останеш доволна от продуктите.

# 551
Звучи непрофесионално, да не кажа посредствено. 
Четох те в някоя тема, че предпочиташ био козметика. Разликата е чувствителна и дано да останеш доволна от продуктите.
Био и химията, както обичам да казвам за такъв тип продукти като Филорга, е от земята до небето. Био са нежни, оповават се на свойствата на дадена билка(примерно); резултатите са бавни; огромния плюс, който идва бързо е изчистването на лицето- кожата диша, не се запушва от силикони, парафини и подобни, порите се свиват; лицето е тонизирано. Просто лекота и чистота  Peace Химията е тежка артилерия- тя вече се бори с появил се проблем с "тежка ръка". Много често маскира страхотно, но на кой му пука?  Mr. Green То като се е появила голямата, грозна бръчка на коя и пука скрита/ прикрита ли е или ИЗЛЕКУВАНА. Не може да се излекува, да! Сега едни твърдения се въртят за силата на ХК, как раздробяват молекулата, как правят така, че кожата да я разпознава като своя и прочие. Така ли е- не съм толкова компетентна..

По въпроса за ФБ Фолорга- да страшно непрофесионално: писане на латиница, преминаване от ти на вие; гадното ОК на всяко мое изречение  ooooh! Нищо, ангажирах ги, утре ще видя какво са свършили и евентуално ще ги пратя на Майн  Laughing

# 552
  • София
Аз участвах в някаква т.нар. "игра" със страницата на Филорга във ФБ. От това, което написаха нищо не ми стана ясно и имам един телефон за връзка, та след няколко дни смятам да им се обадя да видя какво  е положението.
Впечетлението ми също е, че страницата се администрира от някой, който нищо не разбира, едно от маркетинг, второ от ФБ. Peace

# 553
  • Пловдив
Сдобих се с професионалната маска за лице на Филорга- много,ама много съм доволна! Повече ми харесва от тази която купуваме от аптеките Peace Единственият минус,ако е минус изобщо е ,че като ,че ли по бързо ще  свърши newsm78

# 554
  • София
Сдобих се с професионалната маска за лице на Филорга- много,ама много съм доволна! Повече ми харесва от тази която купуваме от аптеките Peace Единственият минус,ако е минус изобщо е ,че като ,че ли по бързо ще  свърши newsm78

За коя маска става въпрос и от коя аптека я взе? Че вчера в няколко аптеки питах за професионалната серия и нямаха Sad

Общи условия

Активация на акаунт