Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 456
  • 750
  •   2
Отговори
# 630
  • Бургас/Пз
Ох, ох, ох, не знам психически как ще се преборя с тази цена Simple Smile  Mr. Green  Twisted Evil

# 631
  • Пловдив
Е,200 лв няма да дам Crossing Arms
Ще го търся в чуждите сайтове Peace

# 632
  • София
А какво използвате и от какво сте доволни  за почистване на кожата?

# 633
Във Франция съм в момента ще намеря време и ще проверя тук каква е цената на черния крем.Ще ви пиша като разбера.

# 634
  • Sofia
А какво използвате и от какво сте доволни  за почистване на кожата?

Конкретно на Filorga или по принцип? От продуктите на марката аз ползвам пяната, добра е, доволна съм.

А ако те интересуват различни продукти за почистване на лицето, заповядай в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785798.0. Peace

# 635
Аз успешно вече месец ползвам продукти на Филорга: Мезо-маската, Слийп енд пил за нощен, Тайм филър за околоочен и изо-структурата за дневен крем. Чувствам се красива и щастлива  Flutter

Чудя се за измиващата пяна, по принцип обичам за измиване малко по-хард продукти, леко до средно изсушаващи дори  Thinking Този май ще ми е слаб..?

# 636
  • в 1001-та нощ
РуСа-Мамма, за мен пяната е изключително нежна, мека, комфортна, като милувка  Blush Но наскоро в темата за почистването бе споделено, че при някои момичета има по-силно действие, опъване на кожата - можеш да погледнеш точните квалифиакции - да не преразказвам с неточности.

Затова явно е най-добре да се пробва Simple Smile

Радвам се, че влиянието на козметиката е благотворно при теб  Peace

# 637
Здравейте,ве4е няколко сутрини по4иствам лицето си с пяната на Филорга.Много съм доволна,по4иства добре,кожата ми след нея е мека и гладка,не 4увствам никакъв дискмофорт PeaceА след това слагам дневния крем Iso Structure  Heart EyesТази марка преобразява кожата ми с всеки изминал ден.Благодаря за темата  bouquetи специално на Алена,която ме насо4и кои то4но кремове да използвам.Обмислям покупка и на Kларисоник Crazy,но още се колебая дали си струва инвестицията newsm78.Не знам каква е цената в България,тук в Германия Миа 2 струва 150 евро.Хубав  ден,моми4ета  bouquet

# 638
  • в 1001-та нощ
Много се радвам  Blush Към пяната и аз посягам именно с очакването да получа ласки  Crazy Пристрастяващо е Simple Smile Явно сме със сходни кожи с теб  Blush

Кларисоник навсякъде е с подобни цени, най-изгодно е да поръча от сайт с код за наммаление. Имам го и почти не го ползвам. Не ми се вмества в изградените стереотипи. Но посягам, ако забележа проблем с кожата, запушване от нещо .... Рядко се случва, но се случва.

Четката освен почистване прави и масаж и това е хубаво. Ако я обмисляш - вземи предвид и това  Peace Програмата мисля е 30 секунди или 1 минута и се самоизключва - за да не прекалиш. Не отнема време  Peace Ако има къде в демонстрационен център да я пробваш (на ръка на сухо) - възползвай се - поне ще имаш идея за какво става въпрос Simple Smile Щом си в Германия - предполагам  Дъглас ще е възможно  Peace

# 639
   Има ли отзиви за черния крем,някой пробва ли го?

# 640
Момичета, някой може ли да ми препоръча крем против пигментни петна от марката Филорга, освен черния крем.

# 641
  • София
Момичета, някой може ли да ми препоръча крем против пигментни петна от марката Филорга, освен черния крем.
Pigment perfect
Ако се ползва постоянно Sleep/Peel  и той може да помогне / за премахване на съществуващи/

# 642
  • Пловдив
Момичета, от поста на 1ва страница прочетох, че TIME-FILLER може да се ползва и като околоочен  newsm78. Така ли е?

# 643
Момичета, от поста на 1ва страница прочетох, че TIME-FILLER може да се ползва и като околоочен  newsm78. Така ли е?

За това ли говориш- http://www.marvi.bg/filorga-time-filler-eyes-krem-za-absoliutna- … r-15-ml-9249.html ?

Страхотен околоочен- прави кожата мека и избистрена  Peace

А това е дневния крем- не пише, че се прилага и на околоочната зона - http://www.marvi.bg/akciq-filorga-time-filler-krem-za-absoliutna … i-50-ml-5291.html

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 10:40 от РуСа-Мамма

# 644
Момичета, хидра- филър крема как се отразява на мазна кожа?
Моята не, че е мазна, даже сега в есенно-зимния сезон става суха, но се притеснявам да не е прекалено.... хидро и да поомазни кожата  Thinking Изо-структура крема е много приятен, хич не съм видяла, че е за зряла кожа, а моята определено не е такава  ooooh! Та да не прекалявам, като свърши/ или го подаря на майка, да си взема по-младежки хахха Тайм филър-мат ми изсуши кожата(тестван от мостра)...

Общи условия

Активация на акаунт