Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 441
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, хидра- филър крема как се отразява на мазна кожа?
Моята не, че е мазна, даже сега в есенно-зимния сезон става суха, но се притеснявам да не е прекалено.... хидро и да поомазни кожата  Thinking
Няма да я омазни, много приятен крем, който кожата изпива. Ако досега си ползвала Изо-структурата, обаче, Хидрафилър е възможно да ти е по-слаб. Аз имам нормална кожа и ми беше идеален за лятото, но за зимата се чудя кой да си взема - трябва по-богат крем Hug

# 646
  • София
Момичета, от поста на 1ва страница прочетох, че TIME-FILLER може да се ползва и като околоочен  newsm78. Така ли е?

Да, може да се ползва и за зоната околоочите Peace

# 647
  • в 1001-та нощ
Хидра филър никак не ми беше тежък и за моята кожа е по-лек от Изо Структура  Peace

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 13:28 от a.l.e.n.a

# 648
Имах крем за лице и околоочен , но вече са на свършване, от къде излиза най - изгодно да си поръчам нови ?

# 649
  • Пловдив
denis.   Hug, благодаря!

РуСа-Мамма, за втория питах аз. Също никъде в описанията не съм срещала да се споменава и за това попитах тук (прочетох го от 1ва стр.) EYES, го пробвах тези дни от тестер, но сякаш не ме впечатли или по-скоро не успях да добия представа от малкото к/во. Заради проблеми с очите, доста ги напрягам и вече забелязвам фините линии. Иска ми се нещо, което да ги премахне или поне за бъдеща успешна превенция.

# 650
denis.   Hug, благодаря!

РуСа-Мамма, за втория питах аз. Също никъде в описанията не съм срещала да се споменава и за това попитах тук (прочетох го от 1ва стр.) EYES, го пробвах тези дни от тестер, но сякаш не ме впечатли или по-скоро не успях да добия представа от малкото к/во. Заради проблеми с очите, доста ги напрягам и вече забелязвам фините линии. Иска ми се нещо, което да ги премахне или поне за бъдеща успешна превенция.
Специално за премахване или поне минимално заличаване на финни линии, кремчето не може да се похвали  Sad Но за избистряне , премахване на тъмни кръгове и следи от умора е страхотен  Peace

# 651
  • София
Момичета,
има 10% отстъпка от Филорга в cocooncenter от днес до 22.10

http://www.cocooncenter.co.uk/brands/filorga.html

Също така има  и код за 10% отстъпка -  VIPOCT10 за .pharmashopdiscount за няколко фирми, включително Филорга
  bouquet

# 652
  • София
Не знам как ще се възприеме, но ако някой ще поръчва, иска ли да направим обща поръчка Hug Flutter
На лични можем да се доразберем, в София съм  bouquet

# 653
Здравейте момичета много хубава и полезна тема   bouquet
Отдавна се каня да пробвам продуктите на Филорга и вече мисля да го направя.
Спряла съм се на SLEEP & PEEL за мен - на 26г съм, смесена кожа с черни точки и по някоя друга пъпка за разкош  Laughing, вече се опитват да се образуват и първите фини линии по челото и под бузите и искам да взема мерки от рано, надявам се да е подходящ за моята възраст и кожа  Embarassed .
Също и TIME FILLER за майка ми която гони 50те и има доста бръчки, дано има поне видимо изглаждане при нея.

# 654
  • София
MaRin4et0
Чак пък бръчки да имаш  Laughing
SLEEP & PEEL е добро решение. Той е добър за всяка кожа и възраст. Изглажда, уеднаквява тена, намалява бръчиците.
За майка ти е добър избор и -ISO STRUCTURE.

# 655
Здравейте момичета много хубава и полезна тема   bouquet
Отдавна се каня да пробвам продуктите на Филорга и вече мисля да го направя.
Спряла съм се на SLEEP & PEEL за мен - на 26г съм, смесена кожа с черни точки и по някоя друга пъпка за разкош  Laughing, вече се опитват да се образуват и първите фини линии по челото и под бузите и искам да взема мерки от рано, надявам се да е подходящ за моята възраст и кожа  Embarassed .
Също и TIME FILLER за майка ми която гони 50те и има доста бръчки, дано има поне видимо изглаждане при нея.
За теб правилно си се насочила- слийп е разкошен!! Наистина свива порите, избистря тена, пъпчиците засъхват от него  Peace За дневен не мога да те насоча, и аз съм в лутане на дневен, като цяло все нещо не съм доволна  Thinking

# 656
  • Бургас/Пз
Свърши ми Хидра Филъра, много съм доволна от този крем за лятото. Ползвах го за дневен, за нощен и за околоочен. Прекрасно си свърши работата. Вярно , че го изхабих за два месеца и половина , ама то с толкова мазане. За кратко само в горещините ползвах ТФ мат.
Сега пак се върнах към Слийп енд Пийл и за 2 седмици ползване ефектът е страхотен.  Mr. Green
Обаче отново съм в търсене на дневен крем  Rolling Eyes
Колебанията ми бяха между Изо Структура и Гуната, но предвид цената си поръчах Гуната  Wink Надявам се да съм доволна, пък ако не ще му мисля  newsm78

След Хидра Филъра, мислите ли, че за зимата Изото ще ми е добре? Тайм Филъра не е моят крем. Ползвах в големите жеги ТФ мат , той ми беше ок, но нематиращия нещо  Tired

# 657
  • Варна
Гуната е много "течен" крем и не знам дали ще ти е достатъчен за зимата. Цветът и консинстенцията му са буквално като онази течност, която отделят мъжете, когато опрашват жените  Mr. Green Слава Богу, мирисът му не е такъв, а на химия - не е ароматизиран с розички, виолетки, жасминчета, кокичета...

Изото е доста "плътен". При мен нанасянето му няма проблем и попива бързо. По-плътен е от Хидра филъра.

Няма ли вариант да си намериш тестер на Изото, за да придобиеш горе-долу представа за плътността му?

# 658
 Мagnollia , РуСа-Мамма благодаря за мнението  Hug Поръчвам ги и ще споделя скоро резултат  Party

# 659
  • в 1001-та нощ
ani_d, на мен също хидра филърът ми е супер за лятото, а в студа - изо структура. Тайм филър не ми допадна. Така, че - за да не стреляш на сляпо - и аз препоръчвам да пробваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт