Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 431
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Здравейте!   bouquet

Имам въпроси ....  Simple Smile

След Мезо маската, мога ли да използвам Слийп енд пийл?

За корекция на фини линии в зоната около очите, какво бихме ми препоръчали?

Може и на лични, ако сте ползвали наистина нещо ефективно, но на друга марка.

# 661
  • София
  Здравейте!   bouquet
Имам въпроси ....  Simple Smile

След Мезо маската, мога ли да използвам Слийп енд пийл?

Не е много удачна комбинация.
Мезо маската - подхранва и хидратира в дълбочина, докато Sleep/Peel  ексфолира
или това което ще достави маската на кожата, ако не всичко, то поне част от него крема ще ексфолира /обратно навън от кожата/
След маската може да нанасяш ТФ, Изо Стр. или някакъв серум /Мезо+, напр./

# 662
Здравейте, да попитам - Слийп енд Пийл комбинирате ли го с нещо? Серум, овлажняващ крем..  Thinking

След почистване на лицето само Слийп енд Пийл ли слагате и достатъчен ли ви е?  bouquet

# 663
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета   bouquet Днес най-после се сдобих с мостра на Изото и още утре ще го пробвам. Консултантката в аптеката 15 минути се опита да ме убеждава /абе тези хора в аптеката никаква файда ли нямат от продажбите на Филорга??/, че това не е "моят" крем , тъй като той бил за жени над 50г Simple Smile Аз обаче бях твърде настоятелна и тя не успя да ме разубеди , та  накрая си тръгнах с тестер. Между другото ми препоръча след като ползвам Слийп енд пийл и съм доволна от него , за дневен да ползвам само серум , без друг крем  Rolling Eyes Вие какво мислите, дали е възможно серумите да се ползват самостоятелно и кой по-точно бихте препоръчали??

Скрит текст:
Гуната вече пътува към мен, така че при всички положения ще дам мнение и за нея Simple Smile Ако сега не ми е достатъчна, ще отлежи в хладилника до следващите пролет-лято

След почистване на лицето само Слийп енд Пийл ли слагате и достатъчен ли ви е?  bouquet
Аз ползвам само него и съм много доволна. Слагам и околочен, тъй като той не е подходящ  Peace

# 664
  • в 1001-та нощ
bellaK, не го комбинирам с нищо, достатъчен ми е  Peace

ani_d, чакам отзиви с нетърпение  Blush

# 665
Благодаря!   bouquet

# 666
  • Варна
ani_d, пробвала съм от тестер серума Скин Структур без крем отгоре. Ужасно ми опъваше кожата. Дори си спомням, че споделих в темата и момичетата ме посъветваха, в такъв случай, да не го ползвам самостоятелно.

Пак си трябва проба с тестер и е до кожа. Може на другите да им е достатъчен  Peace

# 667
  • Пловдив
denis. , благодаря!   bouquet

Наистина е доста богата маска, в момента съм намазана и май след нея, няма да нанасям нищо друго. Предполагам ще е достатъчна.

# 668
  • София
Понеже Слийп енд Пийл ми е накрая се чудя дали да си го подновя или да изчакам да се появи по сайтовете черния крем. Т.е. дали черният крем би могъл да замести като действие Слийп енд Пийл или са различни, независимо, че са нощни кремове.  newsm78

# 669
Понеже Слийп енд Пийл ми е накрая се чудя дали да си го подновя или да изчакам да се появи по сайтовете черния крем. Т.е. дали черният крем би могъл да замести като действие Слийп енд Пийл или са различни, независимо, че са нощни кремове.  newsm78
В аптека Марви има наличен черния крем  Peace Друга алтернатива е това:
http://www.marvi.bg/akciq-filorga-sleep-recover-noshtna-aktivna- … a-50-ml-8432.html
Имам мостра на този, но още не съм допряла до него  Blush

# 670
  • София
ani_d, пробвала съм от тестер серума Скин Структур без крем отгоре. Ужасно ми опъваше кожата. Дори си спомням, че споделих в темата и момичетата ме посъветваха, в такъв случай, да не го ползвам самостоятелно.
Този серум е с моментален лифтинг ефект / освен всичко друго/ и е нормално да опъва кожата Simple Smile
Той не е подходящ за млада кожа, която няма нужда от това му действие
Аз напр. съм много доволна от него Simple Smile, ефекта в зоната около очите е невероятен - отваря много добре окото
ПП.
Една моя приятелка дори се шегува, че с него вижда по-добре Simple Smile

Мihaela_z
Няма аналог / за сега/ на Sleep/Peel - не може да се замени с друг крем, поради факта че водещото му действие е ексфолиране на кожата /бавно и нежно, докато спиш/

# 671
  • София
А може ли да се използва като дневен крем в дните, в които няма да излизам?

# 672
  • Велико Търново
Предстои ми мезотерапия - удачно ли е използването на Слийп енд пийл в този период, или е добре да изчакам?

# 673
  • София
Предстои ми мезотерапия - удачно ли е използването на Слийп енд пийл в този период, или е добре да изчакам?
Изчакай
Ако мезотерапията включва или е с ХК, не е желателно да го ползваш поне 1 месец / ексфолацията засилва метаболизма на дермата, а това подпомага по-бързото резорбиране на ХК/

# 674
  • Велико Търново
Благодаря за отговора  bouquet да, с ХК е терапията Peace

Общи условия

Активация на акаунт