Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 419
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Благодаря за отговора  bouquet да, с ХК е терапията Peace
За да удължиш действието на ХК / и ефекта от мезотерапията/ ползвай HYAL DEFENCE /предпазва ХК от разграждане/ външно и ХК капс. вътрешно
ПП.
Когато ХК в тялото е малко и тя се вкара отвън /филъри, мезотерапия и т.н./, тялото много бързо я резорбира, разгражда

# 676
  • Велико Търново
Благодаря за насоките  bouquet

# 677
Здравейте момичета.
Ползвам Филорга, повече от половин година.
През лятото за около месец я смених с Гуна за нощен крем и някакъв изостанал овлажняващ крем на La Roche-Posay (много странно ми изглежда име написано на кирилица) през деня и после отново минах на SLEEP AND PEEL -нощен,  ISO-STRUCTURE през деня, със SKIN STRUCTURE под крема и от време на време ( когато не бързам и не забравя) SERUM VITAE bio lifting  на GUNA.  Редовно ( на 10-14 дни) ползвам мезо-маската + разни др. маски, когато каквато се сетя .

Всичко това пиша, тъй като имам нужда отново от съветите ви.

Днес ми идва поръчка от аптеки Марви на TIME FILER  и FILORGA SKIN-ABSOLUTE.
Въпросите ми са:
1.   Тъй като почти 2 месеца ползвам Изо Структурите и SLEEP AND PEEL, дали да ги спра и да сменя с   
Тийм Филъра -дневен и черния - нощен?
2.   А маската - преди дневния или вечер преди нощния да я ползвам?
3.   Или пък да ги редувам по някаква схема?
4.   Или пък да си свърша започнатите и тогава да сменям, че само се лакомя да купувам и понякога имам ползвани- недоползвани по няколко крема?
5.   Серумът SKIN STRUCTURE до привършване ли се ползва и ако е ,,да'' колко продължително, или може само при нужда?  Как разбирате, че има нужда?

За протокола  ( шегичка, но не ми се търсят емотикони) на 50+++ години съм и се чувствам прекрасно в кожата си... Част от заслугите за това са на Филорга и на вас - пишещите,  коментиращите и съветващите в тази тема.
Благодаря ви!!!

От мен пожелания за много усмивки и успешен ден, изпълнен с много красиви моменти!

# 678
  • в 1001-та нощ
Аз бих свършила тези, които ползвам и тогава бих отворила новите  Peace

# 679
  • Бургас/Пз
Djily, ако в момента това , което ползваш ти допада, по-добре свърши него и тогава отваряй новите продукти. Изключително много се радвам, че грижата , която полагаш ти се отплаща така добре и се чувстваш прекрасно в кожата си Simple Smile  Hug

Аз искам да споделя последния ми разговор с консултант в аптеката от преди 30 минути. Тъй като тестерчето на Изото ми стигна само за две намазвания и реших, че те не са ми достатъчни да преценя дали да го поръчвам, днес влязох в друга аптека и си поисках втори тестер, за да мога поне още два дни да се намажа. Разбира се, консултантката отново започна да ми обяснява , че това е крем за над 50г възраст и че няма нужда да си "затормозявам" кожата с него и не на последно място била финансовата страна  ooooh! , че е скъп крем.
Нейното обяснение беше следното, опитвам се да я цитирам дословно:
"Един крем съдържа N брой съставки, примерно 10 и вашата кожа на този етап има нужда точно от тези 10 съставки и ги усвоява добре, а вие се чувствате прекрасно. Друг крем примерно Филорга  Изо Стр съдържа 15 съставки, но вашата кожа на този етап има нужда само 10 и съответно останали 5 не ги усвоява, а те отиват на вятъра. Така вие плащате са продукт реално повече, отколкото има нужда кожата ви. Това по никакъв начин няма да ви навреди, но няма и да ви помогне, защото просто кожата ви няма нужда от това. "
Аз естествено си настоявах на моята , че искам да пробвам продукта и тя все пак ми даде тестер Simple Smile

Как ви се струва това обяснение и според вас има ли някакъв резон в него?

# 680
  • София
И на мен това са ми казвали при мое искане за тестерчета. В една аптека ми казаха, че козметиката била за зряла кожа над 30 + /аз гоня средата на 30-те/ Laughing Стана ми неудобно, че помислиха, че съм на 20+  и си излязох.

# 681
Djily, ако в момента това , което ползваш ти допада, по-добре свърши него и тогава отваряй новите продукти. Изключително много се радвам, че грижата , която полагаш ти се отплаща така добре и се чувстваш прекрасно в кожата си Simple Smile  Hug

Аз искам да споделя последния ми разговор с консултант в аптеката от преди 30 минути. Тъй като тестерчето на Изото ми стигна само за две намазвания и реших, че те не са ми достатъчни да преценя дали да го поръчвам, днес влязох в друга аптека и си поисках втори тестер, за да мога поне още два дни да се намажа. Разбира се, консултантката отново започна да ми обяснява , че това е крем за над 50г възраст и че няма нужда да си "затормозявам" кожата с него и не на последно място била финансовата страна  ooooh! , че е скъп крем.
Нейното обяснение беше следното, опитвам се да я цитирам дословно:
"Един крем съдържа N брой съставки, примерно 10 и вашата кожа на този етап има нужда точно от тези 10 съставки и ги усвоява добре, а вие се чувствате прекрасно. Друг крем примерно Филорга  Изо Стр съдържа 15 съставки, но вашата кожа на този етап има нужда само 10 и съответно останали 5 не ги усвоява, а те отиват на вятъра. Така вие плащате са продукт реално повече, отколкото има нужда кожата ви. Това по никакъв начин няма да ви навреди, но няма и да ви помогне, защото просто кожата ви няма нужда от това. "
Аз естествено си настоявах на моята , че искам да пробвам продукта и тя все пак ми даде тестер Simple Smile

Как ви се струва това обяснение и според вас има ли някакъв резон в него?

Joy Joy Joy хахахахааааа
какви са тия идиоти по тия аптеки  ooooh!
да не е бил консултант от някоя марка?

# 682
MESO-MASK е страхотна! Снощи я пробвах за първи път - ефекта е моментален и точно уау Laughing Кожата ми просто сияеше и тена е някак по-изравнен. Абе, с една дума изключително съм доволна!
Някой ползвал ли е нещо от професионалната им серия - SKIN PERFUSION, да даде мнение
http://www.marvi.bg/tarsene/skin-perfusion

# 683
          "Консултант" в аптека най-често е жена,която като всеки продавач,се интересува предимно от цени,а останалите "съвети" ги дава според настроението си-ако клиентката я подразни с вида си,казва й се,че кремът не е за нея и т.н. А иначе,всички кремове са пълни с парабени и всякаква химия,и с бактерии от постоянно бъркане в бурканчето...но специално към Филорга има някакво пристрастяване...пробваш друго и току пак се връщаш към нея Peace

# 684
  • в 1001-та нощ
MESO-MASK е страхотна! Снощи я пробвах за първи път - ефекта е моментален и точно уау Laughing Кожата ми просто сияеше и тена е някак по-изравнен. Абе, с една дума изключително съм доволна!
Някой ползвал ли е нещо от професионалната им серия - SKIN PERFUSION, да даде мнение

Коментирали се ги, само хубави отзиви помня, аз съм ползвала околоочния  Peace

# 685
  • София

Коментирали се ги, само хубави отзиви помня, аз съм ползвала околоочния  Peace

Сега, както се казва, като се отвори дума да спомена за крема против тъмни петна от серията на Филорга SKIN PERFUSION. Ползвам го от почти два месеца и ще имам до края на месеца, а може и още малко. Ползвам го вечер и почти всяка сутрин, с малки изключения. Заличи тъмните петънца на 90%, като сега почти не се забелязват. Не съм ползвала друг крем против пигментни петна, но не съм срещала мнение, че до така степен ги редуцира.

Замислих се сериозно да си взема и други от серията, но ще е след нова година, че сега чакам голяма поръчка на Филорга от pharmashopdiscount

# 686
  • в 1001-та нощ
Околоочният крем съдържа ботокс пептиди и е имало случаи, ако го ползвам след дегримиране да ми шипка, като на рана - не дразни и не възпалява, но в ъгълчетата съм го усещала.

Обсъдих това с д-р Лекова в Дерма вита и потвърди, че това е причината  Peace

# 687

момичета ,има ли причина да не ползвам Meso Mask по време на бременността.

# 688
  • Пловдив
Може ли някой от Пловдив да ми каже в кои аптеки са най-ниски цените на Филорга?И съответно дали дават мостри?Мисля да направя някоя малка покупка и да имам очи да си поискам няколко мостри  Embarassed

# 689
  • GYM
Муцко, в Субра на Главната и в МОЛ Пловдив. Дават мостри Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт