Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 417
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Сега, както се казва, като се отвори дума да спомена за крема против тъмни петна от серията на Филорга SKIN PERFUSION.
Дали можеш да споделиш от къде си го купила? Ако не бъркам тази серия не се продава в аптеките.

# 691
  • София
Сега, както се казва, като се отвори дума да спомена за крема против тъмни петна от серията на Филорга SKIN PERFUSION.
Дали можеш да споделиш от къде си го купила? Ако не бъркам тази серия не се продава в аптеките.

Конкретно този го взех от аптека Субра, която е срещу пазара на Граф Игнатиев.

# 692
  • София
Много благодаря!

# 693

Точно в тази аптека Субра на Графа ми обясниха, че я зареждат по поръчка-имаха каталог с продуктите. Това беше лятото newsm78  Влез и ги питай, ако си от София.

# 694
  • Пловдив
mucko , velvetvoice правилно те е ориентирала. И в Мол Галерия също... Като цени, на мен най-евтино ми се струва в тази на главната.

1976 , не знам дали има някакви противопоказания по време на бременност, но аз ползвам маската, Слийп енд пийл и Тайм филара. Последният не го бях пробвала от мостра, но съм изключително доволна, много точно попадение се оказа.

# 695

*dreamer* благодаря ти

# 696
  • Бургас/Пз
Добро утро, красавици Simple Smile
Такааа, след 4 дни ползване на Изо Структура и Гуна натур 4 мога да споделя следното:
Гуната ми е перфектен за нощен крем. Попива бързо, ако уцеля точното количество не ми прави кир ефект, но ако прекаля малко се получава. Сутрин кожата ми е много хубава и мекичка, така че продължавам на този етап с него, като смятам от време на време да ползвам и Слийп енд Пийл , защото все още имам и от него. За дневен, обаче ми идва една идея по-лъщящ и тъй като трябва да го изчаквам да попива добре, за сега няма да го ползвам, понеже винаги бързам сутрин и нямам никакво време. Мисля обаче, че с малко по-матиращ фдт ще стои добре.

Изо Структура - страхотен крем, сигурна съм, че за зимата ще ми е идеален, предвид гадния вятър тук, който неимоверно изсушава кожата. В сравнение с Тайм филъра мнението ми категорично в полза на Изото. По-скоро бих го описала като по-плътния и богат брат на Хидра Филъра. Сега още докато е топло ще си измажа останките от Биодермата МАТРИЦИАН MULTI DEFENSE и имам няколко мостри на Nuxe, които чакат за пробване. И след това категорично е ред на Изо Структура.

Скрит текст:
Обмислям поръчка в началото на ноември най-вероятно от http://www.cocooncenter.co.uk/brands/filorga.html , ако някой го интересува да ми пише на ЛС

Според вас за назолабиалните бръчки и за хоризонталните на челото, кое би било по-добър вариант??
това http://www.cocooncenter.co.uk/filorga-skin-structure-firmness-re … m-30ml/16648.html или това http://www.cocooncenter.co.uk/filorga-deep-fill-smoothing-care-f … es-10ml/4668.html

За сега ще пробвам с Гуната, но така или иначе ще поръчвам Изо -крема, та с него да поръчам и още нещо  newsm78  Blush

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 15:02 от ani_d

# 697
  • в 1001-та нощ
Може би първото  Peace

Аз имах страхотен успех с втория продукт, поправи ми много фини мимически бръчици около очите - но едва доловими, както и в назолабиалната област - попълни чертите. Не бих казала, че са били бръчки, но видимо изпълни вдлъбнатинките  и станаха по-малко вдлъбнати.

Акцентирам над това, че дълбоки бръчки не съм имала, а момичета, които го взеха за дълбоки бразди - споделиха за незадоволителен ефект  Peace

И още нещо - след боледуване с рязко отслабване, кожата ми някак се поизпайдуши и беше, като отпусната мембрана - липсва пълнеж. Ами с това се текстурира а дни - без да кача килограмите.

За моята кожа е вълшебна пръчица, но не и за всяка кожа. Има и оптичен ефект  Peace

Като че ли бялата козметика не действа на дълбоки бръчки, може би не действа толкова в дълбочина  Thinking

Мисля, че първият продукт е по-силен и по-подходящ за теб  Peace

# 698
Днес на Арена на красотата си взех  6 бр. мострички на Филорга, но от бялата серия нямаха такива Thinking Някой пробвал ли е мостра от професионалните и къде е намерил такива?

# 699
  • Бургас/Пз
Като че ли бялата козметика не действа на дълбоки бръчки, може би не действа толкова в дълбочина  Thinking

Мисля, че първият продукт е по-силен и по-подходящ за теб  Peace

Мерси, Аленка   bouquet То ми е ясно, че филърите ще свършат най-добра работа, но засега на дневен ред си остават само кремчетата  Blush Blush Пък да се надявам Дядо Коледа тази година да е по- благосклонен към моите бръчки Simple Smile  Mr. Green Mr. Green

# 700
Ползвам тестер на този крем на Филорга  вече трети ден,толкова икономичен Grinning
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … FDA-fG2mJQfTsSFdA
Невероятен просто, все едно друго лице,как успява да се справи с проблемите по лицето,видим резултат още от първото нанасяне,на сутринта лецето ми  е сякаш с друга кожа,гладка,избистрена, без пори или каквито и да било фини линии Laughing Simple Smile

# 701
  • София
От няколко дни тествам и много ми допада - лек, веднага попива, нищо мазно няма Peace
Пробвам го в комбинация с Sleep recover за нощен, тъй като не съм убедена, че Sleep&Peel е за мен. Много ми харесва и крема и комбинацията със серума, но ми се появиха 2 зачервявания - наченки на пъпчици и се колебая за крема. Серума сигурно ще взема, защото за зимата ще ми е добре, по-интензивна хидратация.
Някой може ли да сподели отзиви от двата продукта Hug

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 10:58 от Vikute

# 702
  • в 1001-та нощ
Не разбрах какво тестваш?

# 703
  • София
Не разбрах какво тестваш?
Видях, че нещо не става линка и сега слагам други:
тествам серума - hyal-defence  и Sleep recover Peace

# 704
  • в 1001-та нощ
Не съм имача никакви проблеми със серума, след това ползвах Хидра филър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт