Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 410
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не съм имача никакви проблеми със серума, след това ползвах Хидра филър Simple Smile
Аз по-скоро подозирам Sleep recover, сега само него слагам. Вече имам 2 пъпчици и запушени пори на брадичката newsm78
Друго нищо не съм сменяла като козметика и грижа, не съм близо до МЦ, така, че него подозирам. Sad

# 706
Момичета,
има 10% отстъпка от Филорга в cocooncenter от днес до 22.10

http://www.cocooncenter.co.uk/brands/filorga.html

Също така има  и код за 10% отстъпка -  VIPOCT10 за .pharmashopdiscount за няколко фирми, включително Филорга
  bouquet

Здравей Magnolia,
Благодаря ти за тази информация. В pharmashopdiscount кода за 10 % отстъпка го дава, че е изтекъл  Cry  но затова пък самите продукти имат по над 10 % намаление.

Момичета, от доста време ви чета и вече се реших - ще си купя продуктите на Филорга. на 37 години съм, с леко видими бръчици по челото и очите,  а също така и пигметни петна от слънцето. Четох ви доста време и съм се спряла на следните продукти на Филорга - Time Filler, Sleep and Peel, Pigment Perfect. Meso mask and Optym eyes. Иска ми се да се оттърва от тези ужасни пигметни петна, да загладя бръчките и предотвратя появата на нови, а също и да не са ми подпухнали очите. Дали съм се спряла на най-подходящите продукти? А трябва ли например ако ползвам  Pigment Perfect да поръчам и някакъв защитен крем? Също така не знам каква би била последователността на ползване на кремовете - кой, кога?
Извинявам се, че нахлувам с толкова много въпроси в темата  Embarassed

# 707
  • Bulgaria
Здравейте момичета, Simple Smile
изчетох цялата тема ред по ред,много се обърках от продуктите на Филорга.
Не съм ползвала марката,само чувам хубави отзиви,та искам да си купя първо дневен крем и околоочен крем.Ще си пусна една поръчка от коконата,дано няма нещо специфично,ама до там да стигна.
На 32години съм с нормална кожа,може би сега зимния период щ ми е по-суха,имам подпухналост под очите.Докато четох се спрях на Filorga TIME-FILLER EYES и  TIME-FILLER за дневен и нощен или SLEEP AND PEEL за нощен крем.А Filorga HYDRA-FILLER става ли за зимата или ще ми изсушава кожата.От околочните има 2 вида    Filorga OPTIM-EYES Eye Contour и Filorga TIME-FILLER EYES,май по-доволни са от 2?
Аз съм много объркана,ако не съм успяла и вас да объркам,моля да ми помогнете  bouquet  bouquet
Благодаря предварително,хубава вечер на всички!

п.с.Видях в сайта на кокона че може да се плаща в 3валути,има ли значение в коя се плаща?

# 708
Аз като че ли единственно от очните на Ф. не съм доволна .. Rolling Eyes
Първо ползвах OPTIM-EYES Eye Contour и после  Filorga TIME-FILLER ..  ито от единия нито от другия съм доволна ефект О !
За останалите продукти на марката супер са !

# 709
  • в 1001-та нощ
Аз днес пробвах Тайм Филър за очи - хареса ми  Peace Действително е по-плътен, като ТФ  Peace

Също тествах и серума Скин структура - изкл. комфорт, без никакво опъване при мен  Crazy Бях забравила да сложа и крем и се сетих чак следобед  Crazy

deniim, з съм с нормална кожа и Изо структура ми харесва повече от ТФ. Хидра филър не ми изсушава кожата  Peace

# 710
  • Bulgaria
Аз днес пробвах Тайм Филър за очи - хареса ми  Peace Действително е по-плътен, като ТФ  Peace

Също тествах и серума Скин структура - изкл. комфорт, без никакво опъване при мен  Crazy Бях забравила да сложа и крем и се сетих чак следобед  Crazy

deniim, з съм с нормална кожа и Изо структура ми харесва повече от ТФ. Хидра филър не ми изсушава кожата  Peace
Благодаря на всички за бързия отговор
Но пак не знам кой да взема за дневен?

# 711
  • в 1001-та нощ
Намаш ли възможност да тестваш? Аз бих предложила Хидра филър  Peace

# 712
Здравейте, аз така и не получих отговор на моите въпроси. Както и да е. Поръчах си продуктите, ще съм ви благодарна поне ако някой ми каже в какъв ред да ги ползвам - имам предвид time filler и pigment perfect ? Кога слагам единия и кога другия?  Благодаря ви предварително

# 713
  • София
Здравейте, аз така и не получих отговор на моите въпроси. Както и да е. Поръчах си продуктите, ще съм ви благодарна поне ако някой ми каже в какъв ред да ги ползвам - имам предвид time filler и pigment perfect ? Кога слагам единия и кога другия?  Благодаря ви предварително

Нито един от кремовете не е детерминиран като нощен или като дневен. Можеш да отвориш само единия и да го изхарчиш, с оглед сезона, но можеш да ги отвориш и двата и да редуваш без значение. Ако беше лято щях да те посъветвам Тайм Филър да ти е нощен, защото Пигмент перфект, освен, че действа за намаляване на тъмните петънца,  предотвратява появата на нови, в компанията на крем с фактор. Когато е слънчево време го използвай и през деня. Добра основа е за грим.

# 714
Здравейте красавици Simple Smile. Аз с едно питане, пристигнаха ми кремчетата от pharmashop-а, Hidra filler, sleep and peel и почистващата пяна. При отварянето на sleep and peel забелязах че няма запечатващо алуминиево фолио и съответно половината крем е на капачката Simple Smile.Това не е голям проблем за мен, но се чудя, при вас имаше ли фолио под капачката? Хидра филъра си беше със запечатващото фолио, затова и ме подтикна да ви питам Simple Smile.

И още едно въпросче, мога ли да използвам и двата крема за околоочен, докато си купя Optim eyes?

# 715
  • Велико Търново
Хидра филър- можеш, Слийп енд пийл - не Peace

# 716
Благодаря ти Магнолия   bouquet
Очаквам ги вече с огромно нетърпение да дойдат   

[/quote]

Нито един от кремовете не е детерминиран като нощен или като дневен. Можеш да отвориш само единия и да го изхарчиш, с оглед сезона, но можеш да ги отвориш и двата и да редуваш без значение. Ако беше лято щях да те посъветвам Тайм Филър да ти е нощен, защото Пигмент перфект, освен, че действа за намаляване на тъмните петънца,  предотвратява появата на нови, в компанията на крем с фактор. Когато е слънчево време го използвай и през деня. Добра основа е за грим.

[/quote]

# 717
  • Bulgaria
алена благодаря,ще взема хидра филър за дневен.След малко ще пускам поръчката,после като пристигнат ще се похваля.Хубав ден на всички Peace

# 718
  • София
Pigment perfect преди крема - дневен или нощен / но не Sleep & Peel/или сутрин и вечер
Като ускорено и по-интензивно лечение, може да го комбинираш със Sleep & Peel - вечер, а Pigment perfect сутрин преди дневния крем
Pigment perfect е серум, нанасяй в малки кол-ва

# 719
Момичета, някой да е ползвал и да ми даде мнение за Lip Structure?

Общи условия

Активация на акаунт