Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 412
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, привършвам втора кутийка Изо структур и съм много доволна и сега поръчах крем Гуна за лице, ми той мирише на вакса за обувки, иначе лицето ми се чувства добре . Поръчах го от Фрамар, моля споделете вашите кремове така ли8 миришат? Май пак ще купя Изо структур, но исках малко да го сменя. Имам и пигмент перфект от лятото ми е купен , но сега ще го ползвам. Нали може под Гуната

# 721
  • София
Момичета, Гуна-та дали е подходяща за много суха кожа? Четох, че консистенцията му била като на флуид и се чудя дали ще ми е достъчен като грижа.  Thinking

# 722
Аз също съм със суха кожа, но с крема се чуствам добре, добре хидратира и кожата се чуства някак си напоена и спокойна, но аромата много ме мори. Изветрява след около час два.

# 723
  • София
kristalina, благодаря.  Hug Ако кожата ми се чувства добре, ще преживея гадната миризма.  Mr. Green За мен Филорга се оказаха огромно разочарование и се чудя накъде да се насоча, след като привърша кремовете, които ползвам в момента...

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 17:58 от Reiny

# 724
  • София
Аз също съм със суха кожа, но с крема се чуствам добре, добре хидратира и кожата се чуства някак си напоена и спокойна, но аромата много ме мори. Изветрява след около час два.
Не съм имала крема, но в темата се коментираше, че е малко странен  като консистенция и мирис. Да не те притеснява това.

# 725
  • Варна
О да, Гуната е много странен крем. Мен миризмата не ми пречи, не я усещам, но да, някои много ги дразни.

Моето чело е много сухо - моментално попива Гуна там  Peace

Скрит текст:
Не си спомням в коя точно тема го написах, но ще го "изпляскам " пак, за да няма разочаровани и учудени що за крем е Гуна - на мен безкрайно много ми напомня по цвят и консистенция на...неудобно ми е да напиша думата. Ще го кажа така - течността, която отделят мъжете при секс и от която стават бебетата  Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 17:58 от missNoir

# 726
  • София
Благодаря, missNoirHug Аз точно на база на това твое мнение се чудя дали ще ми е достатъчно подхранващ.

# 727
  • Варна
На мен ми напълно достатъчен, но зимата не съм го ползвала и не знам за този сезон как кремът ще се  справя.

# 728
  • София
Тя зимата май започва от утре, така че скоро ще разберем.  Laughing

Извинете ме за off-а.  Blush

# 729
  • Варна
 На мен пък Гуната ми мирише на билки и миризмата ми е приятна дори  Simple Smile

# 730
  • София
Здравейте красавици Simple Smile. Аз с едно питане, пристигнаха ми кремчетата от pharmashop-а, Hidra filler, sleep and peel и почистващата пяна. При отварянето на sleep and peel забелязах че няма запечатващо алуминиево фолио и съответно половината крем е на капачката Simple Smile.Това не е голям проблем за мен, но се чудя, при вас имаше ли фолио под капачката? Хидра филъра си беше със запечатващото фолио, затова и ме подтикна да ви питам Simple Smile.

И още едно въпросче, мога ли да използвам и двата крема за околоочен, докато си купя Optim eyes?

Ти кога си направила поръчка? За колко време ти дойдоха нещата този път, защото и аз си чакам поръчка от сайта, а всеки път срока на доставка е различен.

Слип енд пил няма фолио, не се притеснявай. Simple Smile

# 731
  • Стара Загора
На мен пък Гуната ми мирише на билки и миризмата ми е приятна дори  Simple Smile
И на мен ми харесва миризмата  Peace

# 732

Pigment perfect преди крема - дневен или нощен / но не Sleep & Peel/или сутрин и вечер
Като ускорено и по-интензивно лечение, може да го комбинираш със Sleep & Peel - вечер, а Pigment perfect сутрин преди дневния крем
Pigment perfect е серум, нанасяй в малки кол-ва

[/quote]

Благодаря ти Denis.
Не знаех, че е Pigment Perfect е серум, мислех че е крем.

Хубава вечер ви желая момичета!

# 733
  • София
Да попитам крем Гуна 4- за лице от къде в София може да се купи на място, а не онлайн?

Взех и аз тестер на Тайм Филър - много ми харесва и сигурно следващия ми крем ще е такъв. Въпреки, че тъкмо сутринта отворих Хидра-дзена на Ланком.

# 734
За Гуната щом казвате, че мирише на билки ще си въобразявам и аз че е на билки и ще си го мажа, защото наистина добре се отразява на кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт