Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 502
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Привет отново, красиви всеки ден   Flutter Flutter Flutter
Аз установих следното: опъването се дължи на почистващата пяна на Филорга, която явно ми пресушава кожата. Ако някой я харесва - мога да я разменя с подобен продукт.  bouquet
Иначе Хидра филъра е лек крем, с приятна консистенция. Въпреки, че дискомфорта ми не се дължи на него, продължавам да смятам, че е по-подходящ за дневен крем.

,
Ти какво поръча? Надявам се да споделиш подробности около поръчката и доставката, както впечетление за продуктите. Simple Smile

# 46
  • Бургас/Пз
Привет, момичета! От известно време чета темите за Филорга и все повече ми се иска да я пробвам. Висока ми е цената, но с поръчка от френския сайт мисля, че ще е поносима. А пък, ако вземе и да ми допадне ще съм още по-доволна.

Искам да ви споделя колко съм приятно изненадана от аптека Субра . Видях , че има Филорга и реших да попитам за мостри. Момичето се оказа много отзивчиво и мило и ми даде по две мострички от Тайм Филъра, Околоочния и ББ крема /имаше само втори номер, но пак ще успея да го пробвам/ Много съм щастлива и чакам с нетърпение да ги изпробвам. Надявам се, че с по две мостри ще мога да добия представа. Съжалявам , че не взех и от Тайм Филър Мат, но аз по принцип съм нормална кожа, та мацката каза, че няма нужда да е мат.

Също така в момента имаха и отстъпка. Мезо Маската например беше 67лв Simple Smile Комплекта от крема за очи и слънце защитният бяха в комплект 102лв. Всички кремове бяха с отстъпка, но казано честно не успях да запомня всички цени.

Консултантката ми каза, че който е ползвал Хилуарон Филър на Юсерин и Isofill на URIAGЕ , след това като е пробвал Филорга, е в пъти по-доволен.

Благодаря на всички ви за споделеното до тук и за помощта , която оказвате  Hug
Денис, Алена и на вас специално  Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 19:30 от ani_d

# 47
  • София

Консултантката ми каза, че който е ползвал Хилуарон Филър на Юсерин и Isofill на URIAGЕ , след това като е пробвал Филорга, е в пъти по-доволен.

Ползвах Iso Age и Hyal Defence. Кремчето е добро, но серумът е никакъв. Преди 2 дни си взех  Volume Filler -нощен и околоочен. Впечатлена съм от нощния! Изключително добре се усеща кожата на сутринта-хидратирана и плътна, без опъване. Нито Филорга, нито Ланком ми дадоха това усещане. А преди време имах много лош опит с Юсерин и напълно ги бях отписала. Ще трябва повече време за реални резултати, не искам да ги хваля предварително, но за няколко ползвания изглеждат добре. (Очният за съжаление не е нищо впечатляващо за сега  Confused ) Та всичко си е до кожа и не вярвай безрезервно на приказките на консултантките.  Peace

# 48
  • София
Точно така. Всичко е индивидуално и колкото Н-на брой потребители да хвалят дадена марка, това не означава, че и на теб ще ти понесе. Затова винаги проба /когато има възможност, де/ преди покупка. Този форум го ползвам доколкото да обърна внимание на дадена марка, но никога не купувам само защото много се котира даден продукт.

# 49
  • Бургас/Пз
О, разбира се, че е така Simple Smile Аз затова и предпочитам да пробвам мостри, поне да съм сигурна дали се понася с моята кожа, след това ако първото впечатление ми е добро купувам цяла опаковка и след като я употребя решавам дали ще повторя. За съжаление досега не съм намерила крем, който да съм си го купила втори път Sad Не съм пробвала някакви скъпи марки, а по-скоро продукти предлагани в аптечната мрежа

# 50
  • гр.София
Момичета, много ще съм благодарна, ако ме посъветвате за дневен крем, който да подсилва липидния слой. Кожата ми е смесена, но много тънка, което я прави изключително податлива на всякакви въздействия.

# 51
  • в 1001-та нощ
Изо структурата  Peace

aunt Ogg  Hug много ме радва отзива ти, защото и аз съм му хвърлила око на волюм филъра, но имам запаси и докато не намалеят - няма да взимам нищо, ако не ми е изгодно по някакъв начин  Blush

# 52
  • Бургас/Пз

aunt Ogg, благодаря за споделеното, чудех се между него и Хилуарон Филъра , но нещо мострите на Хиалурона не ме впечатлиха, а от Волум филъра не ми дадоха и не съм го пробвала.

От първите проби с Филорга, мога да кажа , че Тайм Филъра за нощен крем ми е супер, но за дневен ми идва тежък  Rolling Eyes

Исо Ейдж по-лек ли е от Тайм Филъра??

# 53
  • София
   Iso Age го бях пробвала преди може би 2г. и не ми хареса въобще. Доста тежък беше за кожата ми тогава. Но преди няколко месеца нещо ми стана, кожата ми се изсуши и благодарение на вашите отзиви си го купих. Останах много доволна. Същото онова лепкаво нещо попиваше за секунди и кожата ми се чувстваше добре. Не е нещо "УАУ", но е хубав крем.  Peace Показателно е колко различно влияе дори на една и съща кожа в различни моменти. Time Filler ми беше в wish list-а , но засега го отлагам, че имам кремове бол.  Crazy
   Алена, не че съм подстрекател, но сега има някакви намаления и нощен+околоочен ми излязоха 55лв.  Mr. Green   Hug

# 54
Здравейте,искам да споделя,че миналата седмица ходих в козметичния център на вносителите на Филорга в София и останах приятно изненадана.Бях си записала час за почистване на лице и консултация.На място продават също всички продукти на марката и разполагат с мостри.Мисля,че за всички,които ползват тази козметика ще е полезно като информация.

# 55
  • в 1001-та нощ
Моля да споделиш как направиха почистването  Blush

aunt Ogg  Hug благодаря, макар, че паралелно и размахвам пръст за подстрекаването  Embarassed Heart Eyes Blush bowuu  bouquet

# 56
Здравей a.l.e.n.a,
Почистването ми го направиха с ръчна екстракция,след това маска и масаж ,работи се само с продукти на Филорга.
Консултираха ме  за типа кожа и какви продукти и процедури на Филорга са подходящи за мен.Останах доволна ,че гледат дългосрочно на клиентите си и предлагат цялостна грижа, съобразена с финансите им.В събота се записах за пилинг и cryolift на околочен контур,ще споделя след това резулатите  Simple Smile

# 57
Може ли адреса на козметичния център на вносителите на Филорга,както и ако имат сайт.   bouquet

# 58
 Здравей alex_jp,
писах ти на лични  bouquet

# 59
  • в 1001-та нощ
Би било хубаво да споделиш тук с всички  Hug

Аз зная, че имат административен център на ул.Проф. Асен Златаров 15, но не зная там ли е и козметичният център  Blush

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 11:48 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт