Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 496
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
    Алена, не че съм подстрекател, но сега има някакви намаления и нощен+околоочен ми излязоха 55лв.  Mr. Green   Hug

Къде има това намаление?

# 61
a.l.e.n.a,
да точно това е адреса и на козметичния център,ул. Проф.Асен Златаров 15“,води се като Exclusive anti- aging skin care.Както вече споделих,там предлагат и всички продукти на Филорга.
Може да проверите и във Facebook, търсете го като FILORGA/ФИЛОРГА
  bouquet

# 62
Забравих да напиша,че има такъв център и във Варна Simple Smile

# 63
  • Варна
Къде във Варна?

# 64

Процедури и терапии изцяло с козметиката на Филорга можете да направите в Exclusive anti-aging skin care - Варна, бул. Цар Освободител 99   - от ФБ страничката им.

# 65
  • Варна
Благодаря!

# 66
  • София
    Алена, не че съм подстрекател, но сега има някакви намаления и нощен+околоочен ми излязоха 55лв.  Mr. Green   Hug

Къде има това намаление?

Не помня точно името на аптеката, но и тя е в Сф. Иначе мисля във всички аптеки все още има промоция, при която получаваш околоочния за 9.99 ако си купиш крем от anti age серия. Върху това имаше допълнителни 15% намаление. Мислех, че е само за март, но явно все още е актуално. Има огромни реклами по самите витрини. Разгледай.  Peace

# 67
  • в 1001-та нощ
Вероятно е била Субра, защото там имат кампании за още 15% намаление  Peace

# 68
  • Варна
Благодаря ви! Ще направя справка в Субра!

# 69
  • София
Да ви следя, че нещо ви изпуснах Simple Smile

# 70
  • Пловдив
Здравейте,момичета!искам да ви попитам дали сте ползвали FILORGA - TIME-FILLER и какво ви е мнението за него.Обмислям дали да си ко купя и да го използвам за околоочната зона.Кожата ми там е суха,вече имам финни линии и в добавка и подпухналост.

# 71
  • София
Здравейте,момичета!искам да ви попитам дали сте ползвали FILORGA - TIME-FILLER и какво ви е мнението за него.Обмислям дали да си ко купя и да го използвам за околоочната зона.Кожата ми там е суха,вече имам финни линии и в добавка и подпухналост.

За Тайм-Филъра - ползвам го и за зоната около очите - много съм доволна.
След като излезе на пазара бях много впечатлена от неговия ефект, а сега от новия серум съм очарована. Simple Smile

# 72
  • Пловдив
Denis,за кой серум говориш? Hug

# 73
  • София
Denis,за кой серум говориш? Hug
Този:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/traitements-specifiques/277 … 401560783452.html
... първо изчаках да видя резултата  върху няколко мои приятелки Simple Smile  и след почти 1 месец ползване, мога да спореля, че е много добър продукт / за 40+ /

При мен комбинацията: вечер Sleep&Peel,  сутрин серума е много добра / той има и моментален лифтинг ефект/

# 74
  • Пловдив

За Тайм-Филъра - ползвам го и за зоната около очите - много съм доволна.
След като излезе на пазара бях много впечатлена от неговия ефект, а сега от новия серум съм очарована. Simple Smile

Благодаря ти за бързия отговор,ще се постарая в най-скоро време да се сдобия и аз с него.

Общи условия

Активация на акаунт