Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 499
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • София
a.l.e.n.a   Hug за теб - винаги Simple Smile

ABSOLUTE-SKIN     
Нощен крем - последната иновационна нощна грижа против стареене, за стягане на кожата - разработен да обхваща  всички параметри на стареене на кожата.
Неговата невероятна черна текстура регенерира кожата по време на сън, а сутрин след събуждане се вижда една по-плътна, по-свежа и дори по-светла и тонизирана, сияйна  кожа   
След седмица използване се наблюдава повишаване плътността на кожата, бръчките са изгладени, контура е по-стегнат, тена е освежен и по-равномерен

Serum PERFECT+      

Серум, който действа върху всички компоненти за една перфектна кожа
1. Омекотява кожата и фините линии
Чрез точно подбраните пет плодови екстракта, с техното незабавно пилинг действие, се постига бърз, моментален лечебен ефект.
Формулата включва последно поколение кожни ко-фактори, съчетани с NCTF®, сложни активни ревитализанти, които да засилят подновяването и изглаждането на кожата.
2. Свива порите и матира кожата
Незабавна ефективност благодарение на матиращите сфери, които имат невероятната способност да абсорбират мазнините. Депозирани на повърхността, те моментално уловят себума и неутрализират лъщенето ...  до вечерта.
Лечебен ефект: стягащо действие чрез отлични антиоксидантни агенти, признати със своите активни почистващи свойства, които намаляват размера на порите и придават на кожата постоянен матиращ ефект
3. Златна мина  за красотата
Незабавен ефект: екстрактите от бял сапфир, невероятно леко отразяват светлината, придавайки сияен тен на кожата.
Лечебно действие: паралелно, с много активни растителни кофактори за блясък и по-свежа кожа

# 571
  • София
И двата продукта звучат прекрасно. Heart Eyes Ще ги чакам с нетърпение да ги пуснат.  Peace

# 572
  • в 1001-та нощ
denis.  Hug много благодаря  newsm51 newsm76

Явно кремът ще има и пилинг действие - нощен, избелване  Thinking newsm78 Как мислиш?

А за серума се чудя как би действал на кожи, които нямат нужда от матиране  Thinking Тези сфери явно са "интелигентни" и действат само при мазни кожи, а на сухите не им обират себума Blush

Също да попитам дали ползва вече тайм филър за очи?  Rolling Eyes

# 573
  • София
denis.  Hug много благодаря  newsm51 newsm76

Явно кремът ще има и пилинг действие - нощен, избелване  Thinking newsm78 Как мислиш?

А за серума се чудя как би действал на кожи, които нямат нужда от матиране  Thinking Тези сфери явно са "интелигентни" и действат само при мазни кожи, а на сухите не им обират себума Blush

Също да попитам дали ползва вече тайм филър за очи? 
Rolling Eyes

Аз го ползвам от 2 седмици. Много гъст и икономичен. Сутрин кожата е освежена, бистра с намалени тъмни кръгове. Като си измия сутрин лицето още се усеща крема. Харесва ми.

# 574
  • в 1001-та нощ
Благодаря, надявам се и на мен да ми хареса  Heart Eyes

Преди това ползвала ли си оптим айз?

# 575
  • София
Благодаря, надявам се и на мен да ми хареса  Heart Eyes

Преди това ползвала ли си оптим айз?

Да, преди да си почина малко от Филорга това ми беше околоочния. Значително по-лек от тайм филър.  Ботокс ефекта на повдигане на клепача при тайм филър се забелязва, сякаш е по-отворено окото, макар аз да нямам проблем с клепач.
Сега съм с крема против петна от професионалната серия и от него съм направо възхитена.

# 576
  • в 1001-та нощ
Хм, значи може и да ми е много силен тайм филър айз  Rolling Eyes При мен оптим айз има чудесен лифтинг ефект, а нямам тъмни кръгове или подпухване. Надявах се тайм филър айз да прави изпълване под окото и прибиране над окото, но като пробваш ще видя Wink

# 577
отивам да ви чета и после ще питам

# 578
  • София
Момичета,имам нужда от съвет!Какъв дневен крем да си взема?На 38 год. съм, с нормална,по-скоро суха кожа.През зимата ползвах Хидра филър,а за нощен Слийп енд Пил.За лятото си взех UV defence,а за нощен - Тайм филър.Сега какъв да си взема за дневен крем за зимата? newsm78

# 579
  • Бургас/Пз
Момичета,имам нужда от съвет!Какъв дневен крем да си взема?На 38 год. съм, с нормална,по-скоро суха кожа.През зимата ползвах Хидра филър,а за нощен Слийп енд Пил.За лятото си взех UV defence,а за нощен - Тайм филър.Сега какъв да си взема за дневен крем за зимата? newsm78

Изо Структура  Peace, но първо пробвай тестери. А пък , ако си доволна от Хидра Филъра, няма пречки и с него да продължиш.

# 580
  • София
Хм, значи може и да ми е много силен тайм филър айз  Rolling Eyes При мен оптим айз има чудесен лифтинг ефект, а нямам тъмни кръгове или подпухване. Надявах се тайм филър айз да прави изпълване под окото и прибиране над окото, но като пробваш ще видя Wink

Алена, аз също нямам подпухване. Имам слаби тъмни кръгове от дете и крема ги изсветлява. Почти не се забелязват. Ако имаш пред вид да попълва бръчиците под окото, мисля, че да, прави го. Кожата е по пухкава под окото, не надута, като от подпухване.

# 581
  • в 1001-та нощ
Това ми трябваше да чуя   bouquet Благодаря  newsm76

# 582
Аз използвам около 3 седмици околоочния TIME-FILLER Eyes. За него ли питаш, Аленка?
Това, което установих: до сега такава лека, приятна, немазна текстура не съм срещала. Погледа ми видимо се избистри, кожата около очите сияе. Но за коригиране на леки бръчици или повдигане на клепача никаква полза не виждам. Може да е рано  Thinking Но определено за уморен поглед, тъмни кръгове(моите са съвсем малко), подпухнали очи е страхотен  Peace

SLEEP AND PEEL : над 100 съставки, пълен с АК, нуклеотиди, пептиди, антиоксиданти, витамини  Crazy Лекарство за кожа!! Чудесен е  Peace

MESO-MASK : след нанасяне адски избистря и заравнява тена, свива порите. Кожата изглежда кукленска. Страхотен  Peace

Аз имам питане. Страхувам се кожата ми да не привикне към тези продукти и да няма същия ефект. За дневния крем е лесно смяната му от един вид на друг. Но примерно Слийп с кой крем на Филорга мога да го заменя?

# 583
  • Бургас/Пз
Аз имам питане. Страхувам се кожата ми да не привикне към тези продукти и да няма същия ефект. За дневния крем е лесно смяната му от един вид на друг. Но примерно Слийп с кой крем на Филорга мога да го заменя?

Не знам дали може да привикне и да няма ефект  Rolling Eyes, но лично аз смятам като свърша Слийп енд Пийл да пробвам този крем http://www.kozmetika.bg/show/SKINCODE/16036_%D0%9A%D0%BB%D0%B5%D … %D0%BC-Exclusive/ С отстъпката от 15% с карта в Субра, цената му излиза прилична. Peace , колебая се и за този, но цената му е височка, а не го намирам в чуждестранните сайтове http://www.kozmetika.bg/show/SKINCODE/64870_%D0%9A%D0%BB%D0%B5%D … 0%D1%89-Exlusive/

# 584
Здравейте  bouquet
От доста време само чета за Филорга чудесни отзиви,та реших да взема тестер от аптеката на нощният крем Simple Smileстигна ми за три вечери,толкова гъст, но същевременно като нанеса  не остава мазна след това кожата ми,много хубав на аромат ,като нежен парфюм,цяло бижу,а на сутринта кожата ми е като на кукла лице,прекрасен Grinning Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт