Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 492
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас/Пз
Здравейте  bouquet
От доста време само чета за Филорга чудесни отзиви,та реших да взема тестер от аптеката на нощният крем Simple Smileстигна ми за три вечери,толкова гъст, но същевременно като нанеса  не остава мазна след това кожата ми,много хубав на аромат ,като нежен парфюм,цяло бижу,а на сутринта кожата ми е като на кукла лице,прекрасен Grinning Simple Smile
Кой точно крем имаш предвид, Слийп енд пийл ли?

# 586
  • в 1001-та нощ
РуСа-Мамма   Rolling Eyes благодаря за отзивите   bouquet

Относно привикването на кожата към козметиката - не бих се изразила точно така  Peace По-скоро задоволяваш определени нужди на кожата и за опр. време няма нужда от още продукт. Или кожата е подобрена и с продукта поддържаш ефекта. Съответно при ползването му във времето не виждаш такова драстично подобрение, както е било в началото   Blush Грижите за една обгрижена кожа я поддържат, не я подобряват още  Blush

Слийп енд Пийл - може да не се ползва всяка вечер, а през няколко дни или когато виждаш нужда. А през другото време друг крем  Peace

# 587
Здравейте  bouquet
От доста време само чета за Филорга чудесни отзиви,та реших да взема тестер от аптеката на нощният крем Simple Smileстигна ми за три вечери,толкова гъст, но същевременно като нанеса  не остава мазна след това кожата ми,много хубав на аромат ,като нежен парфюм,цяло бижу,а на сутринта кожата ми е като на кукла лице,прекрасен Grinning Simple Smile
Кой точно крем имаш предвид, Слийп енд пийл ли?

да ,точно този  Simple Smile

# 588
  • София
Привет,красиви мами!
Не съм ползвала такава козметика до сега. Какво бихте ми препоръчали за смесена кожа? За почистване ,тонизиране и подхранване? На 32 г съм . От кой сайт е изгодно да се купи?Благодаря!  bouquet

# 589
Здравейте на всички,бързам да споделя,днес имах намерение да си купя SLEEP AND PEEL,живея във Франция и сега се връщам от аптеката,взех си кремчето и чакам на касата и жената ме пита за мен ли е,отговарям да,бременна съм в 7 месец,тя ме поглежда и ме води до щанда с био козметика,като ми обеснява че  SLEEP AND PEEL не е подходящ за бременни защото е много силен,споделих че ползвам за дневен TIME FILLER,каза ми за него че няма проблем.Започна да ми обеснява действието на SLEEP AND PEEL  през нощта какво е и защо не се препоръчва за бременни,но френския не ми е перфектен и не разбрах.Каза ми че докъто родя за нощна козметика да ползвам БИО козметика.

# 590
Здравейте на всички,бързам да споделя,днес имах намерение да си купя SLEEP AND PEEL,живея във Франция и сега се връщам от аптеката,взех си кремчето и чакам на касата и жената ме пита за мен ли е,отговарям да,бременна съм в 7 месец,тя ме поглежда и ме води до щанда с био козметика,като ми обеснява че  SLEEP AND PEEL не е подходящ за бременни защото е много силен,споделих че ползвам за дневен TIME FILLER,каза ми за него че няма проблем.Започна да ми обеснява действието на SLEEP AND PEEL  през нощта какво е и защо не се препоръчва за бременни,но френския не ми е перфектен и не разбрах.Каза ми че докъто родя за нощна козметика да ползвам БИО козметика.
Интересно.... аз пък нищо не виждам притеснително в състава му,всички съставки след глицерина са под 1%. Става дума за АК, пептидите, витамините... Тая нещо не е в час  newsm78
Като се замисля и аз бих насочила бременна жена към био щанда като застраховка един вид, а и в такъв период жената "цъфти". Мисля такава умисъл е имала жената, не че нещо в съставките ще вреди  Peace

# 591
  • в 1001-та нощ
1976   bouquet възможно е да имала предвид това, че кремът има пилинг действие и прави кожата по-фоточувствителна, а през бременността - хормоните са причина за склонност към пигментации. Предполагам това би ти казала и за кой да е друг крем с подобно действие  Peace за да се избегне риска от появата на пигментни петна  Peace

Аз самата ползвах крема и през бременността и след това, при мен проблеми нямаше  Peace Но това е индивидуално  Peace

Иначе кожата ми става по-суха и чувствителна при бременност. С последната имах на няколко пъти кожни раздразнения (не от козметика), както и една "дупка" буквално, която ми създаде доста тревоги, но се преборих и белег нямам  Blush

# 592
Говореше ми нещо за петна,че може да се появат,вероятно сте прави.

# 593
  • Пловдив
Аз използвах през цялата си бременност слийп едн пийл,и според мен именно на него и на останалите продукти на Филорга не само ,че не ми се появиха никакви петна,но пъпка не ми излезе.Така и до днес Peace

# 594
  • Пловдив
Да споделя  Simple Smile. От около две седмици ползвам този крем - https://beautyshop.bg/product/11110/filorga-anti-ageing-eye-care … odoben-efekt.html, доста интересен крем. Като текстура е гъст, но при нанасяне почт моментално попива и не оставя мазен филм. Не мога да го сравня с нищо което до момента съм ползвала newsm78. Ползвам го само вечер, за моя изненада не съм подпухнала сутринта, а аз си имам склонност към това с по-мазни околоочни кремове. Пробвах го два пъти сутрин преди грим, но нещо не се спогодиха май с козметиката ми, и ми направи кир ефект след нанасяне на ФДТ-на. Това нещо обаче вечер го няма. Забелязвам видимо заглаждане на бръчиците около очите.
Взела съм и тайм филът айс, но ...май ще си изразходя първо този, и след това ще го отварям newsm78.
Обаче, ето в това нещо се влюбих направо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - https://beautyshop.bg/product/11103/filorga-wrinkles-serum-serum … odoben-efekt.html. Ползвала съм го само от тестер, три броя по 1,5мл..Няма такъв разкош Heart Eyes. Направо преобрази кожата ми, стана стегната, с по-младежки вид.  Като консистенция - безцветен , попива на момента, не оставя никаква следа(усеща се лифтинг ефект). Ако не беше цената, която точно в момента не мога да си позволя, бих купила без да се колебая. За сравнение ползвала съм Skin Srt. серум, не бих повторила, не ми допадна.
Сега след толкова хвалби от вас, съм решила да взема мезо маската Simple Smile

# 595
  • в 1001-та нощ
mamaden, добре дошла в отбора  Heart Eyes Радвам се, че се престраши  Heart Eyes

Този околоочен от проф. серия и аз го ползвах и също го харесвам  Heart Eyes Козметиката за очния контур, която Филорга правят е идеадлна за нен Simple Smile

Ще пробвам и серума  Blush

Мезо маската и аз я искам, но не е достатъчно нахална да си намери челно място в списъка с покупки Simple Smile и е на стенд бай Simple Smile

# 596
  • София
Момичета снабдих се с мостра на Черния крем на Филорга Скин Абсолю  Mr. Green
Намазах се, почернях Joy А утре очаквам да съм безбрежно красива Wink

# 597
  • в 1001-та нощ
Почерня  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked newsm78 Crazy

# 598
  • София

Първоначално черното си стои бледо на лицето и докато го размажеш напълно изчезва цвета. Иначе е черен и на лицето като го намажеш леко сивее за секунди и попива напълно. Гелообразен е. В момента лицето ми е готово за грим, което означава, че всичко е поело. От тестера имам поне за още 2-3 пъти. Ще го видя утре как ще ми се чувства лицето и ще го ползвам сутринта също и ще видя как се нанася грим.

# 599
  • София / Перник
A, oткъде се сдоби с тестер?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт