Добър Колорист-София

• 41 156
  • 150
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

Искам и аз да споделя впечатления за Горян. За мое съжаление ще са негативни, въпреки че се надявах искрено на отзивите за него. Бях с златно рус цвят и исках да направя промяна към светло кестеняв топъл оттенък. Отидох в салона, бях подготвена и със снимка на цвета, който целях. За мое съжаление, резултата бе тъмен, биещ на черно цвят на косата Sad, разбирам от тъмен цвят да исках светъл....разбирам да не уцели...но....

Много съм разочарована, да не говорим за цената на това ''удоволствие''. Наложи се да махам този оттенък с римувери.

Поздрави и хубав ден!

Много странно.Аз пратих и сестра ми,и още две приятелки за боядисване.Цветовете са им супер,моят -също.Да не би да не те е разбрал правилно?Да си била при друг?

# 76
Да си искала светло кафяв и да си станала черна?! При ГОРЯН?!?! Категорично не вярвам, приложи снимки, иначе ще смятам, че си някой негов недоброжелателен "колега". Най-малкото, че той не е малоумен и знае какво слага на главата и ако приемем, че му е било много лошо и е объркал, нямаше да те пусне от салона докато не поправи вредите Peace

П.С. - и с този нов профил, си много съмнителна. Ще попитам лично Горян за случая, дали е истина Wink Имай в предвид, че е тъпо ако лъжеш и злословиш... Виждаме, че си единствената недоволна. А от форума смея да твърдя, че съм изпратила близо 15 души.

# 77
Здравейте всички,

И аз от дълго време обмислям боядисване при Горян, но сега се разколебах. Не заради негативните отзиви, но заради това, че някой спомена, че боята е Goldwell и цвета е бетон.

Искам да апелирам да не нападате момичето с негативния отзив, всеки си има мнение и е свободен да го сподели. Плюс това, тя е бивша блондинка, логично е всичко да и се струва тъмно, особено ако дълго време е била руса:). Въпросът е не да е хубав цвета, а да е този, който искаш. Аз виждам много жени с хубави  цветове, които на мен не биха стояли добре. Всичко е комплексно. Работа на колориста е да прецени и приложи:)

Сега по същество моя въпрос е следния: въпросната боя Goldwell - има ли матирани цветове, а именно, аз предпочитам цвят, който стои естествено, а не е каска или много искрящ. За сравнение ще дам боите на Лореал - Majirel, Inoa и другите професионални стоят бетон и цвета е наситен.  Купешките им бои стоят ненаситено. Ако имаха нюанса, който искам да постигна, бих директно си го закупила. Та въпросът ми е: Голдуел има ли "матирани", ненаситени нюанси, така да се каже?

Благодаря предварително за отговора

# 78
emailisita, обади му се и го попитай. Най-точен отговор ще ти даде той. Аз не мога и да преценя какво търсиш,тъй като моя естествен цвят е с рус пигмент и никога не ми е седяла "матирана"...

# 79
Здравейте!
Искам да попитам дали някоя от вас се е правила при Горян Стоянов от черна -> руса т.е от 2ка на 8ца.
В момента косата ми е черна,но боята ми доста е паднала.Искам да се боядисам в цвят близък до естествения ми,който е тъмно рус ( нещо такова ) .
Ще отида и на място да се консултирам,но все пак ми е интересно да разбера дали тук има някой,който вече е минал презз тази процедура и тя е била успешна.

# 80
Здравейте! Въпросният Горян ли се води най-големият специалист в салона? Направи ми впечатление, че услугите, извършвани от него, са с 30% по-скъпи от тези на колегите му.

# 81
  • София
Те са двама фризьори, Горян и Ангел. Да, при Горян се плаща малко повече за някои процедури. Определено при него е по-трудно да се запише час, въпреки 30-те %. Откакто ходя при него, експериментирам повече с цветове, балеажи и т.н, а и боята, с която работи, Goldwell, се оказа изключително трайна. При мен основният цвят винаги е червено, което е известно с бързото избледняване, но с тази боя няма такъв проблем. Твърде малко салони работят с тази марка, за съжаление, сигурно се броят на пръсти дори в София.

# 82
Благодаря ти за изчерпателния отговор! Това, което споделяш за записването на час, малко ме разтревожи - искаше ми се до към 27-ми да съм отишла на фризьор, защото ми предстои едно събитие, а сега с тези балове предполагам, че ще е лудница... Имаш ли идея обикновено колко по-рано трябва да си запиша час при него?

А тази боя, освен че е издръжлива, сравнително щадяща ли е за косъма? В момента косата ми не е в перфектна форма и ми се искаше да я третирам с не толкова агресивен препарат, макар че съм наясно, че всичко е химия, в крайна сметка.

# 83
  • София
До 27-и има доста време, така че едва ли ще е проблем. Обикновено успявам да запиша час в рамките на 4-5 дена максимум. Да, боята е щадяща, има и разни безамонячни опции, но не съм ги пробвала, аз винаги съм с амонячна.

# 84
Супер, ще споделя отзиви в скоро време, в такъв случай. Peace

# 85
Здравейте !

Аз също искам да се включа към добрите отзиви за Горян и брат му. Наистина са много внимателни и отзивчиви.
Косата ми беше с червен оттенък от последното боядисване при Калин (на Христо Белчев и Парчевич- не съм доволна специално от боядисването с подстригването се справи добре) и Горян успя да ми възстанови естествения цвят (пепеляво-русо/кестеняво със светли кичури). Като цени ми се сториха оптимални качество-цена.

# 86
Здравейте !

Аз също искам да се включа към добрите отзиви за Горян и брат му. Наистина са много внимателни и отзивчиви.
Косата ми беше с червен оттенък от последното боядисване при Калин (на Христо Белчев и Парчевич- не съм доволна специално от боядисването с подстригването се справи добре) и Горян успя да ми възстанови естествения цвят (пепеляво-русо/кестеняво със светли кичури). Като цени ми се сториха оптимални качество-цена.

Би ли споделила цената ( може и на лично ) . Аз в момента съм със светла коса вече,но оттенъка си ме дразни. Искам пепеляво-русо,в момента си има оранжево..

# 87
Като цени - моята коса е дълга, излезе около 120-130лв ако не се лъжа (със сушенето) и си взех шампоан и балсам за около 60лв . Като аз не знам какви са цените по принцип в София, но в предишния салон само са шампоана искаха 80лв. Rolling Eyes

# 88
Момичета!!
Искам и аз да питам, понеже вече не знам ...къде да отида!! Има един салон, Hari Hair Style, който от известно време следя във фейсбук, https://www.facebook.com/HHDbeautyS?fref=ts Снимките са им супер, работят с бои Paul Mitchel, реших да ги пробвам. Не правя нищо особено на косата си, склонна съм да режа, да екпрериментирам, но не слагам екстеншъни или не изисквам никакви особености освен хубава прическа и цвят. Отидох вчера с голямо желание, понеже косата ми беше малко суха, нацъфтяла и исках да сменя цвета. 3 часа висях...правеше ме явно собственика, който мило ми обясни, че той взима повече пари, ама на мен щял да ми вземе колкото другите фризьори, както и да е. Прическата е черта, стандартна, но цвета.... Цвета трябваше да е кестеняво с червеникав оттенък, какъвто липсва. Косата ми е почти черна, доста тъмна и не ми харесва изобщо. Обикновено когато ме боядисват, накрая със сешоара ме изправят или леко навиват, за да придобия някаква нормална прическа, в този случай само едва едва ме издуха отгоре отгоре и резултата е като окастрена кайсия. Много съм разочарована не за друго, а от очакванията, които имах. Цената за подстригване и боядисване беше 81 лв. Не знам, това нормално ли е, не знам къде и как вървят цените. Костата ми беше средна на дължина, сега е до началото на рамото.

Чета тук мнения за Горан, може него да пробвам следващия път. Бихте ли все пак споделили ориентировъчни цени?

# 89
  • София
Аз плащам 89 лв за 1 боя, подстригване и сешоар на букли.

Общи условия

Активация на акаунт