Решения за дневната

• 11 989
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
harry, разбирам, по тези причини и аз се колебая дали си заслужава занимавката. Трябва и хубави възглавници и нещо за седалищната част да търся, ще стане много сложно. Накрая ще взема и аз един Екторп и ще се свърши цялата работа. Последно само за диваните, и не свързано с Икеа, какво мислите за този вариант: http://www.yavor.bg/assets/productimages/1200x0_28099.jpg

# 31
  • София
На мен ми харесва- много е стилен, а и Явор предлагат също качествени мебели. Стига да е мекичък и достатъчно широк, но това е въпрос на предпочитание Simple Smile.

# 32
Да, аз също подочух, че Явор предлагат добра стока, даже са партньори с Икеа на българския пазар или бъркам? Който иска местно производство или помощ, от Икеа препращат към Явор? Иначе имам резерви към масовото българско производство на мебели. Не че Икеа са символ на качество, но за цената, функционалността и дизайна, нямат равни не само в България. Мое мнение Simple Smile

# 33
  • Бургас
Супер нещица виждам, но на мен сякаш  не ми влизат в употреба, защото обичам всичко да ми е с вратички, закрито, без стъкла. Също така искам да е употребено цялото пространство от пода, до тавана, а не да остават някакви си места, които само да събират прах. Предстои да правим гостната стая (хол), с размери 3.5х4м , та ако някой има виждане, да го сподели.

# 34
RadostinaDa, можеш да сложиш вратички допълнително на мебелите от Икеа, например серията Besta за гостната, гардеробите Pax, които могат да скрият цяла система от рафтове, шкафове, цял килер. Мисля, че и на серията Billy могат да се сложат вратички. На модули са, така че можеш да надградиш мебелта да стига чак до тавана. Колко висок е тавана на стаята и имаш ли бюджет?

# 35
  • Бургас
RadostinaDa, можеш да сложиш вратички допълнително на мебелите от Икеа, например серията Besta за гостната, гардеробите Pax, които могат да скрият цяла система от рафтове, шкафове, цял килер. Мисля, че и на серията Billy могат да се сложат вратички. На модули са, така че можеш да надградиш мебелта да стига чак до тавана. Колко висок е тавана на стаята и имаш ли бюджет?
Извинявам се - сега видях, че темата е за мебели от ИКЕА, мислех, че е за дневни изобщо. Нямам таван на сумата - важно е да ми харесва. У дома всичко е по поръчка и хола също ще е, та търся идеи. Височината е 248см.

# 36
Щом ще е по поръчка, не знам как мога да помогна, не съм дизайнер Simple Smile Без таван на сумата ехейй какво ли не може да се направи..

# 37
  • София
Има доста варианти. Както са ти казали, на всичко може да се сложи вратички по твой избор или чекмеджета. С Pax 248см. трудно ще направиш - максималната височина е 232см., но с Беста можеш да си поиграеш. В английският сайт има планер за Беста, може да го погледнеш.

# 38
Съжалявам за забавения отговор, но пътувах една седмица.
Боята е Брилукс, номер 99.00.06. Диванът е Manstad, цветът е тъмно син, освен него преди две години имаше и един бежов цвят. Другите стаи ги има в съответните теми.

# 39
  • Варна
Мерси, Смърфиетка! Много много ми харесаха стените!  Peace

# 40
Смърфиетка, този апартамент ми е любим!!!  Heart Eyes Всичко, всииииичко ми харесва! Обожавам стила на Икея, има толкова много уют в него. Нито една от веригите в момента, за съжаление, не предлага нещо, което дори и малко да се доближава като стил до това. Да не говорим, че навсякъде е просто едно и също, еднакви кичозни мебели. Това е мое мнение, разбира се, не бих искала да обидя никой.

# 41
Да покажа и аз (почти) финалния вид на нашата секция. Предид трегера, това сякаш е най-удачния вариант.

# 42
  • У дома !
Пердетата готови ли са или ти си ги уши с техен плат?

# 43
Смърфиетка, и на мен ми допада много апартамента. Има уют и след 4 години като се местим и аз искам да се обзаведем с повече Икея идеи и светли стени, че сега живеем в сиво-червена гама, но нямаме време за ремонти, а и сме под наем Grinning В случая само килима бих променила  Wink

# 44
Ако става дума за моите пердета, готови са. В съседната тема обяснявах за тях, че съм много доволна. Плътен, хубав плат, имат и подплата и са готови за закачане, само дето са около 3м.дълги, но пък с остатъка от плата се сдобих с възглавнички. Иначе има подобен плат на метър, но има разлика в материята, с по-малки цветчета е и не ми се занимаваше да шия.

Общи условия

Активация на акаунт