Решения за дневната

• 11 983
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • У дома !
Благодаря за отговора! Аз ги имам готовите и също много ги харесвам.Като теб от остатъка си уших малки възглавнички.Супер се получи.Сега само,че ми се налага да се местя в друго жилище и се оказа,че дори да ги взема ще са ми къси.Видях,че има подобен плат на тях и си мислех,че твоите са ушити от него.Чудя се да ли да го взема и да си ушия,но цветята са лилави,а не розови и няма бежово по тях.Може би няма да ме радват толкова.За жалост в Икея ги няма готовите ушитите вече,чаршафите също от този десен са ги спряли.....а толкова са хубави.

# 46
  • Русе, България
Пиша в тази тема, защото се вълнувам от диваните на Икеа и, по-точно, от тези със сменяеми калъфи. Това, от което имам нужда, са самите калъфки. Simple Smile Диваните, които имаме вкъщи, не са икейски, но се доближават по размер до тези, на които в каталога е отбелязано, че калъфът е подходящ за машинно пране. Не мога обаче да открия на сайта такъв калъф като отделен артикул с цена.
Затова моля и за вашата помощ.

# 47
  • София
Пиша в тази тема, защото се вълнувам от диваните на Икеа и, по-точно, от тези със сменяеми калъфи. Това, от което имам нужда, са самите калъфки. Simple Smile Диваните, които имаме вкъщи, не са икейски, но се доближават по размер до тези, на които в каталога е отбелязано, че калъфът е подходящ за машинно пране. Не мога обаче да открия на сайта такъв калъф като отделен артикул с цена.
Затова моля и за вашата помощ.

това ли имаш предвид? - излизат различни калъфи и размери
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=livingroom_in&cID=121& … Index=2&sID=4

# 48
  • Русе, България
Да, точно това! Много благодаря, ще разгледам сега подробно.

# 49
Някой има ли диван Beddinge? Ей такъв http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=4555
Моят е Карлаби, обаче искам да взема на баща ми и се чудя между двата.

# 50
Leaves, доволна ли си от дивана (карлаби-то)? Искам да купя за майка ми, за да може децата да спят там, ако се наложи и с кой матрак сте?

# 51
Leaves, доволна ли си от дивана (карлаби-то)? Искам да купя за майка ми, за да може децата да спят там, ако се наложи и с кой матрак сте?

Много съм доволна. Матракът е средно твърд(120/200см.), не се е смачкал, а доста се ползва. На мен ми е много удобен и за спане, но аз не обичам да спя на меки, потъващи матраци. За седене също е много удобен, заради високата облегалка. За поддръжка и чистене е кукла. Механизмът е здрав, което най- много ме притесняваше, преди да го купя.   Ако се сетиш за още нещо, питай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт