Испания-Палма де Майорка

• 54 617
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Значи 36 евро е за двама души отиване и въщане. С кола под наем ще излезе по-евтино. Но трябва да се вземе за 3 дни.
Ще го мисля.
На Тенерифе имахме Фиат 500 за 80 евро за 5 дни и без никакви други доплащания за застраховки.

В Майорка е пъти по-скъпо, а без доплащане или големи депозити реално няма.

Тенерифе е по-евтино от Испания дори, а Майорка е по-скъпо от Испания.

Много е трудно да се каже, дали е по-изгодно или не с кола. Ако са двама или трима човека е на едно горе-долу и пак зависи колко ще се обикаля.

# 151
  • SF
За сега търся инфирмация за автобусите.

# 152
За кои места те интересуват,ще ти ги напиша.Има промяна на някои линии от това, което си бях записала.Но на гарата има информация и са много любезни само казваш направлението и получаваш отговор.В Гугъл Мар също дава инфо в реално време за транспорта.

# 153
  • SF
Първо летище - Плая де Палма.
Плая де Палма - Палма - Плая де Палма,
Плая де Палма - пещерите Драк - Плая де Палма,
Плая де Палма - някоя кала (Пи) - Плая де Палма,
И евентуално Плая де Палма - Форментор - Плая де Палма, но според мене ще е много далече и голямо пътуване напред-назад с малко време за разглеждане.

# 154
Летище  А2,до Палма 25, до пещерата 401от автогарата.

# 155
  • SF
Аз мислех нещо от Кан Пастия до пещерите, но запазвам този пост като вариант.

# 156
Няма директен автобус, всички тръгват от автогарата в Палма.Ние сме отседнали е Кан Пастиля и всеки ден пътуваме на някъде

# 157
  • SF
А колко ви е пътят от Кан Пастия до Палма? Колко спирки са това? На рецепцията на хотела ви има ли разписание на автобусите?

# 158
На всяка спирка има светлинно табло кой автобус кога пристига и маршрут по който минава.25 е по-бърз 35 обикаля, около 20,30мин е до автогарата

# 159
  • SF
Искам да резервирам и да платя онлайн билети за пещерите Драк.
Колко време да
Предвидя за път от Палма до пещетите с автобус?
И може ли сайт за онлайн билети?

# 160
Искам да резервирам и да платя онлайн билети за пещерите Драк.
Колко време да
Предвидя за път от Палма до пещетите с автобус?
И може ли сайт за онлайн билети?
Час и половина, автобуса спира пред пещерата.Билети купихме на място.

# 161
  • SF
Час и половина от Палма? И до
Палма имам около 40 минути. С кой номер автобус пътувате?
Имат ли разписание - час за влизаме, за излизане? 17 евро на човек ли е входът?
Билетът за автобуса колко е в посока?

# 162
До пещерата 401.Влиза се на кръгъл час.Пещерата вход 17евро, автобус 9евро в посока.От Палма тръгнахме 10:30, пристигнахме преди 12.За 12 и 13 нямаше билети, взехме за 14.Имаше къде да се разходим, слязохме до Порто Кристо, влязохме в магазина на фабриката за перли и то стана време за влизане

# 163
Включвам се с малко въпроси към посетилите Майорка, дано все още се чете темата.

Как са хотелите в Кан Пастия откъм шумни групи? В Букинг който и да харесам, все има мнения за шумни и пияни германци, а ми се иска да сме на що годе спокойна почивка. Може ли някой да препоръча хотел (нямам специални изисквания за категория или изхранване). Става въпрос за края на август - началото на септември, ако това помага. Предполагам, че хотелите, обизначени “само за възрастни” са със шумните компании.

Къде оставяте колите под наем (които сте ползвали)? Повечето хотели там пишат, че има безплатен паркинг в близост, което, като разгледах стрийъ вю-то, май си е на улицата. Предполагам, че има и такива с частен паркинг, но не съм попаднала.

Освен хотели предлагат ли се апартаменти, но не в сгради на хотелски принцип, а тип еърбнб? Не успях да намеря такива точно в този район, но има шанс и да търся прекалено отрано и да не са ги пуснали още.

Благодаря предварително на отзовалите се.

# 164
Дали ще уцелиш пияни групи няма как да знаеш, все пак там 50% са немци и англичани.
Има и доста шум от летището, самолетите минават на метри от зоната.

Общи условия

Активация на акаунт