Скандинавски дизайн

• 25 913
  • 98
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Здавейте на всички пристрастени към скандинавския дизайн. Пускам тази тема, защото съм една от тях, а не видях такава в подфорума (ако има, то веднага ме поправете - може просто да не съм я открила). Красотата в семплото, но функционално, в минимализма и светлината, както и чистотата на бялото винаги са ме привличали, така че ще се радвам в темата да споделяме идеи и вдъхновение.
Ето и нещо от мен като за начало http://myscandinavianhome.blogspot.com/
Това е любимият ми блог, с който пия кафето си почти всеки ден.

# 1
И аз съм пристрастена към него!  Heart Eyes Обожавам го! Така че се записвам в темичката и пожелавам тя да се напълни с много позитивни потребители и прекрасни вдъхновения за нашите домове!   bouquet

# 2
  • Пловдив
Тия с дизайниите, скандинавски и не само, се събират в темата "Интериорен стил по аматьорски". Там са останалите фенове на скандинавския дизайн.

# 3
  • Пловдив
Янтра знам за темата, следя я, но ми се искаше все пак да опитам с отделна темичка и то само за пристрастени към точно това движение в дизайна Simple Smile Повярвай ми, че дълго го обмислях преди да пусна тази. Не пускам теми във форума, но следя и пиша в тези, които ме интересуват. Предлагам да оставим тази и то времето ще си покаже дали е полезна и интересна на някой и дали вобще ще потръгне   bouquet

# 4
  • Пловдив
Е, коя съм аз, че да казвам какви теми ще има.

# 5

И аз към любителките на скандинавския дизайн, за съжаление вкъщи обстановката е далече от него. Обичам да си почивам, като разглеждам сайтове с такива интериори/екстериори, чистотата и спокойствието на белия цвят наистина са примамливи. Мисля, че ще бъде много приятна тема.  bouquet

Едни от последно разглежданите:

Скандинавски интериор

Чудни къщички

И тук ми хареса

И пак скандинавски....

# 6
# 7

Действа ми релаксиращо. Peace

# 8
  • In the shadows of my mind
Обожавам  Heart Eyes
Един ден така ще бъде обзаведен домът ми  Heart Eyes

# 9
  • Пловдив
Ей, супер, посъбрахме се Hug

Споделям тази много свежа трапезария на Daniella Witte. Много ми харесват тези стилажи за книги. Мисля че са много лесни за изпълнение и оригинални. Снимката е линк към статията в блога.

# 10
  • Велико Търново
Чудесна тема и много навреме! Hug
В момента подготвяме новата ни къща и тя ще е обзаведена точно по скандинавски Heart Eyes
"Малък гаф" направих с баните и тоалетните,но ще се преживее Crazy
Цялата къща е с бяла дървена дограма,стените навсякъде са бели,кухнята ще е състарено бяло,а подовете са дюшеме.Искаше ми се и то да е в бяло,но не успяха да го направят,а остана кафяво като интериорните  врати.
С интерес ще следя блоговете,които пускате!

# 11
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз тук! Hug
Хубава тема, обичам да разглеждам подобни сайтве/които сте публикували/, защото много харесвам скандинавски дизайн Peace
Предстои ми обзавеждане на хол и спалня, защото им правя ремонт в момента Peace
Част от мебелите са ни от Икеа, и много им се радвам и ги обичам.

# 12
И аз тук! Heart Eyes
Обожавам скандинавския дизайн, откривам него в мебелите на ИКЕА (обожавам и нея) и почти всичко в новата къща  е от там. Heart Eyes
Но за идеи ще бъда много благодарна. Всички блогове ,които пуснахте разгледах с удоволствие. Ще се надявам на още.  Grinning Hug

# 13
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте! И аз - силно пристрастена. Откакто преди няколко години търсех идеи за ремонт, се загледах в подобни сайтове и не мога да им се наситя. Опитах се да постигна подобно излъчване, но пусто, не става. Голяма част от снимките, които се пускат из нета, са от този сайт.
http://www.alvhemmakleri.se/
Те са агенция за недвижими имоти, които реновират апартаменти и след това ги продават. Няколко прекрасни млади дизайнери, следват единен стил с известна индивидуалност. Всяка седмица пускат нови апартаменти в рубриката Hem till salu (каквото и да значи това - не знам шведски), но им се любувам. Все мисля, че нямат какво ново да предложат, и все ме изненадват.

# 14
merybo , благодаря за линка.   bouquet Страхотен сайт, изкефих се максимално.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт