Скандинавски дизайн

• 26 125
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
Ето ми го дивана, много е удобен... Картините ще ги премахна, имам едни черно бели, а тези  ще ги преместя горе в друга срая, за сега обаче са тук. Маса нямам, в момента търся, тази е временна... временна от 2м  Mr. Green

Скрит текст:

# 91
  • Варна
Danichka, браво! Определено докарваш скандинавската визия. Дивана изглежда невероятно удобен. От къде го купихте и кой е производителя? Много ми харесва и вратата на стаята. Моята на дневната е подобна, но дъб. Картините определено трябва да ги махнеш. С черно-бели фотографии ще стане супер, а защо не и над дивана да има също. Може ли да ни покажеш още снимки от помещението?

Аз май съвсем избягах от скандинавската визия, даже не мога да определя какъв ми е стила, честно.
Дом

# 92
Lady April, при мен има един проблем, живеем в момента в  UK за 1 година сме и на ММ не му се пръскат много пари за обзавеждане, тук като наемаш жилище е празно, има само кухня, хич не ми е по вкуса.... зелена  smile3511, обаче  нямам избор, не си струва да влагаш много за нещо което не е твое и не само ами знаеш, че скоро ще си заминеш.
Твоята кухня е разкош, точно такава си представям да имам, само бих сложила остров в средата, мечта ми е, имам един приятел, който има с остров, всеки път като ходя в тях и очите ми падат Heart Eyes
И бих искала хладилник с тия 2те врати, не знам как се казват.  Това е само искане (няма да стане скоро). Много ми допада разделението за книги  Heart Eyes разкошно е.
Банята ти също ми харесва, цветовете и не е от типчните  бани  Laughing
Само едно ме притеснява, като се къпете не става ли всичко във вода?
Столовете в кухнята  Heart Eyes са чудни, завесите в спалнята също... много смело решение и добър избор.
Моите завеси тука, са от апартамента, не са мои и няма да ги сменя. Аз им свикнах вече Rolling Eyes
Поздравления за красивият апартамент, който си обзавела.
Детайлите придават неповторимост.
Не видях никъде диван или може би не сте искали, то не че е задължително.
Сега ще заснема стаята, а картината с Айфеловата кула ми е любима и съм я сложила там временно, докато измисля нещо някъде, не ми се иска да пробивам дупки из апартамента, затова ги подпирам някак картините, което пак не  е ок. АМа компромисни варианти.

# 93
В момента имам само тези фотографии подарък от приятел фотограф.
Скрит текст:

# 94
  • Варна
Danichka, много приятно у вас, уютно. Килимите, ако са Икейски, сподели им името. Наистина в твоят случай не си заслужава да правиш нищо. С фотографиите ми харесва повече, само да бяха и по-големи. Дори и подпрени, пак си е много хубаво. Има много примери така в нета, хич не е компромис. Екстра си е!

Благодаря за хубавите думи. А диван и други работи от жилището не показвам, защото се нанесохме скорострелно със старите квартирни мебели, които си мъкнем от 10 години и сега всичко подменяме лека полека. Иска ми се наведнъж, но заради една кофти ситуация със строителя на жилището, парите за обзавеждане си отидоха ей така.  Sad

Банята наистина се мокри цялата. За съжаление не преценихме големината на душ пространството правилно и сега не можем да поставим параван. Ще се удряме в него. Вече поръчах един малък статичен само от страната на шкафа.

# 95
Lady April, много ми допадат нощните ти маси в спалнята Heart Eyes красота
Кофти, че се мокри банята... ама понякога човек не дообмисля нещата, иначе е  много красива...
на мен ми се е случвало много пъти хареса ми нещо, после не уйдисва както искам, даже ме хваща яд защо не съм се замислила предварително, същото ми се случва в момента с бюрото в хола.
ИКЕЙСКО, много ми допада, адски много си го харесвам, побира ми книгите и всичко, но ММ е 2 метра и иска като седне на стола да си опъне краката, но бюрото е на стената и няма как... и сега ми пили мозъка да продаваме това и да купим на ъгъл... обмислям.
Ето го:
http://www.ikea.bg/home-office/Desks-and-tables/Desks/Desks-for- … ters/46219/47350/Килимът ми е втора и са 2 еднакви ИКЕЙСКИ момичето от което ги купихме ги беше купила преди 3м. но напуска UK  и ми ги продаде, та аз съм ги сложила един до друг и е като един огромен.
ÅDUM килим размер - М
Много съм доволна това ми е ИКЕЙСКО в хола, трябва да го пренаредя и да махна розите... ама  Mr. Green си стоят, знам, че не са ок ако искам да се предържам към Скандинавия, а те са по провансалски...
http://www.ikea.bg/dining-room/Dining-storage/Console-tables/4655/5786/
Ето го бюрото, преди да махна картините, но ме домързя сега пак да го снимам, относно черно белите фотографии, 100 пъти по яко ще е ако купя 2 големи или 1 ама...днес ММ ми каза, че ще сме до края на годината и ми уби мерака да купувам.
Скрит текст:

# 96
Мислих да си купя шкаф за обувки, но така или иначе не си харесах и така остана във времето.
Сковахме с моя мъж една етажерка и на долния рафт слагаме обувките.
Намира се до входната ни врата.
Скрит текст:
Първоначално беше така:

след боята

За 5 паунда си го направих и съм доволна

# 97
  • Пловдив
Много е идейно 😊 И ние още нямаме шкаф за обувки.

# 98
Харесва ми шкафа за обувки. Вчера пак се любувах на един нетрадиционен /не е обзаведен в бяло/ скандинавски апартамент
http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu/obj17735_1408879160  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт