Скандинавски дизайн

• 26 119
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ти labrex Hug
Писах тук, понеже е по тясно свързано с това от което се вълнувам, но ще пробвам и там Simple Smile

Много ог момичетата, пишещи в другата тема, харесват скандинавския дизайн. В предни теми имаше страхотни образци на обзаведени апартаменти в тоя стил. Всъщност и в последната сигурно има, нямам време да търся в момента. Peace

# 76
  • Пловдив
danchika правим кухнята и дрешника сега. Планираме до два месеца да се нанесем. Относно диваните и аз не мога да харесам нищо. Преди време си бях харесала един на Cotta но тъй като е от старите колекции и сега не мога да го открия. Беше точно това, което търся, но не го купих тогава защото не бяхме още приключили с ремонта. Ако попадна на нещо ще пиша.

# 77
  • Варна
Аз съм се опиентирала към диваните Кивик на Икеа в тъмносиньо - двойка и тройка. Карлстад също ми харесват.

# 78
Клео,ние живеем в Англия, тук търся диван.
ще ми е интересно да видя нещо готово от вашата къща Heart Eyes
Харесах си тази маса, 2-nd Hend £165.00
но без диван маса няма да купя, маси по- лесно се намират

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 01:23 от danchika

# 79
  • София
Danchika, масата е разкошна  Heart Eyes
На теб какви са ти изискванията към дивана, как си го представяш? Макар, че едва ли ще съм ти полезна със съвет за магазини, щом си в Англия  newsm78
Ако можеш, дай малко примерни снимки на мечтания диван.

# 80
  • Отвъд алеята зад шкафа
Клео,ние живеем в Англия, тук търся диван.
ще ми е интересно да видя нещо готово от вашата къща Heart Eyes
Харесах си тази маса, 2-nd Hend £165.00
но без диван маса няма да купя, маси по- лесно се намират

В http://www.made.com/sofas-and-armchairs търсила ли си? Мои приятели си поръчаха диван и клесла, много харесват дамаските им.

# 81
Има ли я тази верига магазини и в България?

http://www.scandinaviandesigns.com/

# 82
  • София
Според информацията, предоставена в сайта, за местонахождението на магазините им - не.
http://www.scandinaviandesigns.com/location

# 83
  • Пловдив
Интересен блог с интериори от мен http://lowehome.tumblr.com/
danchika масата е чудна  Simple Smile много ми харесва, но наистина изчакай и я купи последна, за да си сигурна, че ще се впише. Обещавам да споделя нещо от дома ми и аз. Засега всичко, което имам за показване са пердетата Simple Smile но пък те са за преправяне. Нещо объркахме размерите ли или ... незнам, но станаха криви Simple Smile ужас. Но това не е проблем, ще го оправим Wink Снимки ще показвам когато поприключим, но вобще не са за тази тема. Домът ни няма нищо общо със сканди  Laughing Има и толкова детайли, които объркахме или избрахме погрешно от бързане и недообмисляне ... но нищо. Решихме, че по нататък ще ги оправяме, че вече нямаме търпение да се нанесем.

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 18:14 от >> kleo <<

# 84
Здравейте, мацки!
Аз също ще боядисвам в светло сиво целия апартамент. Купихме латекса, надявам се да ми хареса и на стените как е. В коридора ще е една идея по-тъмно. Ламинатът е дъб светъл и топъл цвят. И сега големият ми проблем........... ooooh! Исках да слагам бели врати и бели подови первази. Но се оказа, че това нещо излиза майка си и баща си. Още повече, че ние имаме един голям овал от 10 метра, за който трябва да се купи специален перваз. Та само первазите са около 1000 лв. Вратите и те около 2000 и нещо и съм на път да се откажа.  Tired Tired Tired Скандинавската ми идея, започва да губи

Ама как первази 1000 лв.?
Первазите може да са обикновени летвички, не е нужно да са със стандартният первазен профил, както в България се прави.
Моите в странство, като ги разковахме се оказаха най-прости дъсчици, които аз си боядисах първо бели, но тъй като дъските не бяха равни и гладки, а едни релефни се оказа, че събират много прах. Затова в повечето стаи ги боядисах черни, черни са ми и вратите.
Ето ти тук една идея, как да ги направиш по-интересни и по-високи без много средства.
первази

Поне дървен материал в България има много и не е скъп.

А, первазите, рамките на вратите, рамките на прозорите би трябвало по правило да са едни и същи.
(Правилото на аксесоарите.)
Затова и изглежда добре в апаратамента, който си показала.

# 85
  • Варна
Мелани99, тогава когато писах това, исках всичко да е както трябва и се оказа, че само една фирма във Варна предлага бели первази, вкл. и за овал. Те ми дадоха такава оферта.

После като се нанесохме и ми се успокои главата малко, ми стана ясно, че можех и да измисля нещо, но вече беше късно. Вече мина повече от половин година от както сме в жилището и започва да ме хваща яд за много много неща.

# 86
  • Отвъд алеята зад шкафа
Lady, за овала не знам, но моите первази от МДФ изобщо не са толкова скъпи. Единствено съжалявам, че не взех с размер 15 см, а с 8 см, т.к машината на нашия майстор може да реже под 45 градуса само до 8 см. Така че все още не е късно да имаш това, което искаш.

# 87
Lady April , споко!
Винаги така става!

Но може ако се наканиш някой ден да побоядисаш тук-там това, което не ти харесва и да смениш някои неща.

Важното е да сте щастливи и да не се стягаш за дреболии.

# 88
Харесах си 2 дивана, на другият ден с ММ заминаваме да ги купуваме, някой ни изпреварил.
И си купихме ъглов, защото не ни се чакаше повече... утре ще снимам да ви покажа.
Вие до къде докарахте с обзавеждането?  Laughing

# 89
Страхотна тема .
Много мой стил и точно в такъв стил ще е новият ни дом ;оригинално тъмно дъбово дюшеме , бели и сиви стени и бяло , сиво и черно в мебелите. Кухнята ни ще е Икея с бял гланц и черни плотове .
Ще следя за идеи ,огромно благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт