Скандинавски дизайн

• 26 119
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
За сега вървя на прав път.  Laughing

# 61
  • Пловдив
Браво, това да се чува  Simple Smile Аз малко поугодих на ММ и ще слагаме лек цвят на стените, но почти незабележим Simple Smile Ами неможе и той ще живее там и нама как. Каза, че му е много офисно това бяло и няма да свикне, все едно си бил в офиса 24/7   newsm78

# 62
Ние за стените сме се спряли на светло сиво, дано и на живо да е така, че ме е страх да не стане много тъмно.

# 63
  • Пловдив
Светло сивото е чудесен цвят, поздравявам те за избора. И аз много исках него в началото, но ще правим ( най - накрая вече избрахме ) сива кухня със светло кафяв дървен плот и ще стане много сиво при нас. Иначе за боите знам, че е добре да нанесеш на някаква бяла повърхност и да погледнеш после на дневна светлина. Така се добива най-пълна представа за цвета. А, най-добре е да ти смесят възможно най-малко количество от цвета, който си избрала и да пробвате направо в дома ви на стените как е и дали е това, което искате. Така дори и да сгрешите ще е с малко количество боя, а и майстора ще го оправи веднага. Аз си мисля за хол, трапезария и бокс ето това.

Ето тази палитра ми е фаворит и само чака ММ да я одобри  Simple Smile

# 64
При нас цвета, който си показала е в спалнята. Една от стаите, където има скосяване ще е бяла, всичко друго сиво. Като стигнем до боядисването ще помоля първо за малко мостра, че за сега само каталог гледам.

# 65
  • Пловдив
Май дори и с цвят по стените сме си в сканди стила  Laughing

# 66
  • Варна
Здравейте, мацки!
Аз също ще боядисвам в светло сиво целия апартамент. Купихме латекса, надявам се да ми хареса и на стените как е. В коридора ще е една идея по-тъмно. Ламинатът е дъб светъл и топъл цвят. И сега големият ми проблем........... ooooh! Исках да слагам бели врати и бели подови первази. Но се оказа, че това нещо излиза майка си и баща си. Още повече, че ние имаме един голям овал от 10 метра, за който трябва да се купи специален перваз. Та само первазите са около 1000 лв. Вратите и те около 2000 и нещо и съм на път да се откажа.  Tired Tired Tired Скандинавската ми идея, започва да губи блясък така.  Tired
Какво мислите за такива первази и такива врати в тон с ламината?
http://eos-bg.com/web/?p=1508

Пък с другите елементи и бялата ми кухня с дървен плот да си продължа скандинавската линия. Дали ще стане?  newsm78

# 67
Lady April, това, което си показала, ми харесва. Иначе и аз съм луднала по бялото, само дето вкъщи нещо не ме подкрепят много-много. Мисля, че, ако копи/пейстнеш постинга си в тая темичка, ще получиш повече предложения и идеи. Аз дори на тези панели се чудих дали няма да свършат работа, става имитация на врати Крафт Мастър и да направя бели нашите стари, защото иначе наистина излиза доста солено, особено, ако се правят повече неща в жилището. Все още си се чудя........

# 68
Lady April, да, белите первази идват повечко.
Ето с крафт мастер врати, обикновени первази, близки до ламината.

# 69
  • Варна
Лоренца, благодаря за снимките. Аз мисля да се водя по този апартамент, който показах. Надявам се да не съжалявам. Та под, первази, врати и плот на кухнята - дъб. Останалите мебели и изобщо основни цветове ще са сиво, бяло, черно. А вече цветните акценти ще си ги сменям според настроението. Надявам се, да се получи. За вратите решихме, че пари ще се дават, но за первазите не мога да се пречупя.

# 70
Lady April, на мен ми харесва това, което си показала. Не знам от какво ти трябват вратите като материал - имаше подобни, на много добри цени в Бриколож, ако не се лъжа, но на мен ни ми паснаха като размер. Ние направихме вратите от масив, защото ММ държеше да са дървени. Вратите са лакирани, но са в естествен дървен цвят, а ми се ще да ги направя бели. Идеи?

# 71
Момичета, никакви не пишете.
В момента се опитвам да обзаведа къщата ни в Скандинавски стил, търся си диван... големи мъки да намеря...
Клео, докъде стигнахте със ремонта Simple Smile

# 72
Виж ви Икея за дивани.

# 73

danchika, ако искаш, прехвърли се в тая тема. Не пиша в нея, само я чета, но момичета дават чудесни съвети по отношение на дизайн и къде има съответните мебели, осветителни тела и т.н. Peace

# 74
Благодаря ти labrex Hug
Писах тук, понеже е по тясно свързано с това от което се вълнувам, но ще пробвам и там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт