До многодетните мами! 2

• 20 777
  • 400
  •   1
Отговори
# 270
Гале, ЧРД! Много щастие,любов и здраве! Богатство не ти желая,защото всички които сме тук сме богати! Да имаш сили и търпение при отглеждането и възпитанието на богатството!!!!..... И да почерпиш! За 24.05. смятате ли да ходите към Дч?Аз почти 100% ще съм тогава там и ако искаш да се видим!

# 271
Теди, Бабо Цоцолано,
благодаря ви за пожеланията.   bouquetДнес прекарах един много объркан ден, но карай да върви. В крайна сметка нищо страшно не е станало. Просто съсипах сумати дрехи докато ги прах, обаче здраве да е. Crazy Много шантав рожден ден.

# 272
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 easter ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ  easter
И аз да поздравя рожденичката!В последно време не ми остава време за форума,много ми са ангажиментите,но до ден-два съм на линия!
Рени,хубави дечица-да са ти живи и здрави!

# 273
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мамчета Whistling къде сте? easterИзпоначупихте ли яйцата или има още easterВ къщи останаха около половин кора,но утре ще им я дам да я унищожат и после на яйчена салатка със зелен лук и ракийка Drunk

# 274
gal4e, ЧРД и от мен!   party023 newsm59Макар и на патерица, желая ти много щастливи дни занапред!

# 275
Зрасти , смели мам4ета с 3,4 и пове4е мъници.Аз също имам трима сина на 10г,7г и бебо на по4ти 11м.Та..искам да се обърна главно към мамите с еднакви деца моми4ета или мом4ета не ви ли е яд когато някояй ви каже-"Ау, ти сигурно си искала моми4е/мом4е затова си си родила 3-то"или друга култова реплика- "...сигурно си карала цветна бременност с третото...",иди им обяснявай,4е си го искал това дете.Направо като ги 4уя такива ми иде да #2gunfire box. П.П-сори за 4-ките ама нещо се скапва компа.                                                                                                                                                                                                                                                                                   

# 276
Добре дошла при нас  Hugрапторка//ако съм го прочела правилно.Мойте са момиче,момче,момиче и коментарите са аааааааа сега нарушихте баланса с истърсака /и подигравателно/май скоро време може и да го спазите пак ако ви се роди още едно момче

Абе нека си говорят кво ти пука .Да са ти живи и здрави юнаците и да те радват Laughing

# 277
Здравей Рапторка,
добре дошла. Аз съм майка на три момчета. Да ти кажа честно не се дразня от такива изречения. То при нас си беше точно така. Не, че бяхме разстроени, когато разбрахме, че бебчо ще е момче, но много ни се искаше и една малка госпожица. Не обръщай внимание на такива приказки. Хората просто трудно разбират желанието за повече от 2 деца.
Аз пък най-много се дразня като ми кажат, че съм майка-героиня. Ей, направо излизам от кожата си. Какво пък геройство има в това? newsm78 Искаш деца, имаш ги и това е. Според мен геройството е свързано със саможертва някаква. Аз като жертва ли им изглеждам Tired?!

# 278
  • София
Добре дошла и от нас,Рапторка! Hug
Да са ти живи и здрави всички мъже у дома!Много хора искат момчета,а нямат.Не ги слушай тези приказки,вие нали сте си добре... Laughing
Хайде до скоро!

# 279
Рапторка,добре си дошла у дома! Защото тази темичка си ни е един дом - заедно на именни дни,заедно на ЧРД,заедно в тежки моменти ......

а току що научих,че най-добрата ми приятелка ще има второ детенце - супер,а ако знаете колко отлагаха - 11 години. И се е зарекла ,че след второто ще има и терто - с малка разлика!!!!!!

поздрави и все такива новини!!!!!!

# 280
Рапторка, добре дошла и от мен!  bouquet
Репликата съм я чувала обикновено във варианта:"А, карали сте до момиче!", нали при нас е "тримата братя и златната ябълка". После, като стане ясно, че момичето е най-голямо, следва  Shocked Пълно неразбиране.
Чувала съм и по-обидни неща. Докато бяха по-малки, дотърчи някое от зверчетата, омазано от игра и се намери доброжелател да каже: "Ще го миете ли или друго ще правите?" Уж на шега, де.
Абе какво да говорим, мъжът ми има по-голям син от първия си брак и когато се роди дъщеря ни, свекърва ми му рече:"Браво, сега си имаш и момиче, и момче! Друго не ти трябва." Добре, че той беше на моя акъл!

# 281
  • sofia
Здравейте,
Намерих ви благодарение за Цвета и се надявам да ме приемете въ в вашите редици Simple Smile.

# 282
Добре си ни дошла  bouquet

# 283
  • София
Добре дошла,Нами!  bouquet

# 284
 PeaceЗдравейте, момичета! Много се радвам, че попаднах на вас. Моичките са четири. И при нас така: "До момче ли карахте?". До някое време си правих труда да им обяснявам, че само момчето стоя 3 дни без име, защото бяхме измислили само имена за момичета, но след това престанах. Сега започнах да уча висше (нали всичко върша отзад напред - когато другите учат аз раждам, когато те раждат аз уча). Hug
Сиси 29.01.85г.
Милена и Николета 05.10.88г.
Александър 20.07.94г.

Общи условия

Активация на акаунт