До многодетните мами! 2

• 20 779
  • 400
  •   1
Отговори
# 255
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз си ги фотографирах тез моите торти ,но немога да си ги изтипосам тук Crossing Armsявно трябва да намаля снимката  Sad ама като незнам как ooooh!Нека мине Великден  easterи да се видя малко със свободно време -ще ви черпя по парче от всичко  easter
Цоцоланке,дано неприятната новина е нещо което е поправимо  Hug
hella   Flowers Bouquet какви са тез извинения мила ми съгражданко sunами ти си с двата крака в нашият отбор-леко и безпроблемно раждане ти желая!!!

# 256
  • София
Hella,добре дошла!Страхотна новина за още една любяща мама!  bouquet

Майче,да ти е жив и здрав любимия(с малко закъснение)!Да продължавате да се обичате и да живеете в мир и веселие! nbirthday nbirthday

# 257
Рени, детска градина в квартал Младост устройва ли те? Имам нещо предвид и мога да проуча.

за "Моряче"ли става въпрос?Ние преди живеехме в Младост и каките ни ходех а там- смело твърдя че това е най-страхотната градина във Варна ,със най-страхотните учителки  Hug но сег асм ев център а и ни идва много надалече- н аоколо 20 мин път  е а като сложим и сутрешните задръствания-трябва да тръгнем поне 30 мин по-рано което означава че аз го будя в 6.30  а той  е толкова труден със ставането... Embarassed   но ако никъде другаде н ени огрее- ще пътуваме,какво ще правим...Вчера таткото чак  в общината задейства връзките за едната детска градина...то май е по-лесно  да те приемат в Харвард отколкото в детска градина в центъра  на Варна... #2gunfire
А и в яслата ни изненадаха много"приятно" Cry- май месец можело  да го водим само д ообяд защото тригодишните юни ги изписват и нямало новите къде да спят сега...незнам има ли право  завеждащата да ми наложи кога  да го взимам но другия месец усещам че ще влизам в конфликт....Ето затова ни трябва  сдружение - д ани информира за правата ни и и да ги защитава  в такива ситуации...аз не мисля че е нормално в нормална държава една майка на 4 деца и то работеща да няма привилегии при приемането на децата в ясла  и градина...а т о става обратното- понеже сме освободени от такса като четвърто дете- н е н и искат никъде- предпочитат някой който ще си плаща такса... и накрая з а да ни приемат ние плащаме цялата такса за 4 год че и отгоре във вид на спонсорство...

# 258
Здравейте мили мами! Извинете, че се включвам "неканена" в темичката ви, но всъщност тайничко ви следя от по-вече от месец. Не мога все още да се присъединя към вас, но живот и здраве - през септември ме очаквайте. Reni ми е пример в живота в това отношение и може би наистина ако не бяхме толкова близки с тяхното семейство, да ги гледаме как се радват на многото деца, не знам дали щях да се престраша за трето, макар че винаги съм искала. Може би щях, но след дълги умувание. А мъжът като разбра, че съм бременна за мое успокоение каза: "Щом те се оправят с 4 , защо ние да не можем да се оправим с 3".
Поздрави на всички многодетни майки, да са ви здрави децата и много да ви радват( макар че и доста ви ядосват май). А ...забравих - и мъжете много да ви помагат, че без тях за къде сме! newsm10

да се направя и аз н а"стара пушка" #2gunfireи да те поздравя с добре дошла...  bouquet
то както нямаме време да се виждаме Cry-поне тук да се срещаме Joy

# 259
здравейте, мами!!!
 Rolling Eyes
ооох как ми липсвахте, ама почти един месец не съм ви виждала...
мойте бяха болни - ВСИЧКИ - един по един, тати, бати и запетайките... после дребните ги повтори, потрети, оказа се че имат пневмококи /само леа/, та и това лекувахме, после гъби в гърлата от антибиотика...  накрая и аз се сгромолясах /иначе не боледувам изобщо, но тия ми изпиха кръвчицата/ ooooh!...
по едно време нямах нет, а после - компютър... направо бях луднала.
сега даже нямам време да изчета всичко, но ви пращаме много целувки и в желая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, много здраве, усмивки и любов!

получила съм някакъв  въпросник от асоцоацията, който е трябвало да изпратя, но съм изпуснала срока... ако намеря време - ще го пратя, де.

# 260
Вярно си видяла зор. Хайде, да свършва лошият период и да запролетяваме истински!

# 261
Просто дърпам темичката ни малко напред.

Току що четох за клуба на многодетните - то така като гледам май само ние не сме членове   Sick   Sick Embarassed  Embarassed  Какъв срам,какъв позор!!!!!! Да се порицае Баба Цоцолана и фамилията и! #2gunfire #2gunfire

Иначе мамамила и всички останали - такива лоши новини и дни вън от нашите семейства!!!!!

Хубави и радостни почивни дни!!!!!!!

# 262
Бабо Цоцоланке, нали знаеш, че те обичаме?

# 263
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 264

Во истина воскресе!
много здраве и много усмивки на всички вас!
весел празник!

благодаря ти  за снимките-просто няма да ми се размине едно голямо черпене Hug

# 265
  • София
Христос воскресе!
Да сте живи, здрави, весели и хубави!- както казва моята Боряна когато поздравява някого. И много, много любов !

# 266
Честит празник на всички!

Боже, Рени, какви хубави деца! Пу-пу, да не ви е уроки!

# 267
  • София
Христос  възкресе!

Момичета,пожелавам на вас и целите ви домове много здраве и любов!

Рени,наистина децата ти са прекрасни!

С обич от нашето семейство! Laughing

# 268
Христос възкресе!
Мир и любов на всички желая!
Рени, какви деца си родила само, браво!Много са красиви!Да са ти живи и здрави!

# 269
  • София
Честит  рожден  ден,Галя!Бъди здрава и щастлива! nbirthday cheers bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт