Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 609
  • 645
  •   1
Отговори
# 450
Вчера гинекологът ми каза, че е нормално през бременността да има СЪРБЕЖИ ПО ТЯЛОТО. Така че и моите оплаквания за алергия са били напразни. Все пак ще посетя и алерголога да потвърди опасенията ми, да не се окаже, че имам алергия към упойки, препарати или подобни...

МОРЕ - Опасно ли е в 8 месец да се ходи на плаж, разбира се късно следобед или много рано сутрин, когато слънцето е слабо?

ОТВОРЕНИ ВРАТИ: Има ли желащи за Отворени вратти в Шейново на 9 април и в Токуда - на 30 април? Може да сформираме групичка, за да ходим заедно.

УЧИЛИЩЕ: Коя от вас иска на лекцията за подготовка за раждане, бебешка кожа и кърмачета на 8 април в Capella Play na The Mall от сп. "9 месеца"? Дишане по време на раждането, лактация, бременност - коремни болки, спазми - на 29 април на същото място?

В мола на Стамболийски пък се предлага на 8 април Кожа на бременната, а на 7 май Първите 40 дни на бебето. Хомеопатия.
Аз бих се включила за Шейново, че Токуда малко скъпичко ми идва

# 451
Здарвейте Мами! И аз се записвам да ви следя. Моя термин е на 4 юли и така съжалявам че до сега не съм ви намерила  Hug

# 452
Мами, спешна консултация. Тъкмо влизах в банята и когато си свалях бельото нещо слузесто като гъст сопол изтече. Какво може да е това?
имах същия случай на няколко пъти,нищо което да те притеснява  спкойно и аз реагирах като теб

# 453
Meжду другото и аз скоро си мислех за кума ти MAMA_SANCHO тъй като и около мен има подобен дразнител. Докато бяхме студенти с моя мъж, една година бяхме съквартиранти, и той е от нашия град. Та щото ние сме доста голяма компания, от които аз и още едно момиче сме бременни и обичахме  да излизаме да се позабавляваме, танци, алкохол, домашни купони и т.н. Изказванията му са по скоро от съжаление, като при последното си такова не се стърпях и му казах, че ми е писнало от неговите коментари и че много ме дразни  smile3512 Още помня как ме вбеси с първото си изказване като разбра, че сме бременни с другото момиче. Бяхме на общ РД и си пием сокче и си говорим за бебешки работи и се радваме на бременността и той се внедрява между нас и цитирам: Иииии сега що забременяхте и двечките, няма да може да пиете алкохол и да дойдете с нас на дискотека!  Едвам се сдържах тогава, ама вече знае, че трябва да си мълчи. Сега почна да отправя коментари към ММ, бях накарала ММ да хвърли една хартийка от масата и той: А така робе, слогувай! и се подхилква самодоволно  smile3515 Може би го прави защото е неангажиран в момента, въртеше любов с две момичета и накрая остана сам. Та си мисля, че просто завижда  newsm78

Здравей мамче Simple Smile абе такива мъже и аз не мога да разбера .Умишлено дразнят а после се оправдават че се шегуват особенно приятелите на ММ.И според мен завиждат.Постоянно те изкарват виновна едва ли не че не излиза или му правиш фасони а ти гледаш как да не го задържаш много около теб.Като че ли имат сранно мислене или като малките деца.Та аз си излизам по клубове и пия коктейли с приятели или ММ ти защо не ходиш?  newsm78

# 454
  • Телиш/Плевен
sweetpie, спокойно, не мисля, че имаш повод за притеснение. И на мен ми се случва от време на време, явно е някакъв секрет, който трябва да си изтече, както отбеляза Elfita. Хубаво е, че си се посъветвала и с лекар; предполагам, че няма да се наложи да ходиш до болницата. Peace

arin4eto_93, добре дошла и лека бременност до термин!  bouquet

newsm23 Предложения за заглавие на следващата тема:
Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта.
Навън лалета цъфтят, юлските сърца силно туптят.
 hahaha Юлските майки много се вълнуват – бебешки дрешки и колички пазаруват.

# 455
]arin4eto_93[/b], добре дошла и лека бременност до термин!  bouquet

[/quote]

Благодаря! Хубава тема и полезна.

# 456
Ох, аз през цялата бременност до сега имам засилен секрет, но това си беше слузесто топче и затова се шашнах.

# 457
Ох, аз през цялата бременност до сега имам засилен секрет, но това си беше слузесто топче и затова се шашнах.

не се шашкай рано ти е  :Р

# 458
Здравейте момичета - познайте кои не може да спи - в един отидох до WC и край - не ми се мисли как ще изкарам днес и утре с тази тежка програма  Sad

Санчо, я ни го покажи тоя ваш кум на снимка! Вече имам чувството, че го познавам, а не мога да го свържа с образ  Laughing
Иначе ти си направо неуморима! Искрено ти се възхищавам! Моят КПД, особено в момента, се доближава до нула...

Бих постнала снимка, но не се знае кои гледа тук, тъй като достъпа  е неограничен така че ще ме извините , но ще пропусна. 

Иначе и моето КПД се е намалило, но понеже тези дни съм по-добре и съм се развреднила чк мъжа ми ми направи забележка днес като си дойде - чакай да ме видиш като не съм бременна - не се свъртам на  едно място Simple Smile

Да ви се похваля имам си много сладко комплектче за количката - възглавничка  с олекотена завивка.Включих се в една група във facebook в която се продават и разменят бебешки и детски неща и чат пат има и нови - и този е нов и  е без пари 7,00 лв -:-) .Ох тази количка - само на вас мога да си мрънкам - нямам търпение вече - днес я намалиха с още 10 евра и от първоначалните 289 вече е 259 - демек 510 лв - ох нямам търпение - искамммммммммм я Simple Smile Joy Joy Joy

Като заговорих за количката се чудя какво да правя с малкия - днес пак мрънка че искал той да се вози на количката, не искал бъги борд и бил мъничък като бебето и нямало пък само бебето да се вози . Напоследък все обяснява че е мъничък като бебето - сякаш го е страх бебето да не го измести . От друга страна въпреки това подхожда много мило към бебето без какпка злоба ( ама той си е такъв никога не съм видяла злоба в малките му очички- направо е добър до безобразие )- дори вчера ми почука на корема и му извика че го обичал - ей така по самоинициатива. Но ме тревожи това повтаряне от 2 -3 седмици - аз съм мъничък - преди си обясняваше че  е голям и откакто всички обясняват как бебето е малко и изведнъж и той стана мъничък- не искам да е нещастен от появата на малкото човече и незная как да подходя - моля мамите с опит да дадат съвет .

Ох аз ще ходя да свърша нещо полезно като да си измия косата до скоро мамчета Simple Smile

# 459

Спокойно - щом е само бяло и слузесто страшно няма - виж ако имаше кръв към него е друга работа .
Спокойно Simple Smile Hug Hug Hug има време още Simple Smile

# 460
  • Варна
MAMA_SANCHO ти не спиш посред нощите, аз пък рано пиле.. Последната седмица по-късно от 7ч май не съм ставала... Кукумицин. Crazy  Иначе за малкия - моя според ситуацията е малък(например не му се върви и иска мама да го носи), или голям(иска шоколад, пък той само за големи..  hahaha ). А ти защо толкова го мислиш какво ще правиш, ако иска да се вози, а не на бъги борда? Остави го да се вози, пък бебето в един слинг и готово. Аз даже така мисля да пробвам, без бъги борд/под. Само да не ми излязат кръчмарски сметките.  Joy
sweetpie дано всичко е наред. Струва ми се, че нямаш повод за притеснение, дано е така. За тапата така и не съм я виждала.  Laughing Не мога да изясня въпроса какво точно представлява. Но пък такива ситуации като твоята съм имала.  Wink Hug
Лале в дъжда цял поет си. Само да сложи Мимето анкета и веднага ще гласувам.

# 461
MAMA_SANCHO ти не спиш посред нощите, аз пък рано пиле.. Последната седмица по-късно от 7ч май не съм ставала... Кукумицин. Crazy  Иначе за малкия - моя според ситуацията е малък(например не му се върви и иска мама да го носи), или голям(иска шоколад, пък той само за големи..  hahaha ). А ти защо толкова го мислиш какво ще правиш, ако иска да се вози, а не на бъги борда? Остави го да се вози, пък бебето в един слинг и готово. Аз даже така мисля да пробвам, без бъги борд/под. Само да не ми излязат кръчмарски сметките.  Joy
sweetpie дано всичко е наред. Струва ми се, че нямаш повод за притеснение, дано е така. За тапата така и не съм я виждала.  Laughing Не мога да изясня въпроса какво точно представлява. Но пък такива ситуации като твоята съм имала.  Wink Hug

Здравей ранобудничке Simple Smile О няма да ги има тези филми с возене в количката на баткото - пусна ли го веднъж после няма слизане - или на бъги борда или пеш той да си решава - мен ме безпокои само да не се почувства по-малко значим иначе правилата му ги определям и не мърдам много много че иначе анархия Simple Smile Затова обаче искам да му взема и бъги борд седалка за да се чувства удобно и да не се чувства с по-малко внимание Simple Smile Така му наложихме от самото начало да си се вози сам на задната седалка на колата и той си знае че това е положението:-)- че иначе като тръгна някъде сама с колата и ако ми ревне ще ме побърка - сега дори гледаме да позатягаме дисциплината че както сама ще ги гледам ако му изпусна края няма да се справя.

Тапата на мен с баткото ми изпадна - тя е кървава слуз - като на мен ми изтече на два пъти. Няма как да я сбъркаш с бяло течение - отначало поне при мен беше малко и два часа по късно изпадна всичко и беше ясно какво е без капка съмнение. Това което описва sweetpie според мен е просто по силно течение.

# 462
  • Телиш/Плевен
Добро утро и от мен! Hug

О, благодаря за комплимента! Embarassed  Hug Нещо по нощите ме нападна "музата" и ето какво излезе. Laughing

MAMA_SANCHO, страхотно е комплектчето. Heart Eyes Хайде, много скоро да се сдобиеш и с желаната количка. Hug

Хубав ден на всички! Hug

# 463
Добро утро и от мен! По повод на изказването на кумеца на MAMA_SANCHO, моя началник какво ми изтърси като му казах, че чакаме момче: "Че то твоя мъж нищо не е направил. Работата е да посадиш краставица, пък да излезе кайсия.. ooooh!

# 464

Точно така трябва да се спазва закона от миналата тема  Mr. Green
Хайде майчета давайте предложения  smile3502

Общи условия

Активация на акаунт