Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
-
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Форумът обсъжда предложение за нов закон за студентската помощ, който е представен в парламента. Според информацията студентите ще бъдат задължени да представят доказателство за завършване на образованието си или да върнат получените средства. Не е сигурно дали този закон е приет, но участниците във форума изразяват интерес и притеснение по темата.
-
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
-
Какви са препоръките за закупуване и избор на бебешка количка?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?

Още помня как ме вбеси с първото си изказване като разбра, че сме бременни с другото момиче. Бяхме на общ РД и си пием сокче и си говорим за бебешки работи и се радваме на бременността и той се внедрява между нас и цитирам: Иииии сега що забременяхте и двечките, няма да може да пиете алкохол и да дойдете с нас на дискотека! Едвам се сдържах тогава, ама вече знае, че трябва да си мълчи. Сега почна да отправя коментари към ММ, бях накарала ММ да хвърли една хартийка от масата и той: А така робе, слогувай! и се подхилква самодоволно
Може би го прави защото е неангажиран в момента, въртеше любов с две момичета и накрая остана сам. Та си мисля, че просто завижда
абе такива мъже и аз не мога да разбера .Умишлено дразнят а после се оправдават че се шегуват особенно приятелите на ММ.И според мен завиждат.Постоянно те изкарват виновна едва ли не че не излиза или му правиш фасони а ти гледаш как да не го задържаш много около теб.Като че ли имат сранно мислене или като малките деца.Та аз си излизам по клубове и пия коктейли с приятели или ММ ти защо не ходиш?

Юлските майки много се вълнуват – бебешки дрешки и колички пазаруват.

Иначе за малкия - моя според ситуацията е малък(например не му се върви и иска мама да го носи), или голям(иска шоколад, пък той само за големи..
Хайде, много скоро да се сдобиеш и с желаната количка.