Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 655
  • 645
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Здравейте и аз да попитам нещо Simple Smile
Като се къпя се масажирам с гъба за премахване на мъртвите клетки масажирам и гърдите,но не зърната само около тях и се чудех дали така няма да предизвикам контракции.До сега не ми се е случвало,а го правя от много време Simple Smile
Благодаря ви предварително за отговора  Peace  bouquet

# 241
Мишелина, Авенсис каква лекция има утре в мола?Дайте повече инфо, моля.
3 април – Захранване на бебето. Кога е най-подходящото време да започнем и може ли да предпазим детето от хранителни алергии?
 Повечето бъдещи майки очакват с нетърпение момента, в който бебето им ще опита различна от кърма или мляко за кърмачета храна. От друга страна се тревожат - преглеждат схеми, чудят се кое да въведат първо, с какво да изчакат, от какво бебето може да получи алергична реакция. С нас ще разберете, че захранването не е сложна наука и има няколко лесни правила.
 Ще ви запознаем с Шуслеровата терапия, най-новия терапевтичен метод за лечение на бременната и бебето.

Ето това е темата в 10ч. горе на манджите Simple Smile ако искаш 9:45 долу на банката с мен и Мишелинка

# 242
  • София
благодаря за съчувствието момичета, аз не съм се шашнала но беше мнооого странно ей така от раз. mini_moni тази флебодиа за какво ти я изписаха за кръвотечението ли?

момичета в издирване на читав детски офталмолог съм, някой с идеи? изръшках половината форум и цялото гугле  Laughing имам вече някои нагласи, нооо събирам още?

# 243
Момичета имам един въпрос кам вас  newsm78:hug:

Казаха ми да се мажа със свинска маз за да нямам стрий, до сега бях много доволна ,но от снощи виждам тук-таме на корема и се плаша   ooooh!Sad кажете вие с какво се мажете??? БЛАГОДАРЯ ВИИИ  Heart Eyes

# 244
  • Пловдив
момичета в издирване на читав детски офталмолог съм, някой с идеи? изръшках половината форум и цялото гугле  Laughing имам вече някои нагласи, нооо събирам още?

Д-р Константинов,клиника Ден

# 245
В началото се мажех с Бепантен против стрии, свърши и сега се мажа с Tummy butter на Palmers. За сега, да чукна на дърво, нямам стрии.

# 246
За преждевременното раждане,и мен това ме плаши.Общо взето си намирам страхове за всеки етап,тамън мине едно и се успокоя и после друго ми хрумне Laughing Всъщност,моята лекарка каза,че при редовни прегледи,до голяма степен може да се предотвратят или овладеят нещата,но аз се плаша да не ми се спука мехура от нещо,ама се старая да си разсейвам мислите и да се настройвам положително Peace
За стриите,почнах да се мажа към края на 4-ти месец с Мама Дона на Чико,а от две седмици съм с олиото на Икаров.Засега нямам,но все си мисля,че няма да ме подминат,защото имам няколко от тинейджърките години...

# 247

Казаха ми да се мажа със свинска маз за да нямам стрий, до сега бях много доволна ,но от снощи виждам тук-таме на корема и се плаша   ooooh!Sad кажете вие с какво се мажете??? БЛАГОДАРЯ ВИИИ  Heart Eyes
С първата бременност се мажех с мас всяка божа вечер нямам нито една стрия на корема но имам на задните части (там не съм се мазала )не мога да ти кажа дали маста е  помогнала или си е до кожа и ген засега още не съм почнала, и се чудя дали да почвам ,тъй като вече се е разпънал корема веднъж.

# 248
Здравейте второаприлско,

С първата кокона се мажех с масло по съвет на свеки, е получих стрии, тя казваше че е била като   261uu, и акушерката й я посъветвала, нямала стрии, но тя е къде по-едра жена от мен. Сега се мажех с Палмерс лосион, но когато свърши имах само бадемово олои вкъщи (на цена 8 пъти по-евтино), вече около два месеца само с това се мажа и не забелязвам нови стрии, а както писах някъде по-нагоре коремчето ми е огромно. Дори си купих и кокосово масло, ама не го ползвам, само олиото. Важно е кожата да се хидратира.

# 249

Аз се мажа с изпробваната още от училището за родители Mum care /македонска козметика за бременни/, кремът редуцира стрии и целулит. Аз нямам стрии, но целулитът се заглажда видимо.

# 250
Значи ще трябва да си купя олио да пробвам  Thinking имам и още един въпрос пъпчето ми много е щръкнало чак ме боли когато се докосва плътно до дреха ooooh! при вас така ли е??? Heart Eyes

# 251
Моето още си е дупчица, по-плитка но си е дупчица. Не знам дали ще се покаже.

# 252
моето пъпче е вдлъбнато още  Simple Smile

# 253
Да се включа и аз Simple Smile
За мазането използвам Мустела Крем с двойно действие против стрии и засега поне нямам грам стрия ( дано и да нямам де), само дето ме сърби от време на време корема. Rolling Eyes, ама сигурно защото расте
За пъпчето ..ами моето си е вдлъбнато  Grinning

# 254
  • София
Моят пъп така и не изскочи предния път, предполагам, че и сега ще е така. Иначе е един разтегнат и по-плитък. Дъщеря ми като ме видя и се потресе "Мамо, колко ти е гаден пъпа!"  Mr. Green

Аз се мажех предния път със свинска мас, кокосово масло, пшеничено масло и някакъв лосион. Не наведнъж, разбира се Simple Smile Нямам стрии от бременността, но от пубертета, когато рязко надебелях, имам предостатъчно. За сега се мажа с разни масла предимно, замислям се дали да не забъркам известно количество свинска мас за разкош!!!

Общи условия

Активация на акаунт