Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 596
  • 645
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,с риск да оспамя темата малко ,но пускаме обща поръчка от тук

http://www.clothingattesco.com/baby/bodysuits/icat/baby-bodysuits

Има страшно намалени и страхотни бебешорски  неща ,ако някой иска може да се включи
Условията са 2,90 за лира, с включена доставка до Бг. Ако някой иска да ми пише на лични  Hug
а аз само да попитам кодче за теското ще се ползва ли, или си е стандартна доставка?

# 301
Woow 2,90 за лира ми се вижда много на мен.Още повече,че за поръчка над 50 паунда е безплатна доставката до адрес в Англия и от там с бг фирма,която взима 2,50 за килограм......Ама всеки сам си преценява ......

# 302
Woow 2,90 за лира ми се вижда много на мен.Още повече,че за поръчка над 50 паунда е безплатна доставката до адрес в Англия и от там с бг фирма,която взима 2,50 за килограм......Ама всеки сам си преценява ......
  202uu

# 303
Ох,момичета - сърбят ме ръцете да започвам да пазарувам за бебка.Успях да спестя два поредни болнични и имам достатъчно пари за повечето неща,ама май е рано....пък и си бях обещала,че няма да бързам Confused Хем ми е хубаво да си пъча корема по улиците гордо,гордо..хем искам вече да става юни и да излиза мъничето  newsm53

# 304
mini-moni що юни бе? Аз моите съм казала, че преди Еньовден не ги пускам  Laughing Глася ги даже за Джулай Морнинг.  Laughing
Това, че доставка над 50 паунда от АСДА е безплатна не го знаех  newsm74
И на мен много ми се пазарува, но сега точно съм във финансов колапс  Laughing Последно си поръчах да ми донесат от mothercare комплекта на Авент със стерилизатора и помпата, плюс разни чорапленца за малката и така профуках 200 кинта.
Момичета, не мога да намеря кокосов матрак 60/110 . Харесвам много Havana на Бертони, но той е 62/110. Кошарите лесно ще ги направим 62 см ама после като окъсее матрака няма по-дълги  с тази ширина  #Crazy

# 305
Здравейте.Аз вчера бях на преглед и моето момченце тежи 950гр,много ли е за 25+5.Доки вика шииката ти е огромна измери я 4,75 и вика повече разходки,е как като ми е зле през повечето време,но ще дам всичко от себеси,щом е за бебчо.Иначе има сащото чипо носле на баща си,май на него ще прилича   Laughing Приятен ден на всички.

# 306
VeryMe Ха де , и аз не знам защо юни  newsm78 все си мисля,че ще е тогава някъде,въпреки,че термина ми е 15.07 ,а бебка от началото върви седмица назад,което го измества след 20-ти юли..ама с тоя серклаж,с тая отворена ,фуниевидна шийка ....стане ли 10-15 юни и ще ми падне камък от сърцето,че съм устискала до тогава  Peace Сега ставам и заминавам да зяпам по магазините за бебешки неща  newsm47

# 307
  • София
ето ме и мен
снощи да се похваля бяхме на промоцията на рио - 2, понеже мм е актьор, и дублира и филми, та имахме покана. беше супер яко, филмчето и първата и втората част са много сполучливи и стават за всякаква детска възраст.

dona_78
радвам се за резултатите, само така да сте, грам не е важно колко грама е беб, важнот ое да си върви ок за седмиците  Hug

VeryMe за чистенето мила и аз викнах жена за прозорците, а за всичко останало се сгърбих сама, но да ти кажа, няма да повторя, ще си викна хора. проблемът е че тази жена преди се занимаваше професинално, а сега вече не и идва на приятелски начала, но почва да ми е неудобно, та събирам инфо и за това  Hug за харченето - не ми говори просто.... аз не за бебето а за дребния, нещо ме е обхванал ужаса че пак може да остане без дрехи и сега като видя промоция и влитам и купувам занапред. преди си помагах така, и явно в някакъв момент съм спряла, за да се наложи изведнъж пълно обзавеждане, и сега ме е страх да не стане пак така Rolling Eyes

# 308
VeryMe Ха де , и аз не знам защо юни  newsm78 все си мисля,че ще е тогава някъде,въпреки,че термина ми е 15.07 ,а бебка от началото върви седмица назад,което го измества след 20-ти юли..ама с тоя серклаж,с тая отворена ,фуниевидна шийка ....стане ли 10-15 юни и ще ми падне камък от сърцето,че съм устискала до тогава  Peace Сега ставам и заминавам да зяпам по магазините за бебешки неща  newsm47
Шшшшт Монка Wink И мен ме плашат с юни и прочие, ама ние няма да се  дадем без бой   Hug Хайде успешен шопинг  Simple Smile

# 309
  • София
Мен пък почва да ме хваща шубето от раждането. Вчера я питах моята АГ, как мисли, имам ли предпоставки за секцио пак, тя ми вика "рано е да се каже, но имаш много добри тазови възможности да родиш естествено". Въх! Тазови възможности, ама първото се роди 3.500, до колкото знам второто се очаква да е по-голямо... Горкият ми таз!  Crazy

# 310
  • София
Здравейте и от мен.
Rali4etooo, dona_78 ( и други мами, ако са се похвалили, а съм пропуснала) честито за хубавите новини, само така до края!
Аз ви чета, радвам се на всички, че сте добре и вие и бебешоците, но ми става много тъпо, че аз моята госпожица не съм я виждала от Януари месец. Ходя на прегледи, при няколко различни доктора, всички ми казват, че всичко е 6 с бебе, ама не ми я показват и все се случва така, че не мога да помоля. Не знам дали щото навсякъде съм "с връзки" и "тяхно момиче", ама много ми е криво, искам да си видя и аз детенцето, не съм му виждала личицето още Sad
Освен това снощи говорих със снаха ми, която роди преди 2 години и каза, че и дали бебето чак на 3тия ден след секциото. Така се наревах снощи пред ММ, че как ще съм го родила, а няма да ми го дадат? Направо ми се дорева и сега, аз едвам чакам да си гушна детето. Ох не са ми добре хормоните май, съвсем взех да се предавам на разни ревливи настроения..... Tired

# 311
  • София
josi спокойно мила, ще ти го дадат, не се тревожи излишно. сигурно е имало някаква обективна причина да забавят даването на бебето на снаха ти, а и сега си по-чувствителна, на мен от най-малкото ми се пълнят очите, но недей така, само се тревожиш излишно, голямо гуш от мен и да не го мислиш така  Hug

# 312
josi_josi, гледам че си от София, защо не отидеш във Фемина.Може да вземеш и таткото и двамата да си гледкате бебока, а и снимки ще ви дадат накрая.
Аз се следя другаде и там нищо не виждам, но съм решила другата седмица да ходя във Фемина заедно с таткото Simple Smile В началото ходех там докато се запишех на женска и беше много яко да си го гледаш на огромният екран и всичко се вижда Simple Smile

# 313
elpet ТМ да не е някоя родна звезда  Grinning  Wink Не казвай ако не искаш, аз пък какво любопитствам  Blush
То след този ремонт, незнам кой може да ми почисти къщата. Освен да викна Херкулес, нали той се беше справил с Авгиевите обори  Laughing
Харченето е фрапиращо-аз се зареждам за две, ти и много от мамчетата вече имате дечица и ще е тежка финансово годината. Сещам се за една приятелка дето Дядо Коледа трябваше да достави у тях по една играчка на двете й момчета, едната беше 80 лева, а другата към 120   Shocked #Crazy На всичкото отгоре едната играчка се оказа изчерпана и тя ходи до Пловдив да я търси.
josi_josi -и на мен ми се реве напоследък, къде с причина, къде без..
ТоНи както се казва дупе да ти е яко, при теб заменям думата дупе с таза..Не може ли да те пратят за секцио по други показания /диоптри примерно/ ? Мен ако ме пратят на естествено раждане в последния момент сигурно ще пукна от шубе  Laughing  #Crazy

# 314
  • София
Не може ли да те пратят за секцио по други показания /диоптри примерно/ ? Мен ако ме пратят на естествено раждане в последния момент сигурно ще пукна от шубе  Laughing

Мен такава ми беше идеята, когато я попитах  Embarassed, но тя ме отряза. Наистина е рано, както дойде. Ха-ха, съзнателно използвах думичката "таз" въпреки, че друго ми идваше отвътре  Joy

Общи условия

Активация на акаунт