Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 599
  • 645
  •   1
Отговори
# 420
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, че защо сега  да ви хваща страх от секса? То опасните месеци са минали. Ние не правим, защото ни е забранен, ще се преоткриваме някой ден.

Защото като мине още месец максимум и ММ ще почне да се стряска, че ще предизвикаме раждане. Laughing А като почне да психясва той, е въпрос на време и аз да изпадна в това състояние и дотам ще е със секса. Crazy

Сега дочетох пропуснатото и да наваксам с отговорите. Arrow

MAMA_SANCHO, имаш всички основания да си бясна. #2gunfire И аз много мразя някой да ми дава акъл, а направи ли го по този начин, считай, че ще го разпилея. Евала за търпението. Но следващия път недей да му мълчиш, към такива хора не бива да проявява толкова търпение човек. Naughty

За помощта вкъщи - и аз искам да се справя сама. Вярно е, че нямам никакъв опит, но никой не се е родил научен. Много по-спокойно ще ми е без чужди намеси. Около мен засега всички са много разбрани и не се месят, да видим как ще е по-нататък. Peace

# 421
  • София
Някой да има мнение или да е ползвал количка JANE MUUM?Вчера я видях, пробвах и много ми хареса.

И на мен много ми харесва тази количка - първо само по снимките от сайтовете, а след като я видях на живо - още повече!  Grinning Обаче ми идва малко скъпичка...Честно казано не ми се дават толкова пари за количка. Може би ще я потърся 2ра употреба, ако не намеря друга алтернатива, която да е нова и на по-достъпна цена.

# 422
Здравейте, мамчета! Относно килограмите съм +18 и май не срещнах друга с толкова много. Всъщност не ги усещам и все още си нося дънките, които купих в началото на м. януари. Бях при доки онзи ден и ми изчислява дата за 45-дневния болничен преди раждането-06.07.2014, обаче аз ще съм секцио и ще планираме поранна дата. Ще има ли някакъв проблем с болничния, в случай че родя примерно на 25.06.2014? Нали после личния издава друг болничен от датата на раждане и тогава някакъв период ще се засече? Между другото бебка е добре  newsm44 за разлика от мен ....трети ден съм с хрема....надявам се, че няма да стигна до антибиотик. Болеше ме и гърлото, но това отмина, остана упоритата хрема  Weary
Относно помощта...съм казала на майка ми (която живее на 180 км от нас), че я искам да ми помага, тъй като  ще съм секцио, ММ гледа да не отсъства от работа и знам, че ще изкукам сама...аз от февруари съм на болнични и си стоя вкъщи като куку.
За секса - от началото до сега правим по 2 пъти седмично, но трябваше да убедя ММ, че няма нищо да направи на бебо...  loveuuu Ще видим как ще продължим до края на бременноста и след раждането - бебо ще е при нас!
Хубав следобед на всички   love001

# 423
Вчера гинекологът ми каза, че е нормално през бременността да има СЪРБЕЖИ ПО ТЯЛОТО. Така че и моите оплаквания за алергия са били напразни. Все пак ще посетя и алерголога да потвърди опасенията ми, да не се окаже, че имам алергия към упойки, препарати или подобни...

МОРЕ - Опасно ли е в 8 месец да се ходи на плаж, разбира се късно следобед или много рано сутрин, когато слънцето е слабо?

ОТВОРЕНИ ВРАТИ: Има ли желащи за Отворени вратти в Шейново на 9 април и в Токуда - на 30 април? Може да сформираме групичка, за да ходим заедно.

УЧИЛИЩЕ: Коя от вас иска на лекцията за подготовка за раждане, бебешка кожа и кърмачета на 8 април в Capella Play na The Mall от сп. "9 месеца"? Дишане по време на раждането, лактация, бременност - коремни болки, спазми - на 29 април на същото място?

В мола на Стамболийски пък се предлага на 8 април Кожа на бременната, а на 7 май Първите 40 дни на бебето. Хомеопатия.

# 424
Пак съм аз! Искам да питам запознатите-тези 180 дни болничен за една година са преди 45-дневния за раждане и другите болнични след раждането, нали? Моля някой да поясни... newsm78

# 425
Вчера гинекологът ми каза, че е нормално през бременността да има СЪРБЕЖИ ПО ТЯЛОТО. Така че и моите оплаквания за алергия са били напразни. Все пак ще посетя и алерголога да потвърди опасенията ми, да не се окаже, че имам алергия към упойки, препарати или подобни...

МОРЕ - Опасно ли е в 8 месец да се ходи на плаж, разбира се късно следобед или много рано сутрин, когато слънцето е слабо?

ОТВОРЕНИ ВРАТИ: Има ли желащи за Отворени вратти в Шейново на 9 април и в Токуда - на 30 април? Може да сформираме групичка, за да ходим заедно.

УЧИЛИЩЕ: Коя от вас иска на лекцията за подготовка за раждане, бебешка кожа и кърмачета на 8 април в Capella Play na The Mall от сп. "9 месеца"? Дишане по време на раждането, лактация, бременност - коремни болки, спазми - на 29 април на същото място?

В мола на Стамболийски пък се предлага на 8 април Кожа на бременната, а на 7 май Първите 40 дни на бебето. Хомеопатия.

Аз мога да се включа за Токуда!  thumbsup

# 426
  • Пловдив
elpet,  Hug, още съм в болница. Ще остана сигурно още две седмици, да мине най-критичния период.

# 427
  • Бургас
За плажа и почивката - аз не бих завела малко бебе на плаж, дори и в часовете с по-слабо слънце. Не че имам някакви аргументи, просто такова ми е вътрешното усещане. Сигурно има значение това, че морето ми е под балкона и мога по всяко време да оставя детето вкъщи и да се цопна. Не виждам обаче пречка семейство с бебе да отиде на почивка, за разтуха и смяна на обстановката. Както го чувстват.
За секса - имам своите съмнения, че той има нещо общо с влизането ми в болница. Твърдият корем не е съвсем безобиден. А пък за след раждането - когато има време и желание, се намира и начин.

# 428
  • Пловдив
Бях при доки онзи ден и ми изчислява дата за 45-дневния болничен преди раждането-06.07.2014, обаче аз ще съм секцио и ще планираме поранна дата. Ще има ли някакъв проблем с болничния, в случай че родя примерно на 25.06.2014?

Съмняваме да те отрежат преди да ти започне 45 дневния болничен.Датите ли си объркала?Иначе по-ранното раждане не е проблем за болничните.Малко раждат точно на термин

Пак съм аз! Искам да питам запознатите-тези 180 дни болничен за една година са преди 45-дневния за раждане и другите болнични след раждането, нали? Моля някой да поясни... newsm78

В 180 те дни не влизат 45 дневния и последващите болнични

# 429
Ох момичета кокичета страхотни сте - сега ви изчетох и се смях от сърце как сте го разкостили " милият " ми кум . Благодаря на всички за подкрепата знаех си аз че с вас трябва да споделя-  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugЕй ама много ви обичкам  Hug Hug Hug Hug Hug Със сигурност няма да го изтърпя повече- аз и на ММ му казах вчера да  е наясно че следващият път ще има луд скандал да не се чуди - аз така преди години пък една негова приятелка я търпях, търпях , търпях и накрая я изядох с парцалите и я изплюх и тя незнаеше от къде и е дошло и от тогава много внимава и като види че е прекалила подвива опашка.

Аз цял ден чистя, подготвям, готвя, торта правих за приятелите на мъжа ми утре - че утре няма да има никакво време - сутринта трябва да станем В 6:-7:00 че на малчо трябва да му взимат кръв и урина за контролни изследвания - а той изпитва панически ужас откакто една идиотка му стиска пръстчето до посиняване че не му била текла достатъчно силно кръвта и за това с ММ ще го водим той да го държи че незнам как ще стане. После трябва да ходя до Джъмбо за подарък за рожденият  ден в неделя, оттам до вкъщи да меся тесто за пица и да го ставя да втаса, после на среща със един стар приятел от Пловдив че само за един ден е в София и накрая към 17: 00 да доплувам в къщи че само да метна да печа пиците и да се приведа в удобен вид за логаритмуване че 18:30 кацат гостите - само като изброих и ми стана зле .

За секса - оле момичета как ми се прави - какво казвате беше това - не съм подушвала секс ( забранен ние от самото начало ) от 27,09,2013- искамммммммммммммм секс.
За въпроса с това как г правиш с бебо - на мен ми беше дискомфортно с него в стаята и ходехме в хола. Проблеми тръгват като ти порасне детето и незнаеш кога и от къде ще изникне - нашият си спи в другата стая от доста време , но се е случвало да си правим ние какво си правим и вратата се отваря с трясък и ти скачаш в поза нищо не правя- ей все едно сме сме ученици - много сме бързи в това да се правим че нищо не правим. На почивка секса с пораснало дете е близко до мираж - както останалите казаха - тихичко под завивките и му мяташ одеало на кошарата и се молиш да не се събуди ха-ха

До това колко ще се промени живота - коренно - нищо общо с преди - нито ежедневието нито почивката е същатата - просто трябва да се подготвите от сега - това не значи че е лошо просто е по-различно и по-сложничко Simple Smile

За помощ- и първият път не я исках и сега не я искам - само ще ми скъсат нервите айде няма нужда - мъжа ми ще си вземе 15-те дни после ще си справим тримцата Simple Smile

Ох сега пък малкия ми мрънка да слезе да играе с децата - айде оставям ви за сега  Hug Hug Hug Hug

# 430
Здравейте и от мен. Имам един въпрос към вас. Нещо ме боли ухото ама не вътре както когато съм болна ами отвън мидата. Много странно. Не си спомням да съм се удряла. На някоя от вас случвало ли се е?  newsm78  Дали може да е знак за нещо?

# 431
  • Пловдив
Дали може да е знак за нещо?

Излиза ти пъпка  gydi

# 432
Привет пупета!
Аз от вчера рева- тази моята свекървещица е лудаа. Направо не ми се говори за нея. От нерви получих болки ниско в корема и цял ден лежа.  Много ми е зле , много се ядосвам ,че и се връзвам. Ама нейните безобразия нямат край. За щастие не живея с нея! Но ако ми направи нещо на бебето ще яяяя

# 433
  • Бургас
Санчо, я ни го покажи тоя ваш кум на снимка! Вече имам чувството, че го познавам, а не мога да го свържа с образ  Laughing
Иначе ти си направо неуморима! Искрено ти се възхищавам! Моят КПД, особено в момента, се доближава до нула...

# 434
  • Пловдив
mur_2 ,я,не й обръщай внимание.Каквото и да е направила и казала,не си струва да се ядосваш.

Общи условия

Активация на акаунт