Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 546
  • 645
  •   1
Отговори
# 435
Meжду другото и аз скоро си мислех за кума ти MAMA_SANCHO тъй като и около мен има подобен дразнител. Докато бяхме студенти с моя мъж, една година бяхме съквартиранти, и той е от нашия град. Та щото ние сме доста голяма компания, от които аз и още едно момиче сме бременни и обичахме  да излизаме да се позабавляваме, танци, алкохол, домашни купони и т.н. Изказванията му са по скоро от съжаление, като при последното си такова не се стърпях и му казах, че ми е писнало от неговите коментари и че много ме дразни  smile3512 Още помня как ме вбеси с първото си изказване като разбра, че сме бременни с другото момиче. Бяхме на общ РД и си пием сокче и си говорим за бебешки работи и се радваме на бременността и той се внедрява между нас и цитирам: Иииии сега що забременяхте и двечките, няма да може да пиете алкохол и да дойдете с нас на дискотека!  Едвам се сдържах тогава, ама вече знае, че трябва да си мълчи. Сега почна да отправя коментари към ММ, бях накарала ММ да хвърли една хартийка от масата и той: А така робе, слогувай! и се подхилква самодоволно  smile3515 Може би го прави защото е неангажиран в момента, въртеше любов с две момичета и накрая остана сам. Та си мисля, че просто завижда  newsm78

# 436
Дали може да е знак за нещо?

Излиза ти пъпка  gydi

Абе не е това! Случвало ми се е иначе много е гадно Grinning

# 437
за свекървата, една мислена конфигурация от три пръста с преобладаващ среден и си свиркай после

# 438
  • Пловдив
Дали може да е знак за нещо?

Излиза ти пъпка  gydi

Абе не е това! Случвало ми се е иначе много е гадно Grinning

И мен ме болеше така преди около 2 седмици,но си мина и аз не му обърнах внимание.не знам какво беше,мина си от само себе си Simple Smile

# 439
И мен ме болеше така преди около 2 седмици,но си мина и аз не му обърнах внимание.не знам какво беше,мина си от само себе си Simple Smile

Еми да речем че нищо ми няма Simple Smile

# 440
  • София
Много забавни неща пишете за кумове, ходене на море и т.н. Набързо ги прегледах, че ще си лягам, нещо не ми е много добре, но ме развеселихте много, а така се бях панирала и разстроила ..

Вчера бях на ЖК - пумпал2 е 650гр, около 30см, всичко му е тип-топ. Днес пуснах ПКК и урина, и сега като видях резултатите супер много се притесних - кръвна захар 2,9 при референтни стойности 3,3-6,1. За висока КЗ има много написано в нета, но за ниска по време на бременност почти нищо като хората. Всъщност на мен от време на време ми причерняваше, но игнорирах тези неразположения, до припадане не се е стигало. А сега се вкарвам във някакви филми, захарта влияе не само не моето самочувствие, но и на бебо .. та ми е притеснено бая в момента. Добре, че все пак вас ви има   bouquet

# 441
Мами, спешна консултация. Тъкмо влизах в банята и когато си свалях бельото нещо слузесто като гъст сопол изтече. Какво може да е това?

# 442
Не мисля, че ниското ниво на захар е проблем, освен, както каза, че може да ти причернява. Хапвай лъжица мед с топла вода сутрин или вечер, както ти е удобно.

Като споменахте секс, ние не сме правили откакто бях в 4-я месец, т.е. вече почти 3 месеца, защото ММ го е страх. Какво ли не опитвах и говорих, но ефект няма. Казва, че е извратено сега и няма как да му е приятно. А и аз вече се примирих. С този корем  и паласки като се гледам и на мен ми се отщява Wink

# 443
Мами, спешна консултация. Тъкмо влизах в банята и когато си свалях бельото нещо слузесто като гъст сопол изтече. Какво може да е това?

Нещо като сгъстен секрет от бяло течение. Поне според мен. И аз имам от време на време и като питах лекарката тя ме прегледа и каза, че нямам възпаление.

# 444
Да, точно като гъст сопол. Нали няма как да ми е паднала тапата. Звъннах на докторката, тя ми каза да си сложа превръзка и да изчакам ако се намокри багажчето и в болницата. В момента откачам, защото съм абсолютно сама.

# 445
  • Пловдив
sweetpie,според мен е секрет,който е имал да изтича.Не е тапата.Изчакай да видиш какво ще е развитието.Не се шашкай.Дори да ходиш до болницата ще си викнеш такси и готово,ако нямаш кола.

# 446
Нее, не вярвам да е тапата. Колко беше голям като количество този секрет?

Виж какво пише за тапата:  "Слузестата запушалка е плътна слузеста секреция, често примесена с кръв"

# 447
Малко е. В момента нищо не изтича. Ще чакам.

# 448
А как би трябвало да изглежда тази тапа?  Слузесто и гъсто е, но няма кръв.

# 449
Значи си е просто секрет, спокойно  Simple Smile Най-много да си имаш гъбички или бяло течение, нищо не е.

Общи условия

Активация на акаунт