Бюро по труда

• 2 043
  • 9
  •   1
Отговори
Някой знае ли как мога да се отпиша от бюрото по труда без трудов договор?

# 1
Не се явяваш на уречената за подпис дата и автоматично си отписана

# 2
  • София
Някой знае ли как мога да се отпиша от бюрото по труда без трудов договор?

Не се явяваш и ти прекратяват регистрацията.
Не е желателно при бъдеща необходимост от услугите му.

# 3
Благодаря за отговорите.

# 4
Отиваш и се отписваш като голямо и интелигентно момиче.
Ако не искаш да ревеш някой ден...

# 5
Ако не отиде да се подпише, ще я отпишат, но след това 1 година няма да има право на борса.
При мен така се случи, бях забравила да отида да се подпиша и на следващия ден ми се обадиха, че съм пропуснала датата и една година нямам право на борса.

# 6
Извинете, че използвам чужда тема, но за да не пускам нова...
Искам да попитам какво представляват трудовите договори за сезонна работа, каквито са тези по курортите лятото? В смисъл, имаме ли право на същите социални и здравни осигуровки през период, а също след изтичане на договора, можем ли да се запишем в бюрото по труда и да получаваме обезщетение? Освен това, през следващата година трябва ли да попълване декларация и да прилагаме служебна бележка за доходите, както е при гражданските договори?

# 7
# 8
Здравейте,
другата седмица ще се регистрирам в бюрото. На предишната ми работа, хората които бяха наети чрез бюрото, имаха по-неизгодни условия от мен, който бях нает чрез най-обикновено кандидатстване през jobs-а.
Въпросът ми е, дали е възможно при регистрацията ми в бюрото по труда да откажа те да ми намират работа, и как това ще се отрази на обезщетенията които ще ми дават?

# 9
Аз искам да попитам понеже не отидох на подпис и ме отписаха, ако представя ТЕЛК решение може ли да се регистрирам пак?

Общи условия

Активация на акаунт