НВ-ВМХ, част 76

• 41 436
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ето моето меню през последните дни:

О - яйца, овче сирене, авокадо, домат, бразилски орех
В - Скумрия, зеле, ягоди

О - яйца, овче сирене, маслини, бразилски орех
В - пил. супа, сирене, сланина около 50 гр, грейпфрут

О - домашна извара, бразилски орехи
В - яйца, кокос, маслини, домат, ябълка

О - свинско със зеле, боровинки
В - мусака с гъби и тиквички, кисело мляко + боровинки, зелена салата, синьо сирене

О - дробчета с лук, зелена салата
В - вратна пържола, зелена салата, ягоди

Свалила съм за 1 година 3-4 кг, но само мазнини. Качила съм активно тегло, но не знам колко.

За споделянето - наистина и на мен това ми тежи понякога, защото няма с кого да си споделя, освен с една от приятелките ми. Всички останали категорично не приемат това хранене за правилно, а и аз не се напъвам вече да се обяснявам. 
Но човек има нужда да сподели, така е ... Затова много помага форума  Heart Eyes

# 106
Относно споделянето за режима всички са  ме обявили за луда ,а една част мислят че лъжа какво ям,вече с никого не говоря освен с съпругът ми .За година свалих повече от 15 кл.Свекърва ми си мисли че ям у тях като сме а иначе гладувам  даже е убедена LaughingА моите родители ми казват вече отслабна стига яж само месо ще ти стане нещо.А относно моето хранене аз нямам ден без месо дали да променя нещо newsm78

# 107
  • Варна
Аз откак спортувах два пъти миналата седмица съм качила 1кг. Това ме дразни и обезсърчава, защото външния ми вид много ме смущава и се надявам да ускоря процеса по слабеене. Не са мазнини, разбира се, но явно ще трябва да премина на по-чисто хранене, тъй като обичам варено-пушени меса и често си ги позволявам напоследък. И поради това и яйца не ям с охота, защото не ме засищат, само с месо мога да се нахраня, да почувствам ситост и удоволствие от храната.
Въобще, мисля си, че не правя нещо както трябва, може би трябва да започна пак да си записвам и тегля храната. Защото дори да преяждам, пак има отслабващ процес, но е много бавен, а това не ме устройва. Ще мъдрувам по тези въпроси. А може проблемът да е органически, а аз много мразя да ходя на дофтор, не ме разбират и ми замазват положението.

# 108
  • Пловдив
И аз не се напъвам да обяснявам...Опитвам в началото и като не стане...приключвам Wink

Онази вечер ММ разказва на племеницата ми/която има за смъкване,а е на 18/ как леля и яде само сланина и салата и отслабва,а тя се пука от смях  Mr. Green Мисли го за виц.

# 109
alma, може да е задържана вода и да се разкара скоро, не се притеснявай Hug

Радост, аз имам колит и коремът ми отдавна си е малко "не като хората", та може повредата да е в моя телевизор Laughing

За споделянето за режима - ами, аз надувам главата на майка ми Embarassed И тя ме слуша и се възползва Wink Надувам главата и на баща ми, защото той е с ИР (и всъщност е обявен за диабетик, макар че не отговаря точно на критериите), но той много-много не ме слуша ooooh! Вуйчо ми, който си е доказан диабетик, също много не ще да ме слуша и вече спрях да му надувам главата на него Rolling Eyes И на една приятелка надувах главата, спорехме, но вече се отказах, защото тя просто си е с други разбирания и няма смисъл Embarassed Така че и аз съм благодарна за форума Embarassed Нормално е хората да не вярват, че това е не просто правилен (или най-правилният) начин на хранене, а и води до отслабване. Все пак са им промивани мозъците от много отдавна и няма лесно да повярват, че важи точно обратното. Освен това всички виждаме около себе си хора, които никога не са имали проблеми с теглото или със здравето, а ядат все хляб и сладко Crossing Arms Вярно, че след 10-15 години вече може поне част от тях да не са толкова късметлии, но за момента са "пример" за това, че въглехидратите са много полезни и от тях не се напълнява ooooh! Затова е трудно да убедиш хората, но в крайна сметка всеки сам си носи отговорността за собственото здраве.

# 110
  • София
Аз години наред избягвах ВМ-НВХ именно поради промит мозък. Съответно съм опитвала почти всички диети във форума, както и мои си измислени и т.н. Чак когато попаднах на постовете на Шоки и Кам, научната част на нещата достигна до мен и направих информиран избор, докато не пишеха те, някак не можех да се убедя, че този начин на хранене е разумен  Laughing А и не можех да се заинтригувам с нищо, за да започна да търся сама информация. Просто съдържанието на темите наподобяваше темата за 90 дневната и не провокираше мисъл  Crazy
А промиването на мозъци е нещо сериозно  Wink

Алма, хич не го мисли покачването, винаги, когато се започне спорт - има покачване на кг.
Просто следвай тази пътека и колкото повече време минава, толкова по-добри резултати ще имаш  Peace Не се отказвай!  Hug

# 111
  • София

Здравейте, (понеже спя първо се записах при рецептите, ужас!  ooooh!)

понеже съм с Хаши след много мислене се спрях на тази диета! Започнах от вчера зелевата супа и след като я приключа се присъединявам към темата!  Hug

# 112
  • София
Аз сигурно съм от малкото хора, които не обичат сладки неща (по наследство ми е, в бащиния ми род никой не ги обича Whistling), а в студентските години от суета махнах и хляба и картофите, за да не напълнея.
След това минах и през зелевата, Дюкан, но от няколко години трайно се установих на ВМ-НВХ и то благодарение на Милко. Определено ми привлече вниманието с поведението, а и сикс пака  Mr. Green
А сега и Питър Атия, мяу  Flutter

О, да се похваля вече с почти плосък корем от "бебешките" преси Simple Smile Надявам се, че е минало достатъчно време от секциото за да започна и с дъмбелите тия дни.

# 113
rainy..., дано да имаш успех! Hug С Хашимото е по-трудно, но мисля, че все пак този начин на хранене е правилният в твоя случай.

Assos, браво! Виждаш ли колко добре се справяш Simple Smile

# 114
  • София

За съжаление с Хаши е много трудно наистина свалянето, но пълнеенето е за секунди.
Аз не очаквам рязко да сваля 20 килограма (които имам да свалям 82 при ръст 168 съм) .
Сега се надявам да сваля под 80 със зелевата супа и после за месец за клоня към 76, дали е реалистично или очаквам прекалено много според вас?
Всичко това е комбинирано с минимум 2 пъти седмично Поуърплейт като спорт.

# 115
Никой не може да каже предварително как ще се развият нещата Embarassed

# 116
  • Пловдив
Момичета,нещо при мен се закучиха нещата.Февруари за 2 седмици яко ядене на сладко качих 3кг.и оттогава не мога и не мога да ги сваля.Бях при ендокринолог,захарта ми е 4,6 и хормоните на щитовидната са добре,така че причината явно е в мен.Уж се храня изчистено,даже съм намалила количествата,но няма никаква промяна.

# 117
А защо е било това яко ядене на сладко за цели две седмици? Wink Вероятно става въпрос за задържана вода и малко качени мазнини. Защо не можеш да разкараш водата - това вече не мога да ти го кажа, но сигурно с времето ще я махнеш. Т.е. продължи си нормално.

# 118
  • София
Мерси, Шоки, но за съжаление това ми е единствения напредък напоследък.
Има едни 4 килограма, които си стоят, колкото и да съм стриктна и много ме дразнят. Но съм се заредила с търпение и си чакам "стъпалцето" Simple Smile

# 119
А по отношение на дрехите как си? Ако вече си влизаш в дрехите, аз не бих се притеснявала за килограмите. А иначе бях чела преди време, че след бременност тазът си остава леко разширен - от порядъка на 2-3 см, но обиколката се увеличавала трайно. И става въпрос за раздалечаване на костите, а не за натрупване на мазнини.

Общи условия

Активация на акаунт