НВ-ВМХ, част 76

• 41 425
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
А защо е било това яко ядене на сладко за цели две седмици? Wink Вероятно става въпрос за задържана вода и малко качени мазнини. Защо не можеш да разкараш водата - това вече не мога да ти го кажа, но сигурно с времето ще я махнеш. Т.е. продължи си нормално.
Ами майка ми беше на гости и уж само днес,уж само малко и така.Обаче за съжаление си мисля,че не става въпрос за задържана вода,защото панталоните ми отесняха,а и мина повече от месец оттогава.Чудя се дали да не направя мазен фаст.

# 121
Да, панталоните отесняват и от задържана вода - факт. Тази вода нали трябва да отиде някъде? Тя има обем в крайна сметка Wink Точно като натрупани мазнини изглежда и се усеща задържаната вода. В твоя случай вероятно повече е водата, отколкото мазнините, макар че сигурно има и някаква част мазнини. С мазен фаст сигурно ще имаш успех, но не се знае дали после няма бързо да си възстановиш сваленото.

А на майките, бабите и т.н. може да им се каже да не правят тестено и сладко Wink

# 122
  • Пловдив
Ами в интерес на истината след гостито подложих и майка ми на нашия режим и вече е свалила 5-6кг.Трябва да свали поне още толкова обаче,че има доста излишни.А за водата дано си права,ще си карам така за сега,само ще започна да пия чай от джоджен да видим дали той ще помогне.

# 123
Ами, може да е свързано и с половите хормони, не знам...

# 124
  • София
А по отношение на дрехите как си? Ако вече си влизаш в дрехите, аз не бих се притеснявала за килограмите. А иначе бях чела преди време, че след бременност тазът си остава леко разширен - от порядъка на 2-3 см, но обиколката се увеличавала трайно. И става въпрос за раздалечаване на костите, а не за натрупване на мазнини.
О да, за щастие влизам, а вече и закопчавам. Но, как да се изразя деликатно, още не ми стоят съвсем естетически Simple Smile За ханша може би си права, имам едни 3 сантиметра отгоре, но не напипвам кой знае колко мазнини, за съжаление.

А снощи ми гостуваха постещи. Обикновено посрещам с пържоли и салати, но този път ги оставих пред купа банани и веге бисквитки. Отделно си поръчаха препържени панирани калмари от Хепи  Sick Изглеждаха много окльощавели и двамата.

# 125
 И аз не мога да говоря с никого за нашия режим, освен с мъжа ми. Определено не ме разбират и ме гледат с насмешка. А и като нямам отслабване да видят нещо нагледно, съвсем не мога да убедя никого, че това е от полза и за здравето, и за фигурата  Tired
 Жижи, аз качих 3 килца по Коледа, също вероятно основно вода, но си ги носех цели 3 месеца. Сега е паднало само едно от тях, но по дрехите изглеждат повече. Не съм мерила обиколки де, но така ми се струва. Надявам се леко полеко и другите да паднат.
 Миналата седмица така се бях обезсърчила от липса на резултати, че отново посегнах на сладкото. Не беше ми се случвало мнооооооооооого отдавна. Хубавото е, че ми стана лошо много бързо и приключи за един ден. Слава Богу не се отрази на кантара  Praynig

# 126
И аз познавам едно момче, което кара на веганско хранене за година и малко (по лекарска препоръка заради приема на едно лекарство Rolling Eyes) - и то беше изпосталяло и нямаше сили да тренира. Това е човек с перфектен метаболизъм - такъв е характерен за младите хора с нормално здраве, а и за някои не толкова млади.

# 127
Записвам се в новата тема. Засега нямам много време, че ми се събра доста работа, но ви следя  все пак Heart Eyes

# 128
  • Пловдив
И аз не мога да говоря с никого за нашия режим, освен с мъжа ми. Определено не ме разбират и ме гледат с насмешка. А и като нямам отслабване да видят нещо нагледно, съвсем не мога да убедя никого, че това е от полза и за здравето, и за фигурата  Tired
 Жижи, аз качих 3 килца по Коледа, също вероятно основно вода, но си ги носех цели 3 месеца. Сега е паднало само едно от тях, но по дрехите изглеждат повече. Не съм мерила обиколки де, но така ми се струва. Надявам се леко полеко и другите да паднат.
 Миналата седмица така се бях обезсърчила от липса на резултати, че отново посегнах на сладкото. Не беше ми се случвало мнооооооооооого отдавна. Хубавото е, че ми стана лошо много бързо и приключи за един ден. Слава Богу не се отрази на кантара  Praynig
Надявам се скоро и при мен да има промяна.И аз като теб често се обезсърчавам като няма резултати и съм особено лабилна в такива моменти.

# 129
Леле колко много сте изписали.... Аз вече съм 2 килца по-малко за около 2 седмици и влизам в панталонче от преди 2 години ...да не говорим колко добре се чувствам ...

Обаче имам проблем със закуската ... просто не знам какво да ям, ако не е сандвич или принцеса ..  Някакви идеи? пробвам се да не закусвам, но към 10-11 не се издържа вече Sad

Решила съм да се отърва от мазнините по мен!!!! И виждам ефект .. От другата седмица почвам да тичам също ... Но така като гледам много четене ще трябва ...

Моля за идеи за закуска... Ако имате линкове също ..

Благодаря

# 130
Малко по-назад в темата Шоки беше пуснала линк точно за идеи за закуска...

Аз даже си го принитирах...

Авокадо със сурови ядки беше първото....

# 131
Ули, чий избор е здравословен - на децата ли? Shocked

Няколко идеи за бързо, лесно и вкусно хапване:
http://www.livetolift.com/2014/04/01/5-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3% … 1%80%D1%8F%D0%B1/

Гилти, виж това...незнам дали се отваря

# 132
  • Пловдив
Аз днес хапнах едно варено яйце,намазано с масло и крема сирене + мазното кафе.
Може резен кашкавал пак намазан с масло или бекон с домат,краставица,бъркани яйца и т.н.

Виж в темата с рецептите. Peace

# 133
Благодаря ви много,

Сега и кафето трябва да спря Simple Smile но едно по едно Simple Smile

# 134
Виви, аз имам въпрос относно твоето меню. Ти не винаги имаш и добавена мазнина към храната, това е веднъж дневно. Успяваш ли да си набавиш достатъчно мазнини, за да си над 65%? И другото, което ме интересува е - не поемаш ли прекалено много въглехидрати със зеленчуците? Питам, защото моето меню е много подобно на твоето, а съм в застой и търся причината.  Peace
Ассос, моя приятелка акушерка казва, че кокалите на таза се събират 9 месеца, колкото и са се разтягали. И не помага ни спорт, ни не нещо друго. А за коремните преси 6-8 седмици след секциото и консултация с доки можеш да си ги тренираш, но трябва да започнеш по-леко, защото ако се пресилиш някакви мускули не се връщали на мястото си. Сори, но не помня точните й обяснения, защото до сега не ме е вълнувала тази тема. Просто се сетих какво ми е разказвала за себе си след нейното секцио... Wink
rainy..., пожелавам ти успех! Аз съм с ИР и от опит мога да ти кажа, че първата стъпка при ендокринни проблеми е точно тази - да се стопира постоянното покачване на килограми. А след това започва и отслабването, но много по-късно, когато вече си привикнала към режима. Така че както се казва - на дълъг път се тръгва с бавна крачка.  Hug Освен това всяко едно рязко отслабване би стресирало още повече организма и разбъркало хормоните, така че дерзай!
Жижи, не разбрах инсулин пускала ли си? Може би правиш нещо грешно, което преди това не си правила? newsm78 Иначе на мен ми се е случвало след прекаляване с въглехидрати да задържа вода. А тогава панталоните ми стават тежни, това ми се случва и преди да ми дойде.  Rolling Eyes
guilty_pleasure, направи си режимния хляб, който е специалитет на Шоки и можеш да си продължиш с принцеските и сандвичите.  Mr. Green Иначе аз хапвам основно яйца под всякаква форма и с всякакви гарнитури към тях.

Аз не споделям на никого за режима. Нито ми се спори повече, нито искам да убеждавам когото и да било да се погрижи за здравето си. Който иска да си яде въглени, после да се оплаква, че това и онова не му било в ред. Негов проблем! Уморих се да се боря с човешката неинформираност! Rolling Eyes Онзи ден прочетох един цитат на Луйз Хей - "Не мога да науча уроците вместо другите хора в живота им, за това не се ядосвам за тях. Те ще научат сами урока си, когато са готови за него."  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт