Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 568
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Майничка
В сиропите има захар, има сокове без. Съставът може да се види на сайта на Витанея.
Тубичка от 4кг сироп арония е към 16лв., по спомен, разтваря се 1:13.
Дали са хубави - въпрос на вкус, ние други безалкохолни почти не купуваме, но една тубичка на месец и половина - два си изпиваме.

# 331
Момичета търся детска кутия,калъф за очила /на приемливи цени,не ми трябва нещо марково/,че малката си хареса едни очила,купихме ги,но сега така без кутия ме е страх,че бързо ще ги счупи /а тя хич не пази/  Simple Smile Simple Smile

# 332
Магазините Панда, Хита, т. нар. Всичко по 1 лв.

# 333
  • о`майна лунна нощ е
Момичета търся детска кутия,калъф за очила /на приемливи цени,не ми трябва нещо марково/,че малката си хареса едни очила,купихме ги,но сега така без кутия ме е страх,че бързо ще ги счупи /а тя хич не пази/  Simple Smile Simple Smile

В Оптодент /зад спирката на Полиграфията/ имат калъфчета, но не съм се заглеждала за детски варианти. Жената, която обслужва клиентите, е много готина и се е случвало да влизам за ремонт на очилата /смяна на винтче или друго дребно нещо/, а накрая да си излезна с ремонтирани без пари очила и подарък кърпичка за почистване?!?!

Не казвам, че би постъпила така и за подаряване на калъф, но със сигурност ще ви окаже съдействие. Цените там определено са по джоба на хората.

# 334
`ТуиГ ,много ти благодаря,тези дни ще отида до там,да видя какво има  Peace Peace

# 335
Девойки,понеже сме все фенки на Марио фокусника- на 14 май от 18 ч. в ДНА,вход 6 лв Simple Smile

# 336
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, итересуваме къде мога да занеса/изпратя дипломна работа за оформяне преди да е предам, тъй като ми е за първи път и не мога да се справя сама?

# 337
  • о`майна лунна нощ е
Трапезица, благодаря!

# 338
Здравейте, итересуваме къде мога да занеса/изпратя дипломна работа за оформяне преди да е предам, тъй като ми е за първи път и не мога да се справя сама?
Около ПУ и ТУ.

# 339
  • ПЛОВДИВ
Шушулче, много благодаря   Peace

# 340
  • Пловдив
Къде най-евтино правят чаши със снимка, възглавнички и пр. простотии ?
Онзи ден платих 13 лева за чаша и 22 за възглавница със сърчице, ама ми дойдоха малко too much, а във фото не съм влизала от 10 години, та нямам идея как са цените ...

Аз съм си набелязала тази обява, че все имам намерение да направя за бабите чаши с децата:

http://olx.bg/promotsiya-magicheski-beli-fosforestsiraschi-i-mat … -snimka-i36670879

И още една:

http://olx.bg/unikalni-podartsi-s-vasha-snimka-za-vsyakakvi-povo … espapie-i41383961

# 341
  • където си пожелая...даааа...
Добро утро!
Искам да попитам някой знае ли къде в Пловдив , в района на центъра продават текстилна боя за памук, от тази българската, около 2 лева мисля, че беше?
Благодаря!

# 342
Moжете ли да ми препоръчате хубав фитнес в Кичука? Под ''хубав" имам предвид не гъзарски и скъп, а чистичък, сравнително нови уреди, приятна обстановка Wink
не разбирам от фитнес  Grinning но дъщеря ми ходи в Фитнес Студио "Спартак"-
Пловдив, ул. Крушево 7.Ходила съм там на солариум, чисто е, спокойно е, за уредите не знам. 

# 343
  • Пловдив
Момичета,къде има пункт за изкупуване на хартия ? По възможност Кършиака или Център?

# 344
  • Пловдив
Момичета,къде има пункт за изкупуване на хартия ? По възможност Кършиака или Център?

В Кършиака има на ул. "Поп Манол" - това е срещу църквата "Иван Рилски", първата пресечка вдясно, посока "Дунав", веднага след ресторант "Маестро", на ъгъла на улицата има храна за в къщи, а хартия изкупуват 3-4 къщи след това.

Общи условия

Активация на акаунт