Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Да знаете дали утре ще работят чейндж бюрата? Трябва ни за турска лира. Кършиака, центъра - за предпочитане.

# 361
Тавекс на Джумаята работят по принцип в неделя,значи би трябвало и утре да работят.

# 362
  • Пловдив
Да знаете дали утре ще работят чейндж бюрата? Трябва ни за турска лира. Кършиака, центъра - за предпочитане.

Турски лири няколко пъти си купувам от чейндж бюрото в началото на "Победа" - под дългия блок между двата светофара - на "Санкт Петербург" и моста на Герджика. В събота съм вземала, но нямам спомен дали работят в неделя. Ако пътя ви е от там без да се спира се вижда дали работи или не.

# 363
Благодаря, ще проверим.

# 364

Това на джумаята работи с абсолютно всякаква валута.

# 365
Препоръки за фирма за интериорни врати?

# 366
  • Пловдив

Транспрогрес

# 367
Срещу МОЛ а,от страната на ХЕИ има магазин( до хотела,от дясно),забравих името

# 368
  • Пловдив

Аз от качеството спрямо цените на вратите на Транспрогрес не съм доволна.

# 369
  • Пловдив
Посещавали ли сте магазина за платове,  дамаски и пердета Cacadu на бул.Дунав ? Дали продават на дребно и как са цените ?

# 370
  • Пловдив
Посещавали ли сте магазина за платове,  дамаски и пердета Cacadu на бул.Дунав ? Дали продават на дребно и как са цените ?

Къде се намира на Дунав по -точно? Районът ми е познат, а не се сещам...

# 371
  • Пловдив
Посещавали ли сте магазина за платове,  дамаски и пердета Cacadu на бул.Дунав ? Дали продават на дребно и как са цените ?

За този на Дунав не се сещам, но на Железарска продават на дребн, цените зависят от вида плат, но като цяло са по-евтини от други магазини.

Може ли да ми кажете имена на добри кожни лекари /става въпрос за проблем на лицето/.

# 372
Момичета, забравих да си платя тока  Mr. Green Има ли каса, която да работи днес?

# 373
  • Пловдив

За този на Дунав не се сещам, но на Железарска продават на дребн, цените зависят от вида плат, но като цяло са по-евтини от други магазини.

Може ли да ми кажете имена на добри кожни лекари /става въпрос за проблем на лицето/.

Не съм съгласна с това,че са по-евтини от други магазини,предвид качеството. Аз пазарувам редовно от магазина за италиански платове на Палаузов и даже в момента са в голямо намаление.Качеството на платовете е на ниво.Мое мнение !

# 374
  • Пловдив
Момичета, забравих да си платя тока  Mr. Green Има ли каса, която да работи днес?

На 7 ми ще го платиш.Дотогава няма да ти го спрат.Каса работеща-Easy pay може би.

Общи условия

Активация на акаунт