Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 524
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Посещавали ли сте магазина за платове,  дамаски и пердета Cacadu на бул.Дунав ? Дали продават на дребно и как са цените ?

За този на Дунав не се сещам, но на Железарска продават на дребн, цените зависят от вида плат, но като цяло са по-евтини от други магазини.

Може ли да ми кажете имена на добри кожни лекари /става въпрос за проблем на лицето/.

Не съм съгласна с това,че са по-евтини от други магазини,предвид качеството. Аз пазарувам редовно от магазина за италиански платове на Палаузов и даже в момента са в голямо намаление.Качеството на платовете е на ниво.Мое мнение !
Подкрепям за италианските платове  Peace Постоянно си купувам от там. От Какаду 2-3 пъти си купувах (на Железарска) и съм много разочарована, по-евтини, но с мноого ниско качество. Един лен си бях купила, даже не стигна до шиене след като го изпрах изглеждаше като протъркан и на фитили...

# 376
Момичета, забравих да си платя тока  Mr. Green Има ли каса, която да работи днес?

На 7 ми ще го платиш.Дотогава няма да ти го спрат.Каса работеща-Easy pay може би.

Благодаря   bouquet

# 377
Може онлайн да платиш.

# 378
  • Пловдив
Посещавали ли сте магазина за платове,  дамаски и пердета Cacadu на бул.Дунав ? Дали продават на дребно и как са цените ?

Къде се намира на Дунав по -точно? Районът ми е познат, а не се сещам...
Намира се в началото на "Дунав", до OMV. Избиха стената на един бивш цех на "Филикон".

# 379
Коригиращо бельо, ако не ти е спешно на много смислени цени има и в www.aliexpress.com За този сайт има и тема в раздела за пазаруването от чуждестранни сайтове.  Wink

# 380
Момичета, забравих да си платя тока  Mr. Green Има ли каса, която да работи днес?

Можеш да платиш и чрез банкомат,ако знаеш сумата.

# 381
  • Пловдив
Момичета, може ли координати на фирма, която да ми ушие калъф за ъглов диван?

# 382
Момичета, търся добър ендокринолог, да работи със здравна каса. Дайте едно рамо   bouquet

# 383
  • Майничка
Д-р Лидия Цветкова, кабинетът й е в Гранда.

# 384
Момичета, търся добър ендокринолог, да работи със здравна каса. Дайте едно рамо   bouquet

Аз съм доволна от доктор Копаранова,работи в МЦ Хипократ.

# 385
  • Пловдив
Момичета,шоф. книжка се вади по постоянен адрес,нали Rolling Eyes /На Волга дали не правят експресна поръчка?/ А докато е готова дават ли ти някакъв документ с който можеш да шофираш?

# 386
Момичета,шоф. книжка се вади по постоянен адрес,нали Rolling Eyes /На Волга дали не правят експресна поръчка?/ А докато е готова дават ли ти някакъв документ с който можеш да шофираш?

Книжки само в КАТ.Имат и услуга експресна също,като платиш в банката ще кажеш коя услуга искаш.

# 387
  • Пловдив
Да,ама досега сме ходили по постоянен адрес-щото е друга община newsm78 Ще звънна да питам.
Мерси! Peace

# 388
Момичета, знаете ли къде мога да занеса/оставя стар хладилник?
Ще купувам друг (не нов, защото пак е втора употреба), но от човек и не знам как да се отърва от стария?
Моля, някой сблъсквал ли се е с този проблем?

# 389
  • Пловдив
п.п. оправих се с преиздаването на шоф.книжка Peace

Общи условия

Активация на акаунт