Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 622
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Не съм от Пловдив, но скоро ще ходя там на разходка. Може ли да ми кажете магазин на центъра и около него, в който да продават официални роклички (по-младежки) на прилични цени (около 60лв.)?

# 211
Не съм от Пловдив, но скоро ще ходя там на разходка. Може ли да ми кажете магазин на центъра и около него, в който да продават официални роклички (по-младежки) на прилични цени (около 60лв.)?
Обяснявам по-подробно...на малката главна което ще рече след Джумаята, към Халите продължаваш надолу във втората пряка след халите има магазин "мартини", има много добри предложения, за цени ще те излъжа те имат още един магазин "Кампари" (който се намира по надолу от Халите от същата страна в смисъл няма да завиваш никъде а си вървиш само направо по малката главна).
Друг магазин е преди Джумаята ( на голямата главна) и се казва "Лалето", голям е на два етажа има го и с ТЦ "Гранд", също много добри предложения. Лалето се намира от отсрещната страна на джумаята преди нея, както вече уточних.

# 212
  • Пловдив
sweetmary, в тези магазини Кампари/Мартини цените са доста завишени. Имам космат елек /еко/ купих го от Асеновтрад за 30лв., в Мартини абсолютно същия беше 55лв. Другото което, ако ❇Sisi_91❇ реши все пак да закупи от там тоалет - много хубаво оглеждай стоката, на 2 пъти ми се случва фееричен тоалет да е порнат, когато го взимам за проба  Peace

# 213
  • Стара Загора
Мерси, ще погледна написаните магазини (ако утре работят, защото може би утре ще отскоча до Пловдив).

# 214
  • Пловдив
Някой посещавал ли е студио Mary Perfect Style ул. Арх. Камен Петков 20 някъде покрай хотел Империал - гледам, че в Грабо има оферта за поддръжка на гел и ми стана интересно.

# 215
Казаха ми, че трябва да сменя водомера на жилището, трябвало да стане до края на месеца, ако не се лъжа.  ooooh! Някой знае ли от къде и какъв водомер трябва да купя, а също и майстор, който да ги смени? Досега не съм се занимавала с такова нещо и съм супер неориентирана.  Rolling Eyes Embarassed

# 216
Казаха ми, че трябва да сменя водомера на жилището, трябвало да стане до края на месеца, ако не се лъжа.  ooooh! Някой знае ли от къде и какъв водомер трябва да купя, а също и майстор, който да ги смени? Досега не съм се занимавала с такова нещо и съм супер неориентирана.  Rolling Eyes Embarassed

Всеки може да и го сложи , но после се пломбира , което се извършва само от определени фирми . Сменяли сме , обадихме им се и си го смениха, те си донесоха водомера и си го пломбираха , не помня колко пари беше . В нета има инфо. Гледай като го слагат , да няма начислено нищо наистина , на нашия имаше , уж нов , нямаше кубик де, но някакви цифри , а уж сега го отравя,от пробването ли от какво , но им звънях казаха , че не би трябвало .

# 217
На нас ни ги пломбира инкасаторката от В и К.Купихме си ги от кварталната железария,един познат ни ги монтира и се обадихме на районното В и К,да заявим че искаме пломби.

# 218
  • Пловдив

Кой и защо ти каза?Водомерките много обичат да натирват хората за нови водомери.По-удобно им било с електронните.Ами,като им е по-удобно,да заповядат да ги сменят

# 219
Ами работата е такава, дори не знам къде е водомерът все още.  Laughing Но искам да съм готова като разбера съвсем скоро... все пак наистина ще мина към ВиК да видя дали е задължително и до кога е срокът.

А знаете ли добра фирма за хамалски услуги? Питам тук, за да не попадна на някакви, които обичат да си "взимат" неща, че съм слушала истории. Confused

# 220
  • Пловдив
все пак наистина ще мина към ВиК да видя дали е задължително и до кога е срокът.

Не е задължително и няма срок.Въпреки,че водомерката ти е казала точно обратното.Правят го нарочно.Водомер се сменя,ако не отчита.И нас се опита така да ни задължи,но не позна.Като й кажеш,че си знаеш правата и не могат да те задължат,започва да мънка насрещата ти като мишка.
Имаме два кръга вода и два водомера съответно в апартамента.Защото на нея й кефнало,да направим извънреден разход и то не малък.Не е познала  Crossing Arms

# 221
  • Пловдив
 Момичета, къде мога да намеря спешно костюм за  принц/на 5 години/, под наем или да купя?

# 222
  • Пловдив
Ползвала съм два пъти хамалски услуги, но преди повече от 4 години.
Вторият път бяха малко по-професионални.
Да препоръчам, ама е минало време....
www.plovdiv-hamali.hit.bg

# 223
Момичета, къде мога да намеря спешно костюм за  принц/на 5 години/, под наем или да купя?

Във вторите употреби има костюми за деца, но не гарантирам , че ще намериш за принц.

# 224
  • Пловдив
Преди години в стария ни апартамент имаше проблем с водомера - не отчиташе или нещо такова, но ми се върти из главата, че беше нещо, което явно успя да се оправи с ремонт и не се наложи да се сменя. И сега в новия апартамент сме със стария вид водомер - на инкасаторката изобщо не й пречи това.

Общи условия

Активация на акаунт