Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 592
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Имаше много сладки прасенца касички преди няколко седмици в Т Маркет.

# 286
  • Пловдив
Трябва ми касичка, а не знам защо не мога да намеря... Някой да е виждал скоро?

В Лекси /на Марица/ има,порцеланови с различни форми

# 287
Трябва ми касичка, а не знам защо не мога да намеря... Някой да е виждал скоро?

В Лекси /на Марица/ има,порцеланови с различни форми

А аз точно там търсих и не можах да ги видя... Ще потърся още утре, многооо благодаря на всички!

# 288
  • Пловдив
А аз точно там търсих и не можах да ги видя... Ще потърся още утре, многооо благодаря на всички!

Трябвало е да питаш някой.Влизаш,гримовете,ескалатора,продължаваш напред.Щанда с подаръчни неща в дясно и касичките бяха в ляво.

# 289
  • Пловдив
Някъде в Пловдив продават ли се многократни пелени и консумативи за тях?

# 290
Момичета, тази неделя ( 27.04 ) , ще бъде откриването на Фермерския пазар в Пловдив , който ще се намира на пазара на Гребната база. Ето повече инфо : https://www.facebook.com/events/663985463636799/?ref_newsfeed_story_type=regular

исках да го посетя, но пропуснах. Всеки ден ли ще има щандове или само в неделя?

# 291
  • Пловдив
Bенито, само в неделя  Peace

# 292
Бихте ли ми препоръчали, къде в Пловдив има добри занимания по йога

Жади, в коя част на града ти е удобно?

Знам в SPS, много добра девойка води, но ми е много далече, както и има много хора при нея вече. Ходила съм при нея и съм супер доволна.

На "Аксентий Велешки" има един мъж, по-близо до Синдикалния дом е, в една нова кооперация.

В сградата на Пещерска на Дунав започва днес група, но водещата е новичка. На мен ми трябва нещо точно в района, и мисля да пробват там. Но няма да е тази седмица.

Ако може някой да сподели още някъде, където има в Кършака, ще съм благодарна.

# 293
За йога си търсете добри учители , не да ви е близо . Знам място в Кършака , но аз лично не бих отишла там и няма да го напиша. Това е духовна практика и едно от най -пагубните неща е фалшив гуро . Но сега е модерно и под път и над път има . Също йога препоръчва вегетаринството като начин на живот. Не е задължително , особено за начинаещи но е препоръчително , на йога инструктор ,маащ свинско не бих се доверила.  

Бях се запознала на работното ми място , беше ни клиент , с йога инструктор индиец , дори гостувал при Слави . Та го питам аз каква йога преподава, и той казва "-каква йога те интересува, може да ми преподава ени кайнд оф йога". Ми то как нали ще да ми вземе парите и пак ще знае повече от мен , защото той е индиец , а аз заблудена европейка. Иначе облечен е яке от холи кау.

# 294
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали, къде в Пловдив има добри занимания по йога

Жади, в коя част на града ти е удобно?

Знам в SPS, много добра девойка води, но ми е много далече, както и има много хора при нея вече. Ходила съм при нея и съм супер доволна.

На "Аксентий Велешки" има един мъж, по-близо до Синдикалния дом е, в една нова кооперация.

В сградата на Пещерска на Дунав започва днес група, но водещата е новичка. На мен ми трябва нещо точно в района, и мисля да пробват там. Но няма да е тази седмица.

Ако може някой да сподели още някъде, където има в Кършака, ще съм благодарна.

Във физкултурния салон на НУ "Христо Ботев" - вторник и четвъртък от 18 или 18:30, мога да проверя утре ако ви интересува дали има и за други дни, че има и в двата салона и не съм много сигурна как е точно.

# 295
  • Пловдив
Аз препоръчвам йога инструктора Георги Яръмов. Заниманията са понеделник, сряда и петък от 17ч. и 19ч. и в събота от10ч. в двора на НГСЕИ. Знам, че води и заниманията в Нитро фитнес, но незнам кои дни. Ето тук може да прочетете http://yogakaivalya-plovdiv.com/  Peace

# 296
Момичета вярно ли е,че ще отварят Зоологическата градина?

# 297
  • Пловдив
Момичета вярно ли е,че ще отварят Зоологическата градина?
Точно днес четох, че ще местят мечките в Белица заради ремонта.
Както и вълка и лисицата.

То не исторически, ами смешен стана този ремонт. Една плюнка зоо парк.

# 298
  • Пловдив
Дано да го отворят, то си е срамота град като Пловдив да остане и без това развлечение.

# 299
  • Пловдив
От това което съм чела за Зоологическата е, че ще я отварят, но другата година. Проекта е невероятен, дано наистина се осъществи. И вече няма да е една плюнка, ако всичко стане де....
И аз нямам търпение. До тогава ще си ходим в Стара Загора и Пазарджик.

Общи условия

Активация на акаунт